ewusia 20.10.2003 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Witam o poranku Kawusia na dzieńdoberek? http://www.jamesshuggins.com/i/mot1/coffee.jpghttp://www.jamesshuggins.com/i/mot1/coffee.jpghttp://www.jamesshuggins.com/i/mot1/coffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 20.10.2003 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Witam raniutko i łapię kawkę i lecę do KAF-ki na mój oddział... cio tam się wyprawia... i lokal nam zmienili na większy bo tłoczno! Ale będę często wpadać na kawcię... bo oddział to drzwi w drzwi z kawiarenką .. Jak macie potrzebę to też zajrzyjcie..... CHORYCH NAWIEDZAĆ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.10.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Dzień dobry w poniedziałek... Najlepsza kawusia (z kubka ,,Muratora") już gotowa... czas zacząć nowy tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 20.10.2003 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Witaj Krystian, kawusia z kubeczka Muratora? To masz super, ja niestety nie doczekałam się swojego a szkoda Widziałeś co się wyprawia w KAFie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.10.2003 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Ewusia dzięki za kawkę.Madzia toż ten lokal dla KAF-ki to nie to.Ja chcę do wariatkowa. Nie chcę być w klubie AA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.10.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Witam wszystkich Ach, jaka cudna pogoda byla w weekend, prawie cala sobote i niedziele spedzilismy na dzialce, bylo tak pieknie, ze nie chcialo sie nigdzie stamtad jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.10.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 ewusia - ja też nie mogę doczekać się ... na drugi kubek i prezent (parasol, torba?) , Redakcja ma czas... Co do KAF-u to mam ich na podglądzie, ale nie za bardzo kumam o co tam chodzi, więc pozostanę w zgrupowaniu ,,szyitów" z KK (ONI tam mówią o jakimś duchu (spirit) czy cóś... , sekciarze jedni... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.10.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 (ONI tam mówią o jakimś duchu (spirit) czy cóś... ) Krystian nie cóś, ale cuś. Pzd Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.10.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 (ONI tam mówią o jakimś duchu (spirit) czy cóś... ) Krystian nie cóś, ale cuś. Pzd Leszek CÓŚ od cy cosia.... a nie: CUŚ od cycusia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 20.10.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Krystian, Redakcja pisała że wysłała wszystkie zaległości za pokwitowaniem odbioru 14 października, więc teoretycznie już powinno dojść, ale nie doszło A w KAFie przezywają nas a sami to co? Alkohol leje się strumieniami i dohtory nad tym nie panują No i chyba będą musieli zatrudnić dodatkowo okulistę bo po tych % to cuś im się z oczami robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.10.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Krystian czy cycuś czy cocuś. Nie będę się spierał, bo jeszcze napuścisz na mnie PPP (Polską Partię Piwa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.10.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 tdxls - ,, coś (niepoprawnie: cóś): 1. zaimek nieokreślony... 2. pot. partykuła oznaczająca przybliżenie, niedokładność, niepewność..." wg ,,Słownika poprawnej polszczyzny" bardziej więc cóś niż cuś, nie mieszaj ludziom w głowach, marsz do KAF-u... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.10.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 ewusia - dzięki za dobre wieści, czekam na listonosza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.10.2003 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Krystian za serio to wziąłeś do siebie. Czy cóś czy cuś jest niepoprawnie i oto mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.10.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 wiem... ale za to jak słodko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.10.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 witajcie !to co dzis pijemy ??kodiemu urodziła się córka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.10.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 O rany, to super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.10.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 może to :http://thumbb.image.altavista.com/image/322613452 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.10.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Kodi_gdynia - gratulacje!!! Właśnie czytam o kodim w ostatnim ,,Muratorze", ...hmmmmmm, myślałem do taj pory, że mam ,,duży wkład pracy własnej", ale kodi to bije wszystkich na łeb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.10.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 To co, pępkowe dzisiaj? Kodi-polać trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts