Gość 20.10.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 ewusiu, a który to pomidorowy?Chyba pobladł z wrażenia. Spotkanko koniecznie i z takim tortem też. A ile Nadia waży i mierzy? Bo że oczy ma granatowe,to wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 20.10.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Ivonesca, znalazłam, ciekawe jak smakuje? Oto "Xiążęca pepkówka": http://www.eurostadiums.com/drinki/foto/skladnik/085.jpg opalko, pomidorowy jest za sałatą, podać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.10.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 kurczę nalatałam się po polmosach aby odnaleźć tę pępkówkę....zamiast zacząć od mi najbliższego, czyli wrocławskiego może zdjęcie się uda: http://www.polmos.wroc.pl/img/pkt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.10.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Nadia - ważyła 3200 i miała 52cm wzrostu. Sliczna buźka. niby te niemowalki takie same, ale widać że to dziewucha jest. I taka naturalna - widać ze nie umęczona porodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 20.10.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Dlaczego skazaliście Noela na infamię ??? Biedak tak się przejął, że zniknął z życia Forumowego i prawie od tygodnia go nie ma... Noel żyje !!!!! Wpadłem na momencik przywitać Wszystkich i zaraz lecę doglądać budowę - mam 2 tyg. urlopiku - czyż nie cudownie ?? __________________________________ Cała władza w ręce wegetarian ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.10.2003 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 nie udało się ...ale ewusia znalazła !!!!! a jak smakuje? trochę jak zołądkowa gorzka jeśli ktoś lubi takie klimaty:-) jak wróciłam ze szpitala do domu to zastałam cos takiego w lodówce ....jescze troche czasu musiało upłynąć zanim tego skosztowałam, ale na szczęcie jakaś tam reszta w butelce została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 20.10.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Noel, pozdrówka i udanej pogody "niech się mury pną do góry" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.10.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 a tak,ewusiu,podaj,proszę Ale Ci fajnie kodi...... zdrówko i w górę kieliszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 20.10.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Noel, pozdrówka i udanej pogody "niech się mury pną do góry" Ewusia Ty w przyszłym roku wystartujesz i szybko dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 20.10.2003 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 opalko, proszę , dorzuciłam troszkę warzywek http://www.kulinaria.pl/foto/97-09-03.jpg Noel, niestety, waluta jakoś mnie nie kocha tak mocno jakbym chciała ale z ziemi mam nadzieję że wylezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.10.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 No jasne że fajno mi się tu z Wami przy jednym stoliku siedzi. Człowiek potańczył by czy jak. Kurcze muszę trochę popracować. Pijcie na razie sami. Dołączę do was później. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.10.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 kodi, to na razie.Pracuj,w końcu przybył kolejny pysio. ewusiu,ten sos to chyba tatarski,co?Wygląda smakowicie i ......tak też smakuje.Mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 20.10.2003 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 To na razie Kodi. A zauważyłeś że Ci się napis po nickiem zmienił? opalko, pomidorowy, tak przynajmniej powinien smakować, patrząc po składnikach z których był robiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 20.10.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Tak dawno tu nie zaglądałam że aż wstyd. Ale dobrze mi się trafiło. Akurat piją zdrowie córeczki Kodiego. GRATULACJE DLA SZCZĘŚLIWEGO TATY no i mamy również. Za jakiś czas może i ja się pochwalę???Zdrówko za księżniczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.10.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 ewusiu,znowu pobladł,znaczy.. nie dziwię mu się -w takim dniu!! napis jest przedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.10.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 ojej....rzeczywiście napis się zmienił Redakcja tym razem się sprawiła jak trzeba no to po malutkim za zdrowie księżniczki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.10.2003 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Noel cieszy się urlopem, ale do nas rzuca okiem, domek piękny wybuduje to nas piwkiem poczęstuje... Kodi sam już dom zbudował, będzie się nim rozkoszował... pracując dalej, kończąc poddasze, nie dla Kodiego fotel i bambosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 20.10.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 A ja poproszę kawusię i coś słodkiego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 20.10.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 opalko, już wiem to na pewno dlatego że jest z niedojrzałych żółtych pomidorów a dla Madzi kawałek tortu z herbatką, może być? http://www.kulinaria.pl/foto/99-12-20.jpg coś się stało, Madziu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.10.2003 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 ewusiu, ale pyszności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts