EDZIA 23.11.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 przeczytaj początki KK ...... w metaxie zakochałaś się już ....... dziesięć lat temu Mataxa do dziś jest moim ulubionym trunkiem, ale pisałam o tym już 10 lat temu... jestem przesądna, zyczenia urodzinowy złożę Ci jutro:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.11.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 jestem przesądna, zyczenia urodzinowy złożę Ci jutro:cool: mógłbym nie dożyć ...... no fakt, nigdy nie wiadomo byłem dzisiaj 4 km od Górek, w Nędzy był wypadek, jechałem przez Adamowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.11.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 mógłbym nie dożyć ...... no fakt, nigdy nie wiadomo byłem dzisiaj 4 km od Górek, w Nędzy był wypadek, jechałem przez Adamowice Ja tego nie powiedziałam:cool: Poważny ten wypadek? Jak przez Adamowice to musowo musiałeś o Górki zahaczyć? No widzisz jak masz do mnie blisko:yes: Nie odpuszczę Ci tej zaległej wizyty:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.11.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Poważny ten wypadek? poważany wypadek o Górki nie zahaczyłem przez las za Szymocicami jechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 23.11.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 IvonescaPrzyjmij również ode mnie życzenia wszystkiego najlepszego z okazji okrąglaczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.11.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 poważany wypadek o Górki nie zahaczyłem przez las za Szymocicami jechałem .... straszne. Patrz a ja kiedy zjeżdżamy z autostrady czuje się bezpieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.11.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Leszku, Z okazji urodzin WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ, zdrówka, spełnienia marzeń i nieustannego poczucia humoru!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.11.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 poważany wypadek o Górki nie zahaczyłem przez las za Szymocicami jechałem aż mnie zmroziła ta informacja....w Górkach proboszczem jest mój kolega Maciek Górka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.11.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Leszku- wszystkiego najlepszego i......uważaj na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 24.11.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 jamles Urodzinowe hip hip hura:Dhttp://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTg5vv9wj9tw9OZUBvji_7ckUe911mrjYyf_QMPBylTKxh7LvYz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 24.11.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Jamlesjeszcze raz Wszystkiego Najlepszego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.11.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Na naszej krajowej 8, między Zambrowem a Białymstokiem w dzisiejszym wypadku zginęły 3 osoby. Tir z Białorusi wyszedł na czołówkę. Byliśmy we środę w Warszawie, na tych wąskich fragmentach trasy jest istny horror. Tirów litewskich i białoruskich zatrzęsienie, a jak jeżdżą nie będę opisywać. Nie wiele miejsc przy drodze, gdzie nie stoją krzyże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.11.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 dziękuję wszystkim za pamięć i życzenia i lecę po kawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.11.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 http://blog.alexandraipate.com/wp-content/uploads/o86dyaycdm8hmkp.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.11.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 jamles - dziękuje za przesyłkę - dotarła w piątek.....tylko czy ja podołam takiemu ogrodniczemu wyzwaniu???? http://obrazki.joe.pl/sub_images/smieszne-pomidory.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.11.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 jamles - dziękuje za przesyłkę - dotarła w piątek.....tylko czy ja podołam takiemu ogrodniczemu wyzwaniu???? do przesyłki miała być jeszcze kartka urodzinowa, ale wstydziłem się swoich bazgrołów dasz radę, albo obdaruj sąsiadów lub ...... zapomnij o nich do mnie to ten trzeci pasuje PS. za życzenia wszystkim dziękuję, imprezaka ................. po wypłacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.11.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 .... straszne. Patrz a ja kiedy zjeżdżamy z autostrady czuje się bezpieczna. straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.11.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 słonecznie witam w poniedziałek zapraszam na kawusię i dobry humorek http://youtu.be/ijkzrqAp1cg .............. opowiesci biblijne po śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.11.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Witam.ja chętnie sie kawy napije,bo jakos nie moge wskoczyć na obroty:(nic mi się nie chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.11.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 do przesyłki miała być jeszcze kartka urodzinowa, ale wstydziłem się swoich bazgrołów dasz radę, albo obdaruj sąsiadów lub ...... zapomnij o nich do mnie to ten trzeci pasuje e, posieję, tylko sprawdź priva i napisz mi kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts