jolana 02.11.2003 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 i patrzcie jak maszeruje... ku lepszej przyszłości ma fajowe spodenki i spłonione poliki Czy mój komp się zaciął, czy żaba stanęła w pół kroku??? Miś ponurego skacze nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.11.2003 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Jolana - u mnie żaba Iwony też nie skacze, więc może tak ma.Ponury - świnia nie puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.11.2003 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 jakoś się samoobronna żabka zacięła... u mnie maszerowała, pomalutku, ale dzielnie... Agnes, jaka świnia ??? niby tez ssak, jak miśki, ale inny podgatunek... no i miśki nie są takie smaczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 02.11.2003 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Uff, to mi ulżyło. Mój komp się ostatnio dziwnie zachowuje, myślałam że znowu robi mi psikusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.11.2003 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Ta świnia to grypa lubo cóś innego. To pewnie po tej imprezie czwartkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.11.2003 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 No to uff... a już się bałem, że będziesz mnie dalej gnębić dochodzeniem... Wielki kubas gorącej herbaty z miodem i cytryną [wersja full option jest z gorącym mlekiem zamiast herbaty], huknąć to i do wyrka... Łapy do klawiatury można wystawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 02.11.2003 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 u mnie tez moja żaba nie skacze a powinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.11.2003 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Już sobie odpuściłam - nie chcesz gadać to nie. Łaski bez. Wiem, nie masz do mnie zaufania... Na nic te nasz nocne Polaków rozmowy..... Wiem, co o mnie myślisz........ Idę sobie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.11.2003 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 OOO!Kiiwa się(nawalona czy jak?)Nie,ona ma odruch posiatkowy-panowie nie w temacie-ale taka swojska...Ładna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.11.2003 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Wiem, co o mnie myślisz........ Idę sobie.. Oj, baaaardzo się mylisz... Ale na siłę nie da rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.11.2003 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 To trochę podbudowana idę do łóżka. Głowa mi zaraz pęknie a jeszcze muszę przygotować zajęcia na jutro (kurka nie odpuszczę, chyba, że nie wstanę rano...) Trzymajcie się więc i miłych nocnych rozmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.11.2003 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 ZDRÓWECZKA !!! Będzie dobrze ! OOO!Kiiwa się(nawalona czy jak?)Nie,ona ma odruch posiatkowy-panowie nie w temacie to jakich Ty znasz panów ??? Nic nie robią ??? Okropność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.11.2003 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Agnes!A gdzie Ty sobie masz zamiar odejść?!I kto tu bedzie dręczył pana P?Jejku,no nie zostawiaj mnie tu samej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.11.2003 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Ziba, jak chcesz pożyczę Ci mój osprzęt. Ponurkowi wybaczyłam, bo go baaardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.11.2003 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 :oops::oops: Ziaba, teraz TY ?!?!? No wiesz co... Nie zaznasz spokoju, ponuraku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.11.2003 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 A z czego tu się cieszyć ??? główny chłopiec, oops, misiek do bicia ??? Tak to jest być dobrym... http://www.kakofonia.pl/PL/PLsmisja/kobieta.wav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 02.11.2003 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Puk,puk,puk - jest tam kto ??? Kurka wodna od tego śmingusa dyngusa nasza AgnesK chyba się pochorowała ??? Jolana ta lwica lepiej pasowała do Twojego charakterku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 02.11.2003 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Widzisz Łosiu, tez tak sądzę , tyle że nie moge jej teraz znaleźć Czy z moim charakterkiem cuś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 02.11.2003 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Widzisz Łosiu, tez tak sądzę , tyle że nie moge jej teraz znaleźć Czy z moim charakterkiem cuś nie tak? Ależ wręcz przeciwnie lubię takie zadziorne charakterki. Można prowadzić spokojnie konwersacje bez strachu, że nagle rozmówca zniknie bez ostatniego słowa. P.s. Nie zrozumiałem czego nie możesz znaleźć : - tej lwicy w sobie - czy może chorej AgnesK'i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.11.2003 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Każdy z kotowatych,lubi kizia-mizia..Byle nie pod włos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts