McŁoś 01.11.2003 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 Chyba od podglądania-tylachna było bodżców dla ócz..Albo od zaglądania w dno butelki.. Pewnikiem to ta resztka czerwonego wina co się na dnie ostało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 01.11.2003 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 Hej kobietki, co Wy na to !http://mleczko.onet.pl/_i/rysunki_dla_wszystkich/moj_krakow/krakow_kontra_warszawa/d1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.11.2003 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 Jakoś markotno,pusto..wina święta wszech-świec ?I mnie melancholijnie jakoś..smutnawo prawie.uuuu nikt mnie nie pogłaszcze uuuuuubuuu nic tylko będę ryczeć...uuuaaaaa!!!! ps.chyba istnieje Rycząca Zaba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 01.11.2003 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 No już dobrze, dobrze nie płacz tyle - uśmiechnij się. zobacz co mam dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.11.2003 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 Cukierki,czekoladki,potem piwko...a potym wszystkim powyrywasz mi nóżki....UUUUAAAA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 01.11.2003 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 No wiesz, jak możesz mnie posadzać o takie rzeczy !!!( nie preferuje kuchni francuskiej a więc i żabie udka nie są moim przysmakiem ).To już wolę piersi ... ale z kurczakahttp://mleczko.onet.pl/_i/rysunki_dla_wszystkich/wies_tanczy_i_spiewa/d1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.11.2003 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 Aliści..Najpierw kurzęci biust,potem w żeberko widelec,na końcu innowacje..Trochę szkoda tych smakowitości.Niech tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 01.11.2003 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 Co za innowacje...??? W takim razie jak mam poprawić twoje samopoczucie ! - czyżby alkohol był jedynym lekarstwem na twe smutki i melancholię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 01.11.2003 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 Maaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm !!!!No to się wykazałem ."...taki prawdziwy bigos,z grzybkami..mieskiem-i zeby był taki brazowo-miodowy... " No i co Ty na to ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.11.2003 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 No to trafiłeś w sedno!!Masz u mnie dużego+.A innowacje-to wariacje na temat nóżek.Mogą być zimne.krzywe,niedomyte,et.cetera.. chyba już padłam.Nocki miłej wszystkim.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 02.11.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Dzień dobry wszystkim, gdzie jesteście. Nawet Łoś i Żabka umknęli, mam nadzieje ze im bigos nie zaszkodził Poleje sie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 02.11.2003 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Dzień dobry wszystkim, gdzie jesteście. Nawet Łoś i Żabka umknęli, mam nadzieje ze im bigos nie zaszkodził Poleje sie coś? Oj się zaraz poleje !!! http://sport.onet.pl/_i/galerie/szampan/05.jpg No i jak Jolanko ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.11.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Ale ładne..taki prysznic to ja poproszę.Ziaby lubieją i bigos,a szampan w szczególności.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 02.11.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Ziaba, ale musisz się tak ubrać jak na tym zdjęciu !!! Lecę do Geant'a po więcej szampana !!!Do zobaczonka ok. 15:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 02.11.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Ale ładne..taki prysznic to ja poproszę.Ziaby lubieją i bigos,a szampan w szczególności.. No to proszę bardzo, właśnie przywiozłem krzyneczkę szampana więc będzie się działo, oj będzie... http://sport.onet.pl/_i/galerie/szampan/06.jpg No i jak ziabko ??? P.s. A może by tak wybory Miss Mokrego Podkoszulka... Przydałby się parasol Muratora..., co nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 02.11.2003 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Czy mogę poprzestać na skromnym kieliszku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 02.11.2003 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Jolana, mam tu dla Ciebie taki "skromny kieliszek"Wystarczy...???http://www.columbex.com.pl/show/big/13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 02.11.2003 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 nie wiem co się dzieje czyżby tyle ludzi siedziało na komp.? a wogóle co to śmigus dyngus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 02.11.2003 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Iwonko, kieliszek może być. tylko proszę napełnij go czymś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.11.2003 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Nie mogę się dziś dopchać do klawiatury.Ludzie,3 kompy w domu i lista społeczna..ja chodzę i biadolę,a każdy[ ślubny+dzieci] wodząc tępym wzrokiem mruczą :zaraz..zaraz..Oznajmiam,że zakładam Związek Niedopuszczanych.{panowie też się mogą pod to doczepić}Chyba na skołatane nerwy trzeba cóś zaczerpnąć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts