ślivka 10.11.2003 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 http://www.maitai.de/photos/despertador.jpgjeśli nie szampan to może tekila z grejfrutem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.11.2003 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Teska, co tam słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2003 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 dzięki dziewczyny jest jeden taki na forum....kumpelka moja psycholog z wykształcenia , powiedziala co ii jak mam napisac a facet powiedziała wyswietli to dla wszystkich, moimo ze korespondencja prywatna...nie wierzyłam ze tak mozna....załozyłam sie o czarnego Jaska wedrowniczka...i wiecie co/??? Przegrałam....facet bez klasy zrobił dokładnie jak przewidziała kumpelka....oznajmila ze ten facet ma problemy skoro naskakuje na nieznane sobie osoby... ale fakt z gory przepraszam wszystkich"golców" kredytowych - czyli i siebie niom dziewczyny szampanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.11.2003 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Przyznam, że trzy razy na Forum się wkurzyłam i trzy razy na facetów. Całe szczęście, że są jeszcze takie okazy płci niby mocniejszej, które/którzy ciągle podtrzymują mą wiarę w ów podły gatunek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2003 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Agnes przyznaje racje w 100 % sa jeszcze na forum porzadne facety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.11.2003 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 No i gdzież te chłopy? Haaaaaaaaalooooooooo panowie!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 10.11.2003 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Teska,nie piszesz chyba o facecie tylko o jakiejś zaplutej SWINI?Właściwie nie wiem dlaczego obrażam te miłe zwierzaczki.Facet zachowuje się jak mężczyzna ,a on się zachował jak intelektualny pokurcz płci męskiej.Jest taki gatunek który musi się dowartościować ,bo to ni facet ni baba ni Rokita.Sflustrowany zwierzaczek któremu nic się nie udaje i gwarantuję że boi się kobiet ,więc im dowala jak go na to stać ,a że na nic go nie stać,więc go pożaluj i ulituj się nad biedną istotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 10.11.2003 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 To wypijmy dziewczyny, za tych chłopów, którzy na to zasługują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2003 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 dziewczyny hihih dzięki: prosze szampanika dla wszystkich.....ech chłopy nasze porzadne spią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 10.11.2003 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Nie śpią. Czuwają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbb 10.11.2003 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Tak jest czuwają.Witam gości Klubowej Kawiarenki i rozgladam się za wolnym stolikiem.Umówiłem sie z Pyrką na przeprosinową herbatę.O widzę wolny stolik pod oknem.Proszę o herbatkę ziołową, czekam na koleżankęGdzie ta Pyrka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.11.2003 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Proszę jeszcze o ciacho do herbatki Lipton Earl Gray. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbb 10.11.2003 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 No nareszcie witam Pyrko. Jestem jakby Ci to powiedzieć trochę nieśmiały. No zatem herbatkę taką jak Pani sobie życzy a jakie ciacho dla Pani zamówić. A może coś mocniejszego , to trochę się ośmielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.11.2003 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Agnes co Ty opowiadasz, doskonałych ludzi nie ma, co najwyżej pełni samozadowolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.11.2003 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Bbb, tu wszyscy mówią sobie po imieniu, czyli po ksywie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.11.2003 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Bbb, spóźniliśmy się, dziewczyny już wypiły szampana same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.11.2003 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Idę do bufetu po tą herbatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbb 10.11.2003 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 No właśnie chciałem Pani zaproponować coś mocniejszego, żeby jakoś tak może brudzia No to co zamówić ? Proszę jutro wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.11.2003 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Teoretycznie wolne mamy już trzeci dzień, ale przez te budowy czuję sie jak wielbłąd w karawanie poganiany batem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.11.2003 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 No siup brudzio i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts