Krystian 06.10.2003 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 ... , no dobra zostało w tej ,,krzince" jaszcze sporo, dzięki temu, że wczoraj namówiłyście mnie na wino.. No to LUUUUUUUUUUUU po BAŻANCIKUUUUUUU !!! (...a kgadzina z KELT-cikami leci i leci i dolecieć nie może... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.10.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Witam wszystkich, chociaz depresja nie minela tylko sie poglebila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.10.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 i ptaszyna się znalazła http://images.google.pl/images?q=tbn:qjkhSAp80yEC:waclaw.fema.krakow.pl/~wszech/cover_f/199610c1.jpg to teraz gdzie śmiałek co ją odpowiednio spreparuje do zjedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.10.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 mbz - mąż wraca już za tydzień ( ?), ON ci ją przegoni, ale coby ten tydzień przeżyć jakoś, niech do ciebie zadzwoni... słowo miłe, pobudzające i ciepłe do Ciebie powie, no i oczywiście niech nie wspomni o budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 06.10.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Jak to "pisać"?...... Co pisać? Jeśli chodzi Ci o pisanie wierszy .. to Noela nie ma i nie ma wierszy Jakieścik piwo by się przydało ![/b] Emems(ko) jam już jest na posterunku teraz raz po małym trunku....... No jest Krystian w Kawiarence pewnie już zaciera ręce.... będzie pisał wiersze zgrabne lekkie, gładkie i powabne....... I Agacka czasem (z rana) mimo, że jest rozrywana między klubem a Krakowem także nam zabłyśnie słowem........ A Ivette (zgodnie z modą) Może dziś zabłyśnie odą I ja Noel bez krytyki Będę pisał erotyki Takie skromne - kawiarniane Coraz bardziej odsłaniane...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 mbz - czy jest to depresja budowlana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 06.10.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Krystian na Twe zyczenie pognałam do naszej piwniczkiiiiii zobacz znalazłam pifco Budweiser no to LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU http://www.cookiejars.net/budweiser.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.10.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Agacka na mnie nie licz, jako miłośnik życia pod wszelką postacią, a najbardziej tą skrzydlatą, ja mu krzywdy nie uczynię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.10.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 emems - za Budweisera ślicznie dziękuję, rymami błyszczeć w zamian obiecuję , lecz doczekać się już nie mogę czyją Noel (w erotyku) odsłoni nogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.10.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Noel jak to rozrywana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 06.10.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Twoja piękna lewa noga gładka jest jak gładź szpachlowa Twoje oczy - dla mnie luxysą przejrzyste jak Velluksy (czyżby erotyk budowlany ???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 06.10.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Noel jak to rozrywana? Kiedy Piszesz dla Krakowa wtedy Masz zajęte ręce No i brak Cię w kawiarence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Oto oda moja śliczna do Noela z Warszawiszcza staram się jak mogę, drogi lecz nie zobaczysz mojej nogi Hurrra! Udało się! Więc nie jest ze mną aż tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.10.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 ivette - koleżanka nasza miła, już w spodenki nam się wbiła, teraz mimo jej wielkiej przyjaźni, nóżki możemy ujrzeć tylko w wyobraźni... ...byle do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.10.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Hej koledzy moi militylko byscie na nogi ślipiliA kto zajrzy w serca naszei zobaczy naszą klasę?A tymczasem dajcie piwai niech dzionka nam ubywabo do piątku jeszcze czasa w sobotę znowu w las! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 06.10.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Wielkie dni nastałyna Noela co rymujena kgadzinę co balujena Agackę roześmianąna tdxlsa co z wymianąbuteleczek nienadąża na Krystiana co Kelcikazaserwuje dla Krecikai na Smoka co muzykęzaserwuje i na Teskęmiłą i życzliwą. Niechaj dobrze Nam się dziejePiwo...Wino... niech się lejeniech na stołach tańczą panieniech zagości pyszne danie. Niech kieliszki wpadną w dłoniei niech serce nam zapłoniebo To miejsce jest magiczneodwiedzane dotąd licznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.10.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 O rany Madzia aż mnie zatkało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2003 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Ty emeska to jesteś prawdziwa talenciara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 06.10.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 06.10.2003 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Więc na stoły drogie Panie Niech Panowie patrzą na NieNiech nam w głowach zakołująNiech się kręcą i tańcują !!!!!My będziemy cenić wdziękiobok stołów cierpieć męki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts