Molly 30.11.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Życzę milej zabawy andrzejkowej,nie tylko Andrzejom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.12.2012 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 halo, pozdrowienia wieczorne zostawiam...i coś jeszcze....szczególnie Andrzejom dziękuję, na drugie mam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.12.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 dziękuję, na drugie mam Andrzej No to wszystkiego najlepszego:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.12.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Wracając do wypadku. I w tym nieszczęściu było trochę szczęścia, że więcej ofiar śmiertelnych nie było. Tym autem jechało 5 osób, tylko 3 wysiadły wcześniej właśnie w Górkach Śląskich. Zginął ojciec trójki dzieci. Ew-ka dziś Maciek Górka jak co miesiąc odwiedził moją Mamę. I przyznałam się do znajomości z Tobą , znaczy pozwoliłam sobie pozdrowić go od Ciebie - bardzo się ucieszył:yes: On jest taki dumny jak się okazuje, że mamy wspólnych znajomych a Ty już jesteś druga znajoma. Pierwszym był Ojciec Tomasz który prowadził u nas rekolekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.12.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Bodzio, pora minut zanieskoro ..... STO LOT !!! gyszynk do Cia http://opakowania.com.pl/photoNewsGalery/org/26544_org.jpg i kolyjka do gości http://static1.menstream.pl/i/art/65/156993_art.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.12.2012 02:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Witam Nie wiem czy przyjmiecie "synka marnotrawnego " ale ... na kolanach do...klikałem się bo ...głowa cóśkolwiek ciężka jest od dzisiejszych wrażeń Jamles - dzięki za gyszynk i zastępstwo przy barze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.12.2012 02:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Dla wytrwałych o tej porze http://www.tapeta-taca-kufle-piwo-stol.na-telefon.org/tapety/taca-kufle-piwo-stol.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.12.2012 02:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Dla niewtajemniczonych - dzis- wczoraj minęło mi okrągłe fewdziesiąt i trzy ćwierci lot a może ciut wiencyj... dla nich Edytowane 2 Grudnia 2012 przez bodzio_g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.12.2012 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Już więcyj nie wklejom bo ...bryli nie mom a obrazki coraz mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.12.2012 02:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Jamles - spoźnione ale szczere ...100 lat a reszta na... emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.12.2012 03:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Pierona kandygo - zaś źle ! - mi ni ma fewdziesiąt yno ...fewdzieści lot i jeszcze trocha dziekuje wszystkim za życzenia i pozdrawiam pozostałych klubowiczów KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.12.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Jamles - dzięki za gyszynk i zastępstwo przy barze gyszynk mój, ale zastępstwo miała ..... gryfno frelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 02.12.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 BodzioPrzyjmij także moje życzenia wszystkiego NAJLEPSZEGO I STO LAT ... Z NAMI:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 02.12.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 kawa podana:) http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSih4QNvxPzhS4yi_UMyBWXhqxjOqEBzEu18z_EchE07dXdANefqQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.12.2012 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Jeszcze raz dzięki za życzenia i za kawę Molly - z Wami to nawet dłużej jak 100 lat Jamles - ta frela gryfno to ona jest ale z pianką to trocha przesadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2012 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 O Tola.. to mamy za mężów chyba braci.. bo mój też mi kawkę do łóżka przynosi.. zwykle tylko w soboty, albo niedziele.. , bo w tygodniu szkoła i szybko trzeba wstać.. ale jak taka kawka bosko smakuje w łóżeczku.. jak pachnie na szafeczce.. Już wiem po co są szafki/kastliki nocne przy łóżkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.12.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Ew-ka dziś Maciek Górka jak co miesiąc odwiedził moją Mamę. I przyznałam się do znajomości z Tobą , znaczy pozwoliłam sobie pozdrowić go od Ciebie - bardzo się ucieszył:yes: On jest taki dumny jak się okazuje, że mamy wspólnych znajomych a Ty już jesteś druga znajoma. dziekuję za pozdrowienie mojego kolegi .....mam nadzieję ,że wkrótce sie z nim zobaczę i pogadamy normalnie, a nie przez sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.12.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Pierona kandygo - zaś źle ! - mi ni ma fewdziesiąt yno ...fewdzieści lot i jeszcze trocha Bodzio - wszystkiego najlepszego na te fewdzieści lot Bodzio wzion se urlop ze werku Zrobiou krupniokow i frankfuterkow Piwo zamowiou tysz u "Augusta" Bydzie fajrowou dzisiej gyburstak Zmiyszou gorzouka z malcym do smaku W garcu rozrobiou ajerkoniaku Rozlou do flaszek i zafropowou Jedna se flaszka na boku schowou Na Abrahama, na Abrahama Bodzio na geszynk dostou pizama I choc´ mu pizuo jusz fufcig jare Bodzio niy czuje sie wcale stary Luci zas dzisiej z samego rana Mlyko kupioua , masuo , smietana A teros do doom leci jusz gibko By zdonzyc´ upiyc kouocz z posypkoom Dym sie fest snuje z komina w gora Pewnie rozgrzono je jusz bratrura I ogyn´ w piecu ostro buzuje Bo Bodzio wonglym z houdy hajcuje Na Abrahama ,na Abrahama Bodzio na geszynk dostou pizama I choc mu pizuo juz fufcig jare Bodzio niy czuje sie wcale stary Luci we izbie wiyszo gardiny Poszfa pszewlyko , wieczy pierziny Serwet bigluje na wielkim stole We szranku zmiynio kule na mole Bodzio naprawio w siyni gylynder Klamki pucuje, z kromlojchtra sztynder I lojfer jeszcze na koniec wyklupie Bo dzisiej mo byc´ blank glanc w chaupie Na Abrahama , na Abrahama Bodzio na geszynk dostou pizama I choc mu pizuo juz fufcig jare Bodzio niy czuje sie wcale stary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 03.12.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Wow To dopiero przemowaRobi wrażenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 04.12.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Witam Komu świeżej kawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts