kgadzina 18.03.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Hej - laski szczupłe i szczuplejsze! Moja rada na schudnięcie (chociaż chyba gdzieś o tym pisałem): ostatnie 3 tygodnie przed przeprowadzką do nowiutkiego domku należy zasuwać jak mały samochodzik wykonując wszelkie prace możliwe (malowanie, układanie paneli, zamiatanie, pakowanie betów i gratów do pudeł i worków) oraz niemożliwe (przewożenie mebli samochodem osobowym bez przyczepy, inwentaryzacja spakowanych betów:grin:, sprzedaż poprzedniego mieszkania). W moim przypadku waga zmniejszyła się z poziomu 72 kg (utrzymywanych od ok. 16 lat bez zmian!) do 64 kg. I kosztowało mnie dobre 4 miesiące pałaszowania słodyczy i innych tłustości:grin:, żeby wrócić do stanu poprzedniego. Co też się stało. :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.03.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Kgadzina to Ty "drobniutki" jesteś taka gadzinka powiedzałabym po słodyczach i tłustościach 72 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.03.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Edzia - na smoka wawelskiego raczej nie wyglądam :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.03.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Ta drobniutka gadzinka to brzmi nieźle:smile: Ja tam sobie myślę że od czasu do czasu jak człowiek o siebie zadba to nawet mu to wyjdzie na zdrowie ,a jeśli chodzi o różnego rodzaju sporty to powinny być normalną częścią dnia.Dla mnie są i pewnie dlatego na mnie juz nie działają - nie chudnę!A tymczasem wodę z miodem i cytrynką poprosze i koniecznie z bąbelkami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 18.03.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Witam wszystkich pięknie Słuchajcie, tak się przejęłam tymi wczorajszymi pogaduchami o brzuszkach i takich tam, że dzisiaj zamiast pysznej kawusi zaserwowałam sobie codowną herbatkę Pu-erh. Może jakoś to przeżyję A gdyby któraś była zainteresowana, to o diecie Diamondów można przeczytać w sympatycznej książeczce Mai Błaszczyszyn "Dieta życia", polecam, warto potraktować jako lekcję poglądową. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 18.03.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Moja małżonka (Joasia Jasia - Teska wie o kim piszę A co do kawy to sprawdziłem - mleczko skondensowane zawiera nie więcej niż 7.5% tłuszczu. To znaczy, że gorzka kawa z odrobiną mleczka ma mniej kalorii od jabłka, albo jogurtu owocowego. Niepotrzebnie się więc umartwiacie z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.03.2003 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Jasiu jaką masz mądrą żonę Trzymaj ją dłużej niż zazwykle!Bo słyszałam że żonę należy trzymać krótko: rok najwyżej dwa:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 18.03.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 To ja już nie przestrzegam technologii chowu żon bo trzymam ją bez mała 15 lat I chyba jeszcze trochę potrzymam bo będzie kupe roboty przy urządzaniu domu i ogrodu. No dobra - kawa wyżłopana, czas zarabiać talary bo zbóje w składach budowlanych łupią bez litości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.03.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Jasiu to bardzo dobrze Ja jako żona też jestem juz chowana jakieś 11 lat i mam nadzieję byc dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.03.2003 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 A z herbatek polecam gatunek darjeeling. To jest dopiero herbata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 18.03.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Witam wszystkich serdecznie! Co prawda nastroj mam nadal wisielczy ale jak czytam posty w kawiarence mimo woli humor mi sie poprawia! Zwlaszcza ten o zonach wg eskimosow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.03.2003 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 proponuję poczytać dowcipy i od razu lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 18.03.2003 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 O tej godzinie wszyscy już siedzą w swoich Grupach No cóż, to do usłyszenia, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 18.03.2003 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Oooo, tak sobie piszę od czasu do czasu do Was i nawet nie zauważyłam, że stałam się Forumowiczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.03.2003 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Jaga to gratuluję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 18.03.2003 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 I kubek przeleciał Ci koło nosa Jeszcze tej herbatki nie kupiłam, lecz troche jestem "przestraszona" tak interesujaco opisanym smakiem Błotko z cytrynką, tego jeszcze nie piłam. Wiele paskudztw piłam (zioła od kaszlu, od przeziebienia) ale nic mi ziemi nie przypominało. Kgadzinko (jak inaczej jak masz tylko 72 kg) a herbatka polecana przez Cię jak działa, albo na co działa? Zaskoczyłyście mnie nazwą D....i cos tam diety, ktora nie pozwala łączyc tego i owego. Dziewczyny... tak jedzą w .... i ja tak z nimi jadłam, swietnie czułam się, wage miałam idealna, ale przez mysl by mi nie przyszło, że to jakas specyficzna dieta. Nawet z poczatku (po powrocie) probowałam rodzinke podtrzymywac na takowym jadełku, ale szybko zbuntowali się ... i znikła moja dobra waga Zona eskimoska, dobre, jakie optymistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2003 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 a ja ponownie bladziutkim świtem przy kawusi... a i jako dodatek pączuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.03.2003 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 teska: czy ty wogóle sypiasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.03.2003 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Witam Was serdecznie i również przyłączam się do porannej kawusi!Za oknem dziś już jest prawdziwa wiosna! pięknie świeci słonko i od razu na duszy robi się raźniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 19.03.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Skąd klepiesz Agacka ? U nas dzisiaj po trzech dniach wiosny pochmurno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts