Aga J.G 31.07.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Mam nadzieję że nasze RAZEM będzie trwać zawsze. Ale niektórym trudno zrozumieć pewne decyzje. Nie mieści się w głowach, że można budować dom z taką ekscytacją i radością a potem go sprzedać. A dla nas DOM to MY a nie budynek czy miejsce. W końcu pierwszy dla wroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.07.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Nasi znajomi kilka lat budowali dom z dala od miasta.Większość prac wykonali sami, własnoręcznie, więc przywiązanie do tego miejsca było ogromne.Pomieszkali kilka lat i doszli do wniosku, że chcą radykalnie zmienić swoje życie.Żeby nie jak dotąd ten sam dom, ta sama praca i w kółko to samo do starości.Wystawili dom na sprzedaż i zamierzają kupić działkę na wyspie La Palma.Już mają upatrzoną z małym domkiem i pomysł na pracę tam.Z pięknym widokiem na ocean, umiarkowanym klimatem, mnóstwem słońca.Ona zna hiszpański i angielski, więc językowo ok. Chcą spełnić swoje marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 I tak powinno być To kiedy Tolusia ruszasz do Włoch nad Gardę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.07.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Oj Aguś, w zasadzie już powinnam, w końcu od czerwca nie byłam Na razie nie narzekam, upały mam iście śródziemnomorskie, albo i lepiej. Trzeba korzystać z ciepłego lata. Od trzech tygodni nie pada, to jest problem. Polska pn-wsch wysycha na wiór. Ot się porobiło. Mam w zakładkach link do kamerki nad Gardą, codziennie zaglądam i patrzę jak tam jest. To już chorobliwe uzależnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Czyli emerytura we Wloszech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.07.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 ...nie wykluczam a Ty dziś masz nockę w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Miałam dziś tak niskie ciśnienie, że bez hektolitrów kawy nie dałabym rady chodzić. jakby wymieszać z moim wysokim to byłoby w sam raz i pomógłbym wypić te hektolitry nie tylko kawy a Ty dziś masz nockę w pracy? ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.07.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Jamles, no po to, żebyś pomógł...białą zamieniłam na czarną i taką pijam, a ta cała reszta oprócz kawy...to wiadomo że "wchodzi" tylko w towarzystwie Jeśli masz nockę w pracy, to zastąp mnie już na nocnej zmianie w KK. Czas przytulić jaśka...i M. udaję się więc na pięterko... dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2014 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Ja na nocy więc będę czuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2014 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Ja na nocy więc będę czuwać. to czuwamy razem w .... kupie raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2014 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 to czuwamy razem w .... kupie raźniej Tylko żeby nie smierdziało spokojnego dyżuru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.08.2014 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Kawa dla pierwszej zmiany Piątek już, weekend czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.08.2014 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Aga, pewnie że to żadna tragedia. To wybór, Wasz wybór i pewnie najlepszy z możliwych. Wszystko jest w głowie, jeśli to zaakceptowaliście, to tak jest najlepiej. Nie ważne gdzie, ważne że razem I ja podpisuje się pod tym. Będzie dobrze, gdziekolwiek byle RAZEM i z własnego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.08.2014 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 To ja tez pozdrawiam poranna zmianę Życzę spokojnego i pięknego weekednu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.08.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Witam urlopowo Pakowanie czas zacząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.08.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Witam urlopowo Pakowanie czas zacząć... Ty to masz wyczucie:cool: Witam stałych bywalców...trochę mi Was brakowało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.08.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Pakowanie czas zacząć... takiej to dobrze, chociaż po powrocie pranie, prasowanie ostatnia nocka w tym tygodniu, od poniedziałku znowu nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.08.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Witam urlopowo Pakowanie czas zacząć... Faaaajnie. Ja za tydzień. A gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.08.2014 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Faaaajnie. Ja za tydzień. A gdzie? W góry, w góry miły bracie.... W tym roku panowie decydowali podejrzewam ze ci młodsi nieświadomie, nie wiedza jeszcze co ich czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.08.2014 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 takiej to dobrze, chociaż po powrocie pranie, prasowanie Chłopaki dopiero co z obozu sportowego wrócili wiec pranie miałam teraz, prasowanie wciąż trwa.... Jak wrócimy to przynajmniej nie będę musiała tego wszystkiego tak szybko ogarniać. A urlop taki wyczekiwany, tym bardziej ze pracę zmieniam i nie wiem kiedy następny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts