ewusia 09.10.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Impresssska, jak to miło brzmi Witaj Adam, i nic się nie martw, POMOŻEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 09.10.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Noelku drogizagościłeś w te progiz nami nocującod proga rymującdobiłeś trzechsetki piekąc W-Zetkiserwując drinkirobiąc wdzięczne minkigrzeczny i wesołyzaprasza nas za stołya my polewająci "STO POSTÓW" śpiewającza stoły siadamy i na talerze nakładamyDziekujemy piękniekłaniamy się chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.10.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 pomożemy, pomożemy, a MY dużo możemy, wiec do stołu ADAM (Ł.) siada, już zaczyna się biesiada... 195 X 1,5 litra....do jutra powinno wystarczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 09.10.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 No to faworki i driniolki http://www.liquorama.net/images/products/416-77.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.10.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 a gdzie tańce i hulanki ,że o swawolach nie wspomnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.10.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 ponad wszelkie swawole do ewusi sie przytulać wolęęęęęęęęęęę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 09.10.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 A wiecie , że dzisiaj jeszcze jest Dzień Fistaszka!!!! http://img.123greetings.com/thumbs/eoct_peanutfestvirginia/peanut2b.gif Ewusia perełko ja się niegniewam na Ciebie za te szwy.. a Noelkowi wybaczam to grzebanko ze wzgledu na Jego dzień ! no to LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 09.10.2003 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Słuchajta Ludziska (oraz Forumowiczki i Forumowicze). Mam ideę coby nasze wirtualne balowanie przenieść w real. To wcale nie jest takie niemożliwe, tylko musimy się zebrać do kupy..... i..... Namówić Redakcję na WIELKIE SPOTKANIE FORUMOWICZÓW. Niech to będzie na przykład taka okazja jak bal. Może być sylwestrowy albo karnawałowy. Raczej jednak chyba karnawałowy bo z Sylwestrem możemy nie zdążyć. Obiecywali nam spotkanie to i my się zorganizujmy! A co? No i wyobraźcie sobie te wszystkie tańce i śpiewy w realu!Kto jest ZA??????? Zgłaszać się kolejno i grupami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 ja jestem za Madziu......co mnie nie zauwazasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAM Ł. 09.10.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 No to PIEMY!!!!!!!!!!! A pomoc przy tej baterri owszem,owszem dzięki . zaczełem pierwszy rząd. No to śup w ten głupi dziub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 09.10.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Teraz wiem jak się czuje ten kto ma jubileusz w kawiarence Drogie Koleżanki i Koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 09.10.2003 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 W realu? Spotkanko? To może być ciekawe Czy wtedy też będziecie obrączki zdejmować? Dzięki Madzia, kamień spadł mi z serca ........ Noel, nie wstydź się, to Twoja impresssska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 09.10.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Krzyś !!!! Ja wam tu wszystkim oświadczam, że jestem.... ZA impreską w realu. AAAA przy okazjii REDAKCJA też by mogła czasem wpaść do nas na kawkę a nie zagladać przez szybkę do kawiarenki w sumie ten lokal kawiarniany to wynajmujemy od Redakcji! SERDECZNIE ZAPRASZAMY. Tesia droga... ja Cię widzę i słyszę.... i piję Twoje zdrowie.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Noel hmm...no cóż zapytam: jaki jubileusz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.10.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 [ Namówić Redakcję na WIELKIE SPOTKANIE FORUMOWICZÓW. Obiecywali nam spotkanie to i my się zorganizujmy! A co?[/b] Obiecanki macanki a głupiemu... kgadzina ma rację, potrza się zebrać do jakiejś większej kupy i zacząć marudzić Redakcji... Może zasypiemy konta Muratora e-mailami... ps. 16.10.2003r jest rocznica jednej z obiecanek Redakcji pt.: ,,Zrobimy mapę forumowiczów...' i co??? ...i nico... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 09.10.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 16 października to ja mam roczek na Forum !!!!ale będzie impressssssssssssssssska !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 własnie nicio......i jak nie bedziemy głośno sie domagać to i ze spotkanka bezie....nicio.... REDAKCJO I CIO ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2003 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 to 15 pazdziernika Ja tez zapraszam na impressssskęęęe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.10.2003 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Teska, a z jakiej okazji? Ja tez jestem za! spotkaniem w realu oczywiscie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 mbz imieninowwa impreske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts