emems 16.12.2003 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Dzieńdoberek ranio... niooo i jak kawcia pachnie... wyczułam ją nosem na końcu ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.12.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Apropo's śniegu to tłukłem się dzis do pracy prawie godzine... oczywiście stare poczciwe powiedzenie wiecznie żywe jak lenin "zima znów zaskoczyła drogowców"no dobra... strzelam sobie kawke i do robotypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 16.12.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Przyłączam się do kawowiczów. Dzisiaj kawa to podstawa Widzę, że zdecydowana większośc to zwolennicy zimy, więc niech sypie, niech zasypie, aby święta były białe i sylwester... eecchhhh... tu miał byc jakis rym..... ale jeszcze śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.12.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Witam wszystkich Biale Boze Narodzenie jak najbardziej Ale dzis rano jechac to bylo okropnie, slisko, brr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.12.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Dzieńdoberek wszystkim Znowu śnieżek pada. Dzisiaj montują u mnie kominek ale będzie wieczorkiem milutko. Za oknem śnieżek a w domku przyjemne ciepełko z kominka. Jeszcze tylko trzeba choinkę ubrać i będzie extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.12.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Maluszek, no to gratulacje , ale bedzie pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.12.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 mbz - dzięki już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.12.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Krystian: czyżbys dziś obchodził imieniny??? jeśli tak to chłopie wszytskiego najlepszego i bez flaszki nie wracaj No i teraz wyjdzie na to, że jestem sknera, nie chciałem wczoraj postawić dlatego wyparowałem... A tymczasem wczoraj skończyłem w domy temat OKNA, zamknąłem drzwi i bramę na klucz, przyjechałem późnym popołudniem do domu i padłem na p... (głównie z tego powodu, że w niedzielę w nocy byłem w pracy) Ale dla wyjasnienia - obchodzę urodziny w sierpniu, jeżeli imieniny to tylko i wyłącznie 04.12. bo wtedy jest ,,Krystiana,Piotra" a takie właśnie imiona moi przewidujący rodzice nadali przyszłemy górnikowi... Nareszcie chwila spokoju...No to LUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.12.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Po śniegu należy jeździć tak samo jak po suchym tylko wolniej i ostrożniej DUŻO WOLNIEJ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 16.12.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Witajcie, u nas w końcu zaśnieżyło w pomorskim i Święta będą - mam nadzieję - takie jak lubimy. Maluszek, cieszę się razem z Tobą to wspaniałe uczucie niech Ci towarzyszy jak najdłużej I chyba jest to okazja do małego LLLLLUUUUUUUUU? http://www.eurostadiums.com/drinki/foto/drink/156.jpghttp://www.eurostadiums.com/drinki/foto/drink/156.jpghttp://www.eurostadiums.com/drinki/foto/drink/156.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.12.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 I nastepna okazja do LUUU - moj 1600 post Szampana dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 16.12.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 mbz, gratulki, i LLLLLLLLUUUUUUUUUUUUU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.12.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Maluszek - gratulki, dużo ciepłych i niezapomnianych wieczorów przed kominkiem... mbz - ale z ciebie gaduła... ... gratulacje, jesteś na najlepszej drodze do zostania ,,Dwutysięcznikiem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.12.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Krystian - przyganial kociol garnkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.12.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Krysian: z tymi imieninami to było tak, że jak przyszedłem do pracy i podawali w radio kto ma dziś imieniny to powiedzieli m.in. że Krystian, no to się zapytałem... ot cała tajemnica pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.12.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 mbz - maksiu - też słyszałem w radiu i się zdziwiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.12.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Dzięki wszystkim ależ mamy dzisiaj okazji do świętowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.12.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Gratuluje Wszystkich za post za okna za kominek. Przylanczam sie do toastow a i kawy sie chetnie napije. U nas bialo i mam nadzieje ze tak zostanie do Swiat w koncu w gorach musza byc biele Siwieta. Pozdrawiam wszystkich Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.12.2003 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 a ja poprosze szybko cos mocniejszego na poprawe humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 16.12.2003 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Kto śmiał popsuć humor mbz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts