Yacek 19.09.2002 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2002 chorobcia cos się przesunęłomiało byc tu: http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=43056&katalog=n14_&max_katalog=n14_&x_obr=818&y_obr=1168&x_15=104686&y_15=74754&form_t=0&set_x=818&set_y=1168&tool=4&lang=pl&wspolrzedne=?110,33 a nie tam!!!! choć to niedaleko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 19.09.2002 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2002 cos z ta mapa nie tak ( albo ze mna bo jestem po dłuuuugim dniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 20.09.2002 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Yacek,nie jest źle. Wyszło coś na północ od Błonia... więc chyba OK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 20.09.2002 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 EDZIA,Super lokalizacja !!!"Cysterskie Kompozycje..." ! I te szopy pracze w okolicy. A czarne bociany wróżą szczęście - ale że to rzadkie gadziny to szczęście pojawi się po jakimś czasie i będzie pełniejsze ! Maco - wróż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.09.2002 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Dzięki za słowa pocieszenia, bo dopadła mnie ostatnio chandra budowlana większa niż można przypuszczać.Czy tego opóźnionego szczęścia mogę spodziewać się w okolicach marca czy jeszcze później? EWA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 20.09.2002 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Kto by pomyślał, że wątek bez tematu ma racje bytu. Jako założyciel kawiarni ogłaszam, że "Bar is open". Znaczy to , że możecie pić do woli i pisać głupoty nawet w stanie wskazującym, do którego zmusiła was np. wasza ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 20.09.2002 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 loniu, najlepiej to daj nam dobry przykład... Edzia, Jaknajbardziej w marcu już będzie. Mniej więcej spełnia się to według wzoru: wyskość bociana nad domem podzielić przez wysokość domu (jak nie ma domu to trzeba wziąć najwyższe drzewo w okiolicy) otrzyma się ilość miesięcy lub tygodni do spełnienia (to jest zależne czy bocian leciał w kiedrunku wschodnim czy zachodnim). Zaczynamy liczyć od momentu jak bociany wylecą do Afryki. A tak na marginensie to czy wiecie dlaczego bociany corocznie latają tam i z powrotem ? Czy przylatują do Europy czy raczej lecą na zimę do Afryki (który kontynent jest "ojczyzną") ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 20.09.2002 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Łatwo mówić a mi się wszystko na łeb wali. kirownik budowy nagle stał się upierdliwy i czepia się wszystkiego, w pracy młyn a towar trzeba załatwiać, jednym słowem brakuje czasu na kawkę. No ale wykradłem 5 minutek i jestem. Swoja drogą chyba muszę szybko sadzić duzo drzewbo ja mam chatę na łysym polu i wasze dyskusje na temat urokliwych miejsc wpędzają mnie w kompleksy. Nikt mnie nie lubi ... Ja tu nie pasuje.... chyba zadzwonię do Atlasa to może postawią mi chociaż BOCIANA i też będę miał swojego dzikiego zwierzaka (choć mało ruchliwego - ale zostanie na zimę) ; ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 23.09.2002 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2002 Nie smuć sie, na pewno jakaś myszka polna sie znajdzie, może to niejest bardzo dziki zwierz ale zawsze coś! Zaraz tam sztucznego boćka stawiać :smile:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 23.09.2002 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2002 Jeśli chodzi o bociany, to mnie się wydaje, że ich ojczyzna jest tam, gdzie dorabiają się potomstwa. Że w Polsce je mają, to pewne, sama widziałam koło E40 takie malutkie czyściutkie, ale czy w Afryce ...? O to trzeba zapytać bociany. Nie wydaje mi się, bo chyba większość gatunków rozmnaża się raz w roku (wyjąwszy gryzonie), ale może się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 23.09.2002 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2002 Przecież to proste:lecą do Afryki,bo murzyni też chcą mieć dzieci!:smile:Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 24.09.2002 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 helism dobrze kombinujesz ale w złą stronę mario Biedni Chińczycy, muszą się przez pączkowanie romnażać bo tam bociany nie dolatują... Jeszcze ktoś ma opinię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 24.09.2002 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 No to kawkę z rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 24.09.2002 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 Maco-jeżeli przez pączkowanie to chyba najlepsza metoda,zobacz ile ich jest a może ich bociany nie mają paszportów,są u nich caly rok i efekty widać w liczbie żółtych braci.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 24.09.2002 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 A ja im tam nie zazdroszczę. Wolę schaboszczaka z kapustką od ry żu... A bociany mają ojczyznę w Afryce. Teraz tylko dlaczego przylatują na północ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 24.09.2002 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 Przylatują po honoraria za reklamy do Atlasa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 24.09.2002 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 A przy okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 24.09.2002 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 ...trochę zaszaleć . No i wiadomo, czym się to kończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 24.09.2002 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 http://www.afternight.com/smiles/laugh.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 24.09.2002 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 No ale dlaczego nei szaleją w tej Afryce ?Boją się AIDS czy co ?Przecież niektóre murzyńskie bocianki całkiem fajniutkie są ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts