ewusia 13.11.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 mbz, i jest apetyczna oczywiście, częstujcie się............. http://www.tchibo.pl/_i/encyklopedia/przepis-5.jpghttp://www.tchibo.pl/_i/encyklopedia/przepis-5.jpghttp://www.tchibo.pl/_i/encyklopedia/przepis-5.jpghttp://www.tchibo.pl/_i/encyklopedia/przepis-5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.11.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Ewusia dzięki bardzo.....kawke z cynamonkiem i bitą smietanką zawsze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 13.11.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Dzieńdoberek,wczoraj nikt sie nie dał sprowokować do tańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 13.11.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Witam - znów dobrze wstać skoro świt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.11.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Noel, skoro swit - o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 13.11.2003 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Noel, skoro swit - o tej porze Mbz(ko) - pracę trzeba sobie dawkować umiarkowanie - nie można być nadgorliwcem - a sen (długi) jest dobry na WSZYSTKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 13.11.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Teska, namiary na Strzegom znajdziesz na wrocłąwskiej, nawet chyba Smok także coś dopisał...Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.11.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Oj, puchy dzis w kawiarence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 13.11.2003 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Pewnie trąba powietrzna ich wcięła http://obrazki.babiniec.pl/Pogoda/trąba%20powietrzna.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 13.11.2003 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 chyba praca ich wcięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 13.11.2003 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Tak to jest - kto późno wstaje tem dłużej robić musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.11.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Sławek :::;dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.11.2003 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 to ja poprosze cos pysznego do wypicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 13.11.2003 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Witam zimnym wieczorkiem, brrr. A u mnie dziś kaloryfery nie grzeją!!!! I nie wiem dlaczego Koszmar! Potrzebuję czegoś gorącego pomocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 13.11.2003 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Grzaniec 1 Bierzesz wytrawne czerwone wino (dobra jest bycza krew) i dodajesz gozdzikow (dobra tez jest przyprawa do piernika - inaczej korzenie) I grzejesz to to (bez gotowania) przecedzasz i saczysz. From: Patton Same gozdziki to nudne, lepsza juz przyprawa do piernikow. Najlepiej wrzucic gozdziki, imbir i cynamon. wtedy naprawde rozgrzeje. From: [email protected] (Przemyslaw Wachniew) Czerwone wytrawne wino, skorka z cytryny, skorka z pomaranczy, imbir,galka muszkat.,gozdziki,cynamon i cukier do smaku. Na zdrowko! Terry From: "Hacker" <102715nospam Jolana coś na rozgrzewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 13.11.2003 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Ślivka, duzo i goracego. Coraz bardziej mi zimno, zaraz przymarznę do klawiatury, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 13.11.2003 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 spróbuj tego może rozgrzeje 12 win czerwonych prostych (wiśnia) 1/2 litra wódki 1/2 kg suszonych śliwek 3 cytryny 4 pomarańcze 1 grejfrut 4 kompoty (śliwka, wiśnia) 2 łyżeczki cynamonu 3 cukry waniliowe 1/2 kg cukru 1/2 gałki muszkatałowej mielonej 20 goździków 1/2 paczki rodzynek Sekrety kucharza: Śliwki zalać wrzątkiem (na kilka godzin); Zmieczać wszystkie składniki (oprócz wódki); Na moment przed zagotowaniem wlać wódkę; Zamieszać 3x w lewo 1x w prawo i spróbować. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 13.11.2003 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 albo to Grzaniec beskidzki Składniki Przepis 3/4 litra słodkiego wina cherry (takiego zwykłego i taniego) 1/2 litra jasnego łagodnego piwa 30 ml dobrego rumu laska wanili kilka goździków Wino z piwem, goździkami i wanilią (można ją zastąpić cukrem waniliowym) podgrzewamy, ale nie gotujemy. Następnie dodajemy rum... i to w zasadzie wszystko. Wychodzi pachnący grzaniec o intensywnym smaku. Jeśli ktoś lubi mocne wrażenia, to może dodać odrobinę więcej rumu. Wystarczy przelać do kubeczków i rozkoszować się takim gorącym winem w chłodne wieczory. Przepis dostaliśmy kilka lat temu od pewnego miłego kelnera z Restauracji Beskidzkiej w Wiśle. Jak dotąd nie piliśmy lepszego grzanego wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 13.11.2003 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 12 win czerwonych prostych (wiśnia) Toz nie wytrzeźwiałabym do nowego roku Śliwki zalać wrzątkiem (na kilka godzin); Nie mam tyle czasu, zamarzam juz teraz Ale drugi przepis jest ekstra, chyba skorzystam, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.11.2003 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 witajcie łoj łoj....alez główka by bolała wrociłam własnie....zimnica na dworze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.