Krystian 24.12.2003 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 maksiu - zuch dziewczyny !!! , jeszcze raz GRATULACJE, Noel - łomatko, gdzieś TY bywał ??? W S Z Y S T K I M KAWIARNIANYM BYWALCOM I WPADAJĄCYM TU TYLKO NA SZYBKIE LUUUU, ŻYCZĘ SPOKOJNYCH, RODZINNYCH I SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA I ZADOWOLENIA Z TEGO CO JUŻ ZROBIONE.... Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 24.12.2003 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Opłatek wigilijny... Za oknem cicho, cichutko,Puszyste ścielą się płatki...Niech serca się z sercem podzielą,Wraz z wigilijnym opłatkiem...Radość spogląda nam w oczy,Dziś - Boże Narodzenie!Pod naszą strzechę ojczystąWracają dawne wspomnienia.Śnieżnymi gwiazdkami przyprószyłWiatr - pola nasze i chatki.Podzielmy się dzisiaj wszyscyBiałym, święconym opłatkiem. Ja też w tym jedynym dniu w roku pragnę się z wami podzielić opłatkiem. Miłości, pogody ducha, radości, nadziei, wytchnienienia na łonie rodziny oraz tego co w skrytości ducha sobie pragniesz tego pragnę życzyćtobie,tobie,tobie...i wam wszystkim. Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 24.12.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 WESOŁYCH ŚWIĄT http://www.asu.edu/studentprgms/orgs/lsc/noframes/Santa%20Claus%20visits%20Lebanon.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.12.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Kochani, życzę Wam wszystkim, aby te Święta były spokojne, rodzinne i pełne miłości. http://www.gif.marktrad.pl/swieta/x14.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.12.2003 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Kochani życzę Wam spokojnych, zdrowych i szczęśliwych Świąt oraz duuuuużo prezentów http://www.jagcon.com/kajikitscorner/christmas/angel-kitten-right-177x240.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.12.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 dziękuję, dziekuję życzę również wszystkim wesołych świąt i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku, no i oczywiście jak najszybszych przeprowadzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.12.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Kochani, wszystkim forumowiczom życzę spokojnych Świąt. Oby ci, którzy już mają własne miejsce na ziemi, żyli w nim długo i szczęśliwie, a tym którzy jeszcze w ciasnych "szuflandiach" spędzają te święta życzę szybkiej przeprowadzki do własnych czterech ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 24.12.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 By prezenty się sypały.....Domki Wam się murowały.....By Kawiarnia pełna była....Muratorska Brać się zżyła..... Sobie życzę bardzo małoaby wsystko mi się chciało ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.12.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 A ja życzę wszystkimMiłych, ciepłych i rodzinnych Świąta w Nowym Roku spełnienia wszystkich marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 24.12.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Wesołych Świąt wszystkim Teraz lecę jeszcze na ostatnie zakupy i do kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.12.2003 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Żeby Wam się dobrze działo, a że działo to armata, żeby Wam się dobrze armaciło... Spokojnych, zdrowych, normalnych Świąt i lepszego Nowego Roku...Wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.12.2003 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Ile w każdym karpiu ości tyle życzę Wam radości, w Dzień Bożego Narodzenia niech sie spełnią Wasze marzenia, nocy Zyczę odjazdowej - oczywiście sylwestrowe.Pozdrawiam Wszystkich w ten szczególny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.12.2003 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Niech wszystko Wam się spełni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 27.12.2003 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2003 Hej hej, już po Świętach, czas kawkę w Kawiarence wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.12.2003 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2003 Święta, świeta i po świętach. Jak widac wiekszość jeszcze nie wróciła Pozdrawiam Aga. A kawkę w miłym towarzystwie zawsze warto wpypić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.12.2003 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 POBUDKA!!!!!! Stawiam wodę na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 29.12.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Witajcie po............długim świątecznym odpoczynku Maksiu, cudności to Twoje dziewczątko, niech się zdrowo chowa i rośnie rodzicom na pociechę Ivonesca, gratulacje, jak było w te pierwsze święta w nowym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 29.12.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Dzieńdoberek Trzeba teraz na odwyk od jedzenia!!! A Święta miałam przewspaniałe, mam nadzieję, że Wy również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 29.12.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 I ja również witam Wszystkich w przerwie pomiędzyświątecznej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.12.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 ewusia - napisałam się, napisałam i mi wszystko wcięło więc jeszcze raz: mówiąc krótko pierwsze święta za mną - jakie były ?- na pudłach . Wigilię i 1 dzień swiąt spędziłam u teściowej - tym sposobem odpadło mi wielkie gotowanie a na dzień dzisiejszy to jeszcze wielka rozsypka - wszystko jest wszędzie ja sama mowię jeszcze cały czas że jadę na budowę, co zawzięcie klaruje mi mąż - mówi się juz DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts