ullerowa 29.07.2014 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Co do zachcianek już wolę nie mieć Jakoś tak zachcianki to mi się jednoznacznie kojarzą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.07.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Jakoś tak zachcianki to mi się jednoznacznie kojarzą ... Mam tak samo, i dlatego wolę już ich nie mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.07.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Kawa popołudniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.07.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Mam tak samo, i dlatego wolę już ich nie mieć. Mam tak samo i dlatego mam na nie przeraźliwą ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.07.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Trzy razy w życiu zachciewajek mi wystarczy. Spokojnej nocki życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.07.2014 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Kawa na środę do weekendu damy rade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.07.2014 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Mam tak samo i dlatego mam na nie przeraźliwą ochotę To trzeba się brać do roboty a nie mieć tylko ochotę. Kto powiedział że będzie łatwo i przyjemnie...... nie kłamał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.07.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Whisper ???...czy ja dobrze widzę, czy upał mi zaszkodził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.07.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Tolusia całkiem dobrze Pozdrawiam nocną zmianę, pamiętam czasy kiedy taka bywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.07.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Pozdrawiam nocną zmianę, pamiętam czasy kiedy taka bywała nadal jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.07.2014 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Kawa dla nocnej zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.07.2014 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 ...i dla tych co zaspali:bye: Na szczęście już czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 I ja się witam czwartkowo. Choć czasu mam nie wiele. Przeprowadzka w toku. Pozdrawiam wszystkich z zasnutych deszczem gór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.07.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 I ja się witam czwartkowo. Choć czasu mam nie wiele. Przeprowadzka w toku. Pozdrawiam wszystkich z zasnutych deszczem gór. Mam nadzieje że to nie te góry w których ja urlop mam zaplanowany. Znaczy się góry mogą być te ale deszcz to do Depeesi niech przejdzie, ona czeka z utesknieniem:p Udanej przeprowadzki:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Deszcz w Karkonoszach Śnieżki nie widać. Ale mam nadzieję że nadługo ten deszcz znami nie zostanie, bo jest ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Whisper ???...czy ja dobrze widzę, czy upał mi zaszkodził? Upał jest, nie da się ukryć. Czy Twoja trawa nadal wygląda jak przystrzyżona nożyczkami, bo nie wiem czy mam zzielenieć z zazdrości? http://www.gasdetection.com/wp-content/uploads/green_happy_face.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Upał jest, nie da się ukryć. Czy Twoja trawa nadal wygląda jak przystrzyżona nożyczkami, bo nie wiem czy mam zzielenieć z zazdrości? http://www.gasdetection.com/wp-content/uploads/green_happy_face.jpg Możesz spokojnie zielenieć. Bo oprócz pięknej trawy ma w ogrodzie jak w bajce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.07.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 ...ale nikt jej więcej oprócz Ciebie Whisper nożyczkami nie przycinał...zawiedziona jestem Aga J.G, a co za przeprowadzka? nowy dom, czy nawet i miejscowość? To ja dziś na nocnej zmianie dyżuruję, jakby co. Miałam dziś tak niskie ciśnienie, że bez hektolitrów kawy nie dałabym rady chodzić. No a teraz bezsenność. Ale dobrze, na tarasie tak przyjemnie, cykady koncertują, trawnik podlany, czuć tę wilgoć. Wiatru nie ma, lilie pachną, no cudnie i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Tolusia nowego domu nie będzie jeszcze długo, doszliśmy ze Sławkiem do wniosku że to jeszcze nie dla nas miejsce zamieszkania na razie jeszcze zostaje to samo na jak długo nie wiadomo. Wracamy do bloku. Dla niektórych to tragedia a dla nas wygoda. Jak długo zakotwiczymy tego nie wie nikt. Kiedy i gdzie nas znowu poniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.07.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Aga, pewnie że to żadna tragedia. To wybór, Wasz wybór i pewnie najlepszy z możliwych. Wszystko jest w głowie, jeśli to zaakceptowaliście, to tak jest najlepiej. Nie ważne gdzie, ważne że razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts