Molly 26.11.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Witam wszystkich:)Jeśli co zostało to chętnie się poczęstuję, bo zasypiam na stojąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 26.11.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Na naszej krajowej 8, między Zambrowem a Białymstokiem w dzisiejszym wypadku zginęły 3 osoby. Tir z Białorusi wyszedł na czołówkę. Byliśmy we środę w Warszawie, na tych wąskich fragmentach trasy jest istny horror. Tirów litewskich i białoruskich zatrzęsienie, a jak jeżdżą nie będę opisywać. Nie wiele miejsc przy drodze, gdzie nie stoją krzyże Prawdziwa masakra z tą sytuacją na naszych drogach:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.11.2012 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 e, posieję, tylko sprawdź priva i napisz mi kiedy ja sieję w II połowie marca, chyba, że masz szklarnię albo foliok to możesz wcześniej Ewka, Ty się naszym Kleopatrom narazisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.11.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 grzybobranie ,pchełki ,chińczyk i warcaby ....pamiętacie ? właśnie sobie przypominam grając ze Stasiem ....Młody jest niesamowity -łapie zasady w mgnieniu oka .....jutro dziadek zaczyna z nim podstawy szachów, bo dla mnie to za wysokie progi :cool:Dostaliśmy Młodych w pakiecie do soboty ....nad Krk straszny smog i nie mogą wyleczyć kaszlu :(Tola - zacałowałabyś żywcem ...wiem co mówię ,straszne słodziaki z nich takie do całowania i przytulania Jamles ......nie godej ...mom się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.11.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Jamles ......nie godej ...mom się bać boć nie, ale ......... sie za sia oglondej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Hejka, zajrzałam na kawke:) pozdrowionka zostawiam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.11.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Hejka, zajrzałam na kawke:) pozdrowionka zostawiam:wiggle: http://img.national-geographic.pl/images/0905/pics/kawka_8a53dd930b.jpg kawka pozdrawia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 no i nie zdązyłam.... odleciała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.11.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ta Ew-ka to ma wszystko, werandę, słońce, kawę do łóżka i wnuki do zacałowania. Ech.... Ale ja od pewnego czasu też mam...kawunię do łóżka Bez niej w te mgliste poranki nie wstałabym do południa albo i wieczora. I przynosi mi ją nie nowy lepszy mąż, ale ten sam własny rodzony Moja pierworodna usiadła za sterami Dreamlinera, przysłała zdjęcie z podpisem, że taka bryka byłaby dla niej odpowiednia. Stery dobrze leżą w dłoni, szpilki nie przeszkadzają, bo nie ma sprzęgła, silniki mruczą melodią Rolls-Royca, poezja. Zastanawiam się, czy już zaczęła na niego oszczędzać Pięknego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.11.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 ja sieję w II połowie marca, chyba, że masz szklarnię albo foliok to możesz wcześniej od razu do gruntu?? to ja zawsze za późno siałam i dlatego mi nie zdążały dojrzewać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.11.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 jedna poleciała, to druga przybyła http://o5.com/wp-content/uploads/2010/08/coffee-cup1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Wielkie dzięki Ivonesca, zaraz na zebranie znikam to na taka kawusie duże zapotrzebowanie jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.11.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Wielkie dzięki Ivonesca, zaraz na zebranie znikam to na taka kawusie duże zapotrzebowanie jest:) a to proszę jeszcze jedną filiżankę: http://www.londonscreenwritersfestival.com/assets/cwb_coffee_cup.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 28.11.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 siorbnę sobie troszkę tej kawki bo padam ze zmęczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.11.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 od razu do gruntu?? ...... nie, gołębia wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 29.11.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Gdzie się wszyscy podziali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 30.11.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Witam i na kawę zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.11.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 zaś z mlekiem może ktoś będzie chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.11.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 To jest najprawdziwszy czarny szatan z pianką. Ekspres tak parzy. Mleka tam nie ma ani kropelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.11.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 halo, pozdrowienia wieczorne zostawiam...i coś jeszcze....szczególnie Andrzejom http://excluzive.pl/wp-content/uploads/2010/11/pick-and-taste-003.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts