bbb 10.11.2003 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 U mnie to samo zatem może jakiś koniaczek lub inny alkohol /odrobina/ dobrze nam zrobi. Nie jestem dziś samochodem . Więc co zamówić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.11.2003 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Dla mnie Martini, koniaczek za ciężki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.11.2003 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Przespałam dzisiaj 3 godziny po południu, więc sen mnie teraz tak wcześnie nie zmorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbb 10.11.2003 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 O.k proszę Martini dla Pani a dla mnie może koniaczek.No i jeszcze ciacho i obiecana herbatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.11.2003 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Herbatkę już wypiłam. Po kieliszeczku zrobi się wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbb 10.11.2003 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 No to Martini i koniaczek już jest to może brudzia. Pyrko jestem bbb a włściwie powinno być bnb/bardzo nieśmiały brunet / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbb 10.11.2003 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Herbatkę już wypiłam. Po kieliszeczku zrobi się wesoło. To może jakaś muzyczka ? Jaką lubisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.11.2003 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 O.K. nie mów nieśmiały, bo to ponoć cecha negatywna. Mówią, że nieśmiałym jest człowiek zapatrzony w siebie, który w kontaktach z innymi zawsze martwi się jak inni go postrzegają i czy przypadkiem ktoś go nie odrzuci. Krótko mówiąc strach przed porażką hamuje inicjatywę. Olać to, co za różnica czy ktoś nas akceptuje czy nie. Trzeba rozglądać sie dookoła, na świat i ludzi i zapomnieć o sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.11.2003 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Muzyczka? Może być VII Symfonia Bethovena? Albo Missisipi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.11.2003 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 A może jakieś balety, np. hołubca wywinąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbb 10.11.2003 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Pyrko dobtym psychologiem jesteś, bo coś w tej mojej nieśmiałości jest. Może dlatego tak staram się porzestrzegać narzuconych mi reguł.A z muzyczki to może Missisipi, bo za za bardzo zmęczony już jestem na Bethovena i taka nietaneczna trochę.Nie uważasz, że bardzo pustawo tutaj jak na wieczór przedświąteczny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.11.2003 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 O tej porze na forum z reguły jest pustawo. Jak pewnie zauważyłeś najwięcej użytkowników jest w dzień roboczy przed południem. Zapewne, dlatego że nie każdy ma stałe łącze w domu i najczęściej korzysta z internetu w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbb 10.11.2003 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 To może i lepiej spokojnie i miło można sobie porozmawiać. Na skoczne tańce się nie piszę dziś miałem dzień pod znakiem rąbania drewna. A wiesz co to znaczy dla gryzipiórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.11.2003 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Wiem ,wreszcie właściwe zajęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbb 10.11.2003 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 No wiesz bez serca jesteś. Choć muszę przyznać, że praca fizyczna na budowie dobrze mi robi, odpoczywam psychicznie, ale dziś przesadziłem i teraz cierpię. Mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie.A Ty jutro świętujesz czy na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.11.2003 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 U mnie z rąbaniem drewna to trudna sprawa, bo mam problemy, żeby trafić w kołek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.11.2003 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Oczywiście na budowie. Wykonawca zażyczył sobie odbioru tynków przez kierownika budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbb 10.11.2003 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 No wiesz Ty i rąbanie drewna, kobietą przecież jesteś, miłą i delikatną jak widać.W jakich kolorach ubrania nosisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.11.2003 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Pomimo moich wielu zastrzeżeń facet uparł się, żeby k.b. podpisał mu protokół, że tynki są zgodne z normą, zdanie klienta ma za nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbb 10.11.2003 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 No to może jeszcze po kieliszeczku za nasze problemy budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts