pyrka 10.11.2003 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Latem podstawowym kolorem mojego ubioru jest biel. W zimie różne kolory. Zdecydowanie nie lubię pomarańczowego i brązowego, nie przepadam też za ciemno niebieskim. Lubię czerwony, czarny, popielaty, granatowy, turkusowy, zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbb 10.11.2003 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 No z takim wykonawca się jeszcze nie spotkałem. I co k.b. podpisał.No cóż takie już nasz los inwestorów /biednych/Kiedy się wprowadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.11.2003 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Byle nie za dużo tych kieliszeczków, bo jak człowiek się potem położy, to się czuje jak na karuzeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbb 10.11.2003 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Ja lubię biel szkoda, że nie lubisz brązu, uwielbiam różne jego odcienie, za to nie lubię szarości, ale nie będziemy się chyba kłocić z tego powodu . Co do pomarańczowego to się zgadzam, też nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbb 10.11.2003 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Byle nie za dużo tych kieliszeczków, bo jak człowiek się potem położy, to się czuje jak na karuzeli. Pyrko dwa kieliszeczki Martini, to tylko na lepszy i zdrowszy sen, wszak już trochę jesteś wyspana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.11.2003 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 K.B. nie podpisał, bo były usterki. Tynki jeszcze mokre, po oknach leci woda, trzeba wszystko dosuszyć. Robi się coraz zimniej, w domu nie ma ogrzewania, więc nie ma sensu robić wylewek na podłogę. Następne prace przewiduję wiosną a wprowadzkę latem albo jesienią. Dom jest dość duży, więc wszystkie prace trwają dwa razy dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.11.2003 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 U mnie domownicy już śpią, łącznie z kotem pasibrzuchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbb 10.11.2003 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 A jak duży jest Twój dom ?No to za szybkie i bezproblemowe zakończenie budowy i rychłą przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbb 11.11.2003 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 U mnie domownicy już śpią, łącznie z kotem pasibrzuchem. A Ty jeszcze pracujesz, czy tylko czytasz Forum ? U mnie żona jeszcze czyta książkę w łóżku a ja udaję, że pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 11.11.2003 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Zobacz w galerii zdjęć domów. Za bezproblemowe wypiję, szybkie niekoniecznie, nie mieszkam pod mostem. Wolę trochę wolniej, ale dokładnie tak jak chcę, bo nie lubię potem poprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 11.11.2003 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 No nie, udawać nie muszę. Zresztą komputer wykorzystuję raczej do informacji i komunikacji niż do konkretnej pracy. Jest raczej narzędziem pomocniczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbb 11.11.2003 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Ja często porabiam jeszcze w domu. Tak w antraktach naszej rozmowy trochę pracuję.Naprawdę mam dobre chęci ale rozmowa tak miła, że trudno się oprzeć.Zajrzałem do galerii jestem pod wrażeniem... no, no dwa domy jest trochę problemów co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 11.11.2003 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Chwilami dostawałam rozdwojenia jaźni, zwłaszcza, że budowy oddalone o 80 km a mój pan mąż angażuje się w budowy w znikomym stopniu i z reguły po moim stanowczym żądaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbb 11.11.2003 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 No to tym bardziej wyrazy uznania jesteś bardzo dzielną kobietą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 11.11.2003 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 W tym forum raczej nie szukam gotowych rozwiązań, ale innego spojrzenia na na dany problem. Czasami mogę zauważyć inny aspekt sprawy, którego sama nie zauważyłam. Możliwie szeroki pogląd na problem pozwala podjąć właściwą decyzję. A to już muszę zrobić sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 11.11.2003 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Z tą dzielną kobietą się nie zgodzę. Ja nie mam wyboru. Jest takie powiedzenie: człowiek nie świnia do wszystkiego przywyknie. A mąż uważa, że on jest lepszy teoretyk a ja lepszy praktyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbb 11.11.2003 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 U mnie żona do budowy podchodzi teoretycznie a ktoś te teorie musi wprowadzać w czyn / czyt. praktycznie zastosować / . Pyrko wiesz, że cieszę się,że Cię tak trochę zaatakowałem, bo mieliśmy okazję miło ze sobą porozmawiać. Mężczyznę jak mawia nasz premier poznać po tym jak kończy. Mam nadzieję, że będziemy mieli jeszcze okazję tak miło porozmawiać, ale dziś muszę już kończyć, po całym dniu na budowie oczy same mi się zamykają. Dziękuję za rozmowę i jeszcze raz przepraszam. Dobrej nocy Pyrko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 11.11.2003 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.11.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 witam...... Pyrka, bbb - macie zdrowie Pyrka jak tam tynki, czytałam ze nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 11.11.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Miłego Święta Niepodległości!!!pozdrowienia z pracującego (niestety) kraju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts