ślivka 22.11.2003 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Dlaczego mam usunąć jedną kawusię?Nie lubisz kawy? Gdybym wiedziała jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.11.2003 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Lubię, chociaz w realu nie mogę...a kawusia rozwleka wątek.. ale to nie problem...wchodzisz w "zmień/usuń ten post", usuwasz jeden link od [ img ] do [ /img ] i już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.11.2003 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Ja już pisałam Ponurku, co myślę o Twoim wyglądzie po liftingu, liposukcji, zastrzykach z botuliną i silikonem... jakoś się zmieniłeś nie do poznania... nawet nie do Warszawy..... Tęsknię za starym Ponurym (sorry za "stary"...)Tomek, ja też ma dość tego tygodnia... Kurcze a tu zaraz zaczyna się następny... Ale za to w czwartek idę złożyć papiery o pozwolenie na budowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.11.2003 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Agnes, jeszcze cała niedziela przed nami! We wtorek po pracy jadę do mojej chałupki i wracam dopiero w czwartek. Muszę przygotować wszystko do zimowego snu Na święta to i tak tam pojedziemy. Sylwester w lesie. Może będzie snieg? Byle nie zbyt dużo! Gratulacje z powodu formalnego rozpoczęcia bojów budowlanych. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 22.11.2003 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 gdzie jest to usuwanie ,przesadziłam z filiżankami,gdzie mam kliknąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.11.2003 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Chyba "popraw", czyli znaczk po prawej u góry Twojego postu. Lub "usuń" i wstaw dwie filiżanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.11.2003 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 sorry..Ślivka chodz tam na chwilke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 22.11.2003 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Oj pusto, pusto.A dziś taki jakiś smutny dzień. A może ja mam chandrę?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2003 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 ech....smutny bo taki ciut ponury ale jutro ma byc słoneczko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 22.11.2003 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Czy klimaty kawiarniane już się skończyły?Tylko dzisiaj,czy na zawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.11.2003 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Jezdem, jezdem. Alo, alo........Tomek, ależ Ty masz fajnie..... święta w takiej chałupce........ marzenie...... kurcze..... jak dobrze pójdzie to za 3 lata i ja..... o rany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.11.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 witajcie slivka chyba nasza kawiarenka przeniosła sie na cz@t a tam kawki, tanców ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 23.11.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Witajcie uciekinierzy CZATMENI I CZATMANKI i wszyscy pozostali .Włączcie głośniczki i wprowadzcie się w wesoły nastrój. http://www.hamsterdance.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.11.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Ło matko moja...alem dziś pokręcona...jak chińskie rz..podancuję..a jakże..ale tak same..obie..?? miałam wczoraj upadłość systemu...buuu zawisłam w tak ciekawym momencie..i bęc.A mój pan był nieosiągalny..no i wesoło mi było ..śtraszliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 23.11.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Ziaba,jesteś ranny praszek?O przepraszam poranna ziaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 23.11.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Czy ziaba swój jogurcik już wypiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.11.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Wypiła..i znowu ...fruuu.z tąd.. A ja taka grzeczna dzisiaj..za co to takie traktowanie..?? Przestaję lubić internet. Ja z sercem..a on..(internet to samiec ?) Jak tak..to wszystko jasne.Podły drań..ot co.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 23.11.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Witajcie, dziś juz w lepszym nastroju Kawka i ciacho dla wszytskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 23.11.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Wypiła..i znowu ...fruuu.z tąd.. A ja taka grzeczna dzisiaj..za co to takie traktowanie..?? Przestaję lubić internet. Ja z sercem..a on..(internet to samiec ?) Jak tak..to wszystko jasne.Podły drań..ot co.. Tak ziaba,internet to wredny samiec ,jak juz cie zlapie, to bedzie gwalcil bez skrupulow I jak sie od takiego uwolnic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.11.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Skorpionka, LITOŚCI !!! zaleciało szowinizmem w najczystszej postaci... ten samiec jest bezpieczny, daleki i mozna go w każdej chwili wyłączyć... zupełnie nie jak prawdziwego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts