ullerowa 04.12.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Molly, to ja poproszę o taka kawę Jamles Bodzio Najlepsze życzenia dla WAS. Ew-ka śląska liryka po prostu super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 (edytowane) Witam Komu świeżej kawy? my z Bodziem dzisiaj to ino ....... tyskispecjalnyżubr pijemy Edytowane 4 Grudnia 2012 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.12.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 my z Bodziem dzisiaj to ino ....... tyskispecjalnyżubr pijemy a skąd macie ? Bodziu, spóźnione, urodzinowe buziaki. Tylko Ty pieronie za rok zajrzysz, więc nie wiem, czy je tu zostawiać No jak tam Klubowicze, ulepiliście bałwana? U nas pięknie, drzewa śniegiem ubałwanione, więc ja już lepić nie muszę. Na drogach ślizgawica okrutna. Najprzyjemniej przy kominku. Jamles, to ja też chętnie tego tyskispecjalnegożubra...no wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 No jak tam Klubowicze, ulepiliście bałwana? U nas pięknie, drzewa śniegiem ubałwanione a z czego niby ten bałwan ???? śniegu nie ma za to mróz tak i .....słoneczko zaświeciło Byłam dzisiaj w Bytomiu i szukałam jakiegoś górnika coby go wyściskać z okazji Barbórki ......ani jednego nie spotkałam ale dla naszych Klubowych pierońskich gizdów mam to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.12.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 No to pyrsk ludkowie Klubowi....Jamles i Bodzio ....najlepsze życzenia z okazji Barbórki:):) Bodzio - spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego NAJ W Kr. zima na całego ale na szczęście nie na drogach, są czarne:wiggle: Jamles a jak tam w naszych stronach - na dworze bioło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 a skąd macie ? od ...... Tomka Jamles, to ja też chętnie tego tyskispecjalnegożubra...no wiesz http://www.k2pixels.website.pl/rarytas.sklep.pl_blokowany/files/products/tyskiebreep_gallery.jpghttp://www.k2pixels.website.pl/rarytas.sklep.pl_blokowany/files/products/zuberek_gallery.jpghttp://2.bp.blogspot.com/-BfhC7mZBX74/UHbNKV69vvI/AAAAAAAABQM/Vu6mmfBVO_s/s320/IMG_2831_specjal.jpg cza wypić trzi lagi albo w boncloku cuzamyn do kupy wymiyszać a z czego niby ten bałwan ???? śniegu nie ma za to mróz tak i .....słoneczko zaświeciło Byłam dzisiaj w Bytomiu i szukałam jakiegoś górnika coby go wyściskać z okazji Barbórki ......ani jednego nie spotkałam byli albo w kościele albo na karczmie ...... niykierzy w robocie gizdy za piwo dziynkujom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Jamles a jak tam w naszych stronach - na dworze bioło? trowa i stromy som biołe, drogi czornomokre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.12.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 trowa i stromy som biołe, drogi czornomokre No toś mie pocieszył, jak tak dali bydzie to mi przydzie w piątek auto na lecach z drogi na swój plac przenieść. Drogę nam robią, asfalt wylali ale nie zdążyli przed śniegiem podjazdów zrobić i mam przepaść między drogą a krawężnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.12.2012 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 (edytowane) trowa i stromy som biołe, drogi czornomokre u mie jeszcze dachy tyż... Ew-ka - bardzo piykne to żeś napisała , choć do abrahama jeszcze mi brakuje Edzia i Ullerowa - w imieniu braci górniczej serdeczne dziynki:rolleyes: Tola - bardzo lubie buziaki , wszystkim wyjaśniom, że jo jest taki gizd, wktory kaj gyszynki i życzynia to jo je piyrwszy i tak gibko mnie nie wygonicie Baśkom życza dobrych nocy i piyknych dni abo i ... odwrotnie ps. maraton piwny kończa we karczmie w sobota - pyrsk !! Edytowane 5 Grudnia 2012 przez bodzio_g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 ... Ew-ka - bardzo piykne to żeś napisała , choć do abrahama jeszcze mi brakuje !! oj tam, oj tam ....przeca się nie bydzymy wadzic o te pora roków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 witam słonecznie i mroźno w ten Mikołajkowy poranek mam zamiar wieszać na tarasie światełka więc słoneczko jest dzisiaj moim sprzymierzeńcem pamiętajcie ,że Mikołaj przychodzi tylko do tych co w Niego wierzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.12.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Jeśli ze słońcem jest tak jak z Mikołajem, to już wiem dlaczego go u mnie nie ma. Ale jak mam wierzyć w to, że będzie świecić, jeśli przez dwa miesiące błysnęło ze dwa razy Jest na plusie...nie świeci. Jest na minusie, też nie świeci. Za co taka kara? Kawy się napiję, bo z ciśnieniem tak jak ze słońcem. I jak tu mieć dobry humor, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 to nie fajnie ,nie fajnie ,ale tak sobie myślę ,że to Twoje podlaskie słoneczko nie świeci bo nie chce z Tobą konkurować ;)Ty masz tyle w sobie słońca ,blasku i ciepła ,że to biedne słoneczko woli iść do tych pozbawionych blasku żuczków, np takich jak ja U mnie światełka na tarasie świecą ,słońce przykryły chmury i zaczął prószyć śnieżek .....chyba zacznę znosić świąteczne dekoracje, ale tak umiarkowanie bo pełną parą polecę dopiero w ostatnim tyg adwentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.12.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Siostra, no to mnie pocieszyłaś Mój M. zmyka jutro w świat na cały tydzień. Nie będzie na kogo ponarzekać, nie będzie kawy do łóżka, i w kominku będę musiała sama rozpalać. Dobrze, że tylko na tydzień, na dłużej to bym ostro protestowała. A słońce...ta przewrotna gadzina wyjrzało zza chmur na 25 minut przed zachodem. Wystawiło jęzorek i tyle go widziałam Widziałam prognozę na trzy kolejne dni dla Opola i okolic. Słońce, słońce, słońce...Ty to masz kobieto wieczną Kalifornię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.12.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Przyjedź do mnie ...łóżko mam szerokie a H z wielką przyjemnością przyniesie nam kawę ,włączymy tv i do południa będziemy sie byczyć w pościeli Dzisiaj termometr o 7,00 rano pokazał -17,8st ....brrrrr a teraz słoneczko próbuje podnieść temp ale nadal jest -12 st gorąca kawa lub herbata z borówkami i życie staje się piękne ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 12.12.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Gadu- gadu Moze cos da sie zarobic ,,zarobmy jeszcze wiecej" jak to sie robihttp://www.youtube.com/watch?v=kq6xLsywlcMTen temat moze przedyskutowac przy kominkufilm usuniety cenzura czuwaale jest w kawalkach http://www.youtube.com/watch?v=ZyY_wV4ZljItez mozna popatrzec Edytowane 19 Marca 2013 przez Włodek W. cenzura YT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 12.12.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Witam wszystkich wypije kawe i lecę dalej... Ale mam prośbę,aby wspomóc dzieci http://forum.muratordom.pl/showthread.php?210008-Aukcja-ozdób-świątecznych-z-Ogniska-quot-Marymont-quot-TUTAJ-LICYTUJEMY! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.12.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.12.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 W te piękne Święta Bożego Narodzenia Pragnę złożyć Wam życzenia, Aby przy świątecznym stole nie zabrakło ciepła rodzinnej atmosfery, miłości, uśmiechu i radości. A Nowy Rok 2013 przyniósł szczęście i pomyślność. Życzy Arnika z Rodziną http://img716.imageshack.us/img716/1479/bozenarodzeniea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.12.2012 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://ekarteczka.pl/kartki/3/9/d/946.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts