AgnesK 21.11.2003 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 OOOOOOO, Tomciu, miło Cię czytać, ale ja właśnie idę spać, bo jutro od rana czeka na mnie praca..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.11.2003 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Miło Cię też czytać. Mam dosyć tego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.11.2003 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Dobranoc, do jutra wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.11.2003 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Dobranoc Agnieszko. Do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.11.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 PETYCJA Jako wielbicielka Misia przynależnego do Ponurego..zwracam się do Misia,aby wracał pod rygorem natychmiastowości na swoje miejsce i wygryzł te wirujące plemniczki ..Pod petycją podpisuję się na razie tylko ja..a reszta to kwestia czasu.W przypadku braku Misia na forum konsekwencje dla właściciela są przewidziane następujace:* nie dopuszczenie do dzbanka z kawą* nie otrzymania ani kawałka ciasta*oraz inne utrudnienia mające na celu ułatwienie powrotu Misia Stęskniona widoku podskakujacego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 22.11.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Witajcie ,dzień dobry pierwszej zmianie.Wyspaliście się? A więc idzie o misia koala?Ponury wyeksploatował go na maksa,skakał,klaskał aż mu mechanizm puścił.Teraz wstydzi się przyznać,że zajezdził misia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 22.11.2003 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 http://www.gastro.home.pl/img/bar/p90.jpg soczek dla NoelaZaraz bedzie kawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 22.11.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 http://www.gastro.home.pl/img/ekspr_promocja/eks_3.jpg Zostawiam ekspres do kawy,sami sobie nalejcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 22.11.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 [http://republika.pl/pracowniakaska/Foto/95web.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 22.11.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Ponury,zdjecia ktore opublikowales ,przypomnialy mi co moj synek,mlody kierowca ,powiedzial do mnie w czasie jazdy samochodem:"wreszcie juz zima,dziewczyny ubraly sie i mozna bezpiecznie jezdzic" Dobrze ze nie mieszkamy w Kaliforni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 22.11.2003 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 CO sie dzieje ?Przed chwila widzialam trzy filizanki,teraz juz tylko dwie.Czy ja potrzebuje pomocy czy to figle forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.11.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Bezpieczeństwo w czasie jazdy najważniejsze. Moje dzieciaki też dopiero zaczynają. Naniebezpieczniejszy moment w karierze kierowcy to przejechane około 30.000 km. Już się nie myśli co trzeba nacisnąć, ale w wielu przypadkach kierowca głupieje. Ten stan trwa przeciętnie do 100 tys. km i trzeba zaliczyć minimum dwie zimy. A jakaś niegroźna stłuczka w tym czasie sprowadza pewnego siebie delikwenta na ziemię. Skorpionka kawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 22.11.2003 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Tomku,czy ja mam omamy,czy tez widziales trzy filizanki? Cos ta technika bolszaja dzisiaj szwankuje. Jak znosisz jazdy swoich pociech? Moja pociecha nie cierpi mojej obecnosci w samochodzie,bo ja chociaz nie mam przwa jazdy,wiem lepiej jak nalezy prowadzic samochod Kaweczke moge o kazdej porze ,dnia i nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.11.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Pisałem do Ciebie, ale coś mi wywaliło i post zniknął.Więc powtarzam.Obrazek jest duży i nie miesci się na ekranie. Musisz przesunąć obraz naciskając kursorem na prawą strałkę w dolnym pasku na ekranie. Twój tekst wydrukował się cały. Nie widziałaś go z tej samej przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.11.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Jak znoszę jazdy swoich dzieci? One jeżdzą ze mną jak ja prowadzę. Ja z nimi nigdy, ponieważ uważamy, że to by je mocno stresowało. Może to błąd, ale staram się im w czasie jazdy tłumaczyć, co jak i dlaczego. Syn radzi sobie najlepiej, ale ostatnio przyznał, że mam rację. Przejechał około 10 000 km i wydawało mu się, że wszystko umie.Ja jeżdżę od wielu lat, dużo i często na długich trasach. Cóż wprawa czyni mistrza, ale za mistrza się nie uważam. Po prostu jeżdżę dobrze, bezpiecznie i dynamicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 22.11.2003 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Mnie tez wywalilo,nie wiem co sie dzieje.Fatalnie dzisiaj dziala to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.11.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 PETYCJA [...] ..zwracam się do Misia,aby wracał pod rygorem natychmiastowości na swoje miejsce i wygryzł te wirujące plemniczki .. [...] Stęskniona widoku podskakujacego . ponieważ Wam "plemniczki" się źle kojarzyły [a byly to tylko dwie strzałki, ganiające jedna za drugą, jak wiara za wiedzą i wiedza za wiarą], juz ich nie ma. Miś nie powróci. Misia już tam nie ma... Ślivka, możesz usunąć jedną kawusię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2003 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 ponury.....szkoda...bo fajne były te plemniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 22.11.2003 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Witam wszystkich Znowu uciekliście na czat? Dziś smutna i wietrzna sobota, ale leci czas tak szybko, że chyba dzień zaraz się skończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2003 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 witaj Jolana... .nawet nie zerknełam na [email protected]o w kawiarence a ja na 18 umówiłam sie z kominkarzem....nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts