Maluszek 04.12.2003 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 witam wszystkich Krystian - wszytkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.12.2003 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Skorpionko a cóż to za wariat jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 04.12.2003 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Tam gdzie szampan ,to ja zawsze pierwsza. A jakiez to swieto?Urodziny ,imieniny,narodziny? Jakie by nie bylo -wszystkiego naj naj najlepszego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.12.2003 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Mordowanie karpi miernikiem męskości na forum... ??? Mnie do tego celu służy tłuczek i nóż, a potem patelnia, bo moje wszystkie domowe kobiety zagłosowały, że ja je najlepiej piekę... Maluszek - dzięki, nawet kiedyś zbajerowałem na potrójne święto ,,Pana Władzę" i nie wlepił mi mandatu ,,za przekroczenie prędkości..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.12.2003 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Toż to dzisiaj Barbórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 04.12.2003 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Skorpionko a cóż to za wariat jakiś? To byl moj szkolny kolega,ktory swojej mamie robil takie niespodzianki Dzwonil rowniez do kolezanek i skladal oferty usmiercenia karpia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.12.2003 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Skorpionko - 04.12. to dla mnie : Barbórka, Krystiana, Piotra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.12.2003 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Właściwie to powinno być golonko i piwko... , ale dopiero wróciłem z budowy , i nie miałem czasu ugotować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 04.12.2003 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Faktycznie,dzisiaj Barborka,zapomnialam.Pojutrze Mikolajki.Za Krystiana i wszystkich gornikow ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.12.2003 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Krystianku - nie ma sprawy. Poczekamy na goloneczkę i piwko A jak ją przyrządzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 04.12.2003 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 http://www.lodz.tvp.pl/Conieco/images/potrawy/gol_1002.jpghttp://www.lodz.tvp.pl/Conieco/images/potrawy/gol_1002.jpg[/imgProsze -golonka,Kristian stawia piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.12.2003 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 jejku Skorpionko ale cudeńko Lecę do kuchni coś sobie zrobić do jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2003 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Wiele lat temu, w czasach gdy zaopatrzenie było, delikatnie mówiąc, niewystarczające, moi sąsiedzi jechali na wieś i zaproponowali, że przywiozą dla moich dzieci kurczaka. Takiego wiejskiego, hodowanego w naturalny sposób. Takiego co chodzi sobie po podwórku i zje to co znajdzie.Wieczorem sąsiedzi wrócili i przynieśli kurczaka. Żywego! Tłumaczyli, że dojechał swieższy!Nie miałem odwagi bawić się w kata.Wziąłem kurczaka pod pachę i pobiegłem na drugi koniec osiedla do znajomych. Znajomy wychowywał się na wsi, więc sądziłem, że sposób pozbawienia ptaka głowy ma opanowany. Nie dość, że odmówił, to jeszcze obudził dziecko by pobawiło się moim kurczaczkiem.Zabrałem zwierzę na ręce i zmarnowany wracałem do domu intensywnie myśląc co dalej robić. Jedna z sąsiadek mieszkała z matką. Gospodyni pełną gębą. Zapukałem z prośbą. Nie, ona ma wstręt do zabijania. Pochwaliła mnie za kurczaka: "bo te ze sklepu to nic nie warte". Niewiele mnie to pocieszyło. Rozmyślałem z czego zbić klatkę dla gada i czym go karmić. Może jajka zacznie znosić?Wtem olśnienie! W sąsiedniej klatce mieszka lekarz. Chirurg. Że też wcześniej nie pomyślałem! Dzwonię do drzwi. Otwiera starsza pani zupełnie mi nieznana. Pytam o sąsiada. "Dziś ma dyżur w szpitalu, będzie jutro. Czy coś się stało? Może dziecko chore?" Nie. Tylko ten kurczak..."Och, nie ma sprawy" odpowiada starsza pani - jak się okazało ciocia doktora i za chwilę tryumfalnie niosę zwłoki do domu. Z tym octem to interesujące. Szkoda, że tego nie znałem. Tylko kurczaki to chyba skrzeli nie mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.12.2003 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Takie może być...Królewskie...http://www.krolewskie.com.pl/site_ie/images/bigs/beczka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2003 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 O rany, toż to dziś Barbórka. Krystianie wszystkiego najlepszego na Twoje ręce dla górniczej braci. Niech się Wam dobrze fedruje.Zdaje się, że i Kgadzina to też górnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2003 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Z taką baryłką to mamy prawdziwą karczmę piwną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.12.2003 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 tomek1950 - dzięki, kgadzina też górnik, z wykształcenia i praktyki, choć w tej chwili robi coś innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.12.2003 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Miałeś szczęście z tym kurcze, kurczakiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 04.12.2003 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Ale dalam plame ,"rozciagnelam" strone i teraz co mam z tym zrobic?Jak usunac chociaz jedno zdjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2003 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Sprobuj zmienić swój post ze zdjęciem kasując je. Może sie uda, ale nie musisz, nie przeszkadza trochę większy rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts