jea 27.02.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Jak by co, to byłem i kawę piłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 mogę potwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.02.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Wieczorna zmiana lubi spokój, pilota i kufelek z tym czymś na dwa palce. Nalewak sprawny, się państwo częstują Kufle do zmywarki...prosiłabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 27.02.2013 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 ...Kufle do zmywarki...prosiłabym po co zmywać, jak można zjeść ... Fajnie widzieć, że macie się dobrze... Stare Ryje... za przeproszeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 28.02.2013 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Kapitan... Przypłynął!!! Stopy wody pod kilem, Kapitanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2013 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 a piwo można na zeszyt czy trzeba jak biedny Sołtys na nie zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 No to ja już ze cztery porządne kawy wypiłam, ... Słonko u nas świeci... Będzie wiosna już po weekendzie, oj będzie..Ptaki śpiewają, trawa do koszenia i wertykulacji się nadaje, rośliny mają pąki nabrzmiałe...Cudnie będzie.. Ojjj cudnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.02.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Z tego co wiem, to trochę tej wody pod kilem Kapitan ma Qba Jamles, niektórzy mają na zeszyt, jak zawsze. Arnika, jak się u mnie te pół metra śniegu na trawniku stopi to też będzie zielono. Teraz z prac ogrodowych najlepiej wychodzi lepienie bałwana. Cztery kawy już wypiłaś? Ja przyszłam na pierwszą, ale mocnej mi potrzeba. Czarną parzyć będę...dla Jamlesa też styknie. Poranne mglistości (nie mdłości) powoli się rozwiewają, może coś po południu błyśnie? Słońca łaknę jak kania dżdżu. Piegi się niecierpliwią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.03.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Z tego co wiem, to trochę tej wody pod kilem Kapitan ma ... w chwili obecnej tylko 30 metrów, kotwicowisko Valencia.. Dziwne, jeszcze jednego posta wczoraj tu zarzuciłem i nie ma Albo mi się wydawało... może przedawkowałem kawę po kapitańsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 ... może przedawkowałem kawę po kapitańsku... [ATTACH=CONFIG]173736[/ATTACH] a dla majtków to taka sama jest czy tylko bez ...... kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.03.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 a dla majtków to taka sama jest czy tylko bez ...... kawy I bez śmietanki znasz życie he he ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.03.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Fajnie, fajnie, drzwi kawiarni szeroko otwieram, powietrze ogrzane słonkiem wpuszczam do środka. Kilka krzeseł rozstawiam w kawiarnianym ogródku. Na popołudniową kawę zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.03.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 przepycham się w tłumie, patrzę a to TOLA:wave:kope lat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.03.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Majka, ale niespodzianka, no Wyściskuję Wiem, wiem, też się dziwię, że ja tu ciągle kawę parzę Jak tam zdrówko, interesy, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.03.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Tola, interesy normalnie, raz z górki raz po górkę, na zdrowie też nie narzekam, budzę się i dalej wszystko boli - więc jeszcze żyję A jak u Was? Na nartach byliście? do Agackiej zaglądałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.03.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Majka, byliśmy na nartach w Dolomitach razem z Agacką i Kubą Ja i Aga spacerowałyśmy, bo ona ma problemy z kolanem, a chłopaki zadowoleni, że nie mają "ogonów" wyszaleli się jak dzicy. Przenocowaliśmy u nich, piesy wymiziane, cudnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.03.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 I ja się witam na coś mocniejszego przyjdzie czas wieczorem.A teraz tylko powiem DZIEŃ DOBRY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.03.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Aga J.G :):)"stara" gwardia wraca co u Was? jak dzieciaczki? pozdrowienia dla Sławka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.03.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Aga J.G :):)"stara" gwardia wraca ..... żeby nie powiedzieć ....... stare ryje a Majkę to widziałem w .... klinice koło wychodka a wogóle to już wieczór cza się doprocentować chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.03.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Skro przylazłam jako stary ryj to trzeba coś postawić http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8ok2GBceNvY_GIrd-HjXD8li7bsqSPju0IZ_UZ5amI8EMfilI Nawet chyba się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts