maksiu 22.12.2003 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Sluchajcie.... dzis rano o godz. 10.10 urodziła mi sie coreczka... zdjecia będa jutro..bo nie zabralem z domu przewodu do aparatu.. i musze zrzucic w domu... Małgosia ważyła po porodzie 3760g i 57 cm długości, bo jeszcze trudno mowic o wzroście, agieszka czuje sie dobrze.... cały poród trwał niecałe 6 godzin, a wiec w iscie eksperesowym tempie... no i na wigilie zabieram dziewczyny do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 22.12.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Maksiu,Najszczersze gratulacje,taki prezent pod choinke to jest cos. Coreczka chyba zostanie modelka,jak na dziewczynke to ma niezly "wzrost'-57cm.Niech sie zdrowo chowa i przynosi wiele szczescia i radosci swoim Rodzicom. Pozdrawiam szczesliwego Tatusia i pozdrowienia dla Mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 22.12.2003 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Maksiu, serdeczne, serdeczne gratulacje Wszystkiego najlepszego dla was i waszej Malgosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 22.12.2003 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Wszystkim Kawiarnianym Klubowiczom,zycze wesolych,szczesliwych Swiat,odpoczynku od problemow budowlanych,radosci z prezentow,spokoju duszy i ciala. http://www.gify.kgb.pl/gify/choinki/choinki08.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.12.2003 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Sluchajcie.... dzis rano o godz. 10.10 urodziła mi sie coreczka... zdjecia będa jutro..bo nie zabralem z domu przewodu do aparatu.. i musze zrzucic w domu... Małgosia ważyła po porodzie 3760g i 57 cm długości, bo jeszcze trudno mowic o wzroście, agieszka czuje sie dobrze.... cały poród trwał niecałe 6 godzin, a wiec w iscie eksperesowym tempie... no i na wigilie zabieram dziewczyny do domu... Maksiu, serdeczne gratulacje , życzenia i wszystkiego dobrego!!! To dziś wieczorem pępkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.12.2003 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Dziekuje wszystkim za zyczenia.... dzis opijamy... a w srode cala rodzinka wraca do domu... super wigilia bedziepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 22.12.2003 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 No to zdrowie Maksia i jego dzielnych dziewczyn luuuuuuuuuuu i niech Małgosia wyrośnie na MADRĄ WSPANIAŁĄ i PIĘKNĄ... raz jeszcze gratuluję i pozdrawiam Becik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2003 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Miłych, świat Bożego Narodzenia i lepszego 2004 roku życzy wszystkim klubowiczom Teska z rodzinką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.12.2003 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Ależ piękna święta będziecie mieli....... Dziewczyny a może my tak sobie upięknimy następne święta? Ma któraś ochotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 22.12.2003 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 GRATULACJE MAKSIU !! Dziewczyny a może my tak sobie upięknimy następne święta? Ma któraś ochotę? AgnesKo, co ty proponujesz? Ja już wolę innym gratulować [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.12.2003 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Maksiu gratulacje dla Ciebie i Twej ŻONY za powiększenie Forumowej Rodziny. Dodaj w swoim podpisie trzecią najświętrzą sprawę - dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.12.2003 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Dziękuje wszystkim... teraz ide sie wyspac.. bo dziś dzień mi się zaczął o 4 rano pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.12.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 MAKSIU - GRATULACJE ! ! ! Oczywiście dla MAŁŻONKI w kolejności pierwszej, dla Córeczki w kolejności drugiej, a dla sprawcy całego zamieszania - szczere pogratulowania !!! [dla Żonki - powinszowania] Piekny prezent... niech Wam się wiedzie jak najlepiej... A kobiety Koziorożce są niezwykłe... znam jedną z 22 grudnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.12.2003 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 GRATULACJE MAKSIU !! Dziewczyny a może my tak sobie upięknimy następne święta? Ma któraś ochotę? AgnesKo, co ty proponujesz? Ja już wolę innym gratulować [/b] A może by tak poszaleć...... kreatywnie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.12.2003 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Maksiu gratulacje duzo zdrowia dla Was wszystkich w szczegolnosci dla zony i corki tym bardziej ze zona to moja imienniczka. Mily prezent na swieta. Agnes ja jakos zimowa pora mama zostac bym nie chciala Pozdrawiam wszystkich Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.12.2003 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Agnes, natychmiast wcielaj [hm....] w życie !!! Jest czas, jest nastrój... bądźcie kreatywni Aga, ale mama będzie wczesnojesienna... jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.12.2003 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Ponury ale ja lubię być wiosenną mamą. Obecnie jestem majową i to mi bardzo pasuje, więc jeśli będzie po raz trzeci to też gdzieś w tym okresie.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.12.2003 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Kreatywny czas... Mój syn urodził się 30 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.12.2003 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Sluchajcie.... dzis rano o godz. 10.10 urodziła mi sie coreczka... zdjecia będa jutro.. maksiu - serdeczne gratulacje dla Ciebie i Żony !!! Czekamy na zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 23.12.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Maksiu wielgaśne gratulacje i życzę wam trojgu dużo zdrówka i wszystkiego NAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts