emems 09.10.2003 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Oooo już budzik dzwoni... czas wstawać. Ja poproszę czajniczek zaparzonej zielonej herbaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 09.10.2003 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Ja już kubeczek kawusi zaanektowałam Aleście wczoraj impreskę mieli, no, no, no.......... Dzisiaj to chyba tylko masażyk na zbolałe nóżki i coś na wzmocnienie Kgadzina, gratulki, oby nasze towarzystow za szybko Ci się nie znudziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 09.10.2003 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 http://www.wkuniczuk.republika.pl/meble/lustro%20.jpg AAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ludzieeeeeeeee TRZYMAJCIE MNIE!!! Kto mnie tak urządził..... Uaaaaaaaaaaa Co to za szew na czole.....?????? CZY JA MIAŁAM TREPANACJĘ ??? JAK JA TERAZ LUDZIOM SIĘ POKARZĘ ???? .. KTO MNIE TAK URZĄDZIŁ?? Jestem paskuda.. paskuda.. paskuda... i cio ja zrobię teraz? :o :o Dżisus ... CZY MNIE OMINĘŁO 2000 POSTÓW kgadziny ?????? buuuuuuu A tak na to czekałam.. bo miała być cudowna impreska..... a tu mi trepanację w tym czasie zrobili !!!!!! Taka była impreza.. i taką przespałam pod skalpelem !!!!! Krzyś życzę Ci abyś wytrwał tu z nami natępne 2000 razy po 2000 postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.10.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 emems, co tam taki szew... , dodaje ci tylko uroku , i tak jesteś ,,sexy"... Dzieńdoberek...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 09.10.2003 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Krystianku dzięki za pocieszenie.....Ale TAKI!!!! szew.. kto tak szył i takimi grubymi nićmi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.10.2003 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Dzieńdoberek! Ale jestem połamana po tych wczorajszych wygibasach! Ale fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.10.2003 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Witam wszystkich, lekko zmeczona, ale pelna sil na powtorke z rozrywki Mam nadzieje, ze znajda sie chetni, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.10.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Znów imprezka, a ja muszę do roboty. Uuuuuuuuuu. Bawcie się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 09.10.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Aga ja tam widzę, że cały czas tańczysz, więc taka potańcówka to małe piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 09.10.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 REPLAY..REPLAY..REPLAY... IMPRESSSKII Krzysia ja kcę REPLAY..... a o czółko sie niamartwię.... grzywkę zapuszczę.. a blask moich oczu zaćmi TO szycie hihihihihihi A Teraz bawmy się..... indyki.. woły.... dziki.....kaczki.. beczki miodu....piwa....wina.......... BAW MY SIĘ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.10.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 bo ja już taka ruchliwa jestem z natury! Krzyś coś się nie odzywa chyba żyje co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 09.10.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Witam Wszystkich No dzięki trepanacji kwestia orzeszka została definitywnie roztrzygnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 09.10.2003 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Ale byłą balanga szkoda , e tak późno. Łykam kawkę i do roboty... nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 09.10.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Noelku jakiego O O O Orzrz eszka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.10.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 emems - tego orzeszka którego się Noel doszukiwał w TWOIM wnętrzu, kiedy tu byłaś pod narkozą, ale wygrzebał Ci we wnętrzu jakieś masło orzechowe... Na twoim miejscu powiedziałbym do Noela : ORZESZ KU.....!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2003 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Witam wszystkich hmmm...co dzisiaj pijecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 09.10.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 emems - tego orzeszka którego się Noel doszukiwał w TWOIM wnętrzu, kiedy tu byłaś pod narkozą, ale wygrzebał Ci we wnętrzu jakieś masło orzechowe... Na twoim miejscu powiedziałbym do Noela : ORZESZ KU.....!!! i Krystian ujął to najtrafniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.10.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Czy mozna prosic o jakiegos drineczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.10.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 ...z ,,drineczkami" to chyba poczekamy na ewusię , gdzieś się przyczaiła w kąciku.... ewusia !!!!!!!!!!!!! no wychodź!!! ... już nikt Cię nie wyda, ani na Ciebie nie ,,wsiądzie" bo będzie miał ze mną do czynienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Ewusia gdzie Ty jesteś??????? bo inaczej nic nie dostaniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts