AgnesK 31.12.2003 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Trzecia zmiana - nocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.12.2003 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 A skoro tu już jesteśmy taka mocną-nocną ( ) ekipą to może kawki się napijemy, żeby nie zasnąć.. i doczekać do Sylwestra.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 31.12.2003 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Ja myślami jestem bardziej skierowany w stronę osobistego łóżka od którego dzieli mnie jakieś 20 km... Ale po drodze do łóżeczka odwiedzę LUUUdówkę i za WASZE nieustające w TYM i PRZYSZŁYM roku Wielkie LLLU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.12.2003 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 A na kawkę zwykłą, lub niezwykłą chętnych nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 31.12.2003 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 AgnesK - kawka z Tobą zawsze jest niezwykła... niestety spadam bo ciemno i do domu daleko... Nara, PA, miłego Sylwka i DO SIEGO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.12.2003 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 To szerokiej drogi Krystian, a ja.... poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.12.2003 01:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 pozdrawiam nocną zmianę, własnie kończę 3 kawę, na kolejną wpadnę dopiero w pierwszy piątek Nowego Roku i dlatego teraz składam nowo-roczne życzenia tym co budują sobie miejsce na swoje łóżko w swoimdomku z własnym kubkiem ze swoją kawką i ze szklaneczką żubrówkiz jabłkowym soczkiemLeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.12.2003 02:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Panowie przychodzą, wychodza a kawusi nikt nie zaproponuje Tak więc sama się obsłużę....http://images.google.com/images?q=tbn:4Da7Bx1LNaQC:www.philosophie.uni-mainz.de/fachschaft/kaffee.jpg http://images.google.com/images?q=tbn:Eh1-33_JsXsC:www.jackson.co.ae/kaffee.jpg o i taką aromatyczną...http://images.google.com/images?q=tbn:bbyUPWv-a9YC:www.mephistopheles.de/home/images/kaffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.12.2003 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 kukam tu ostatni raz w 2003, Agnes sorry, ale jeszcze nie opanowałem podawania kawy do monitora. Raz próbowałem i nad monitorkiem pokazało się coś takiego podobnego do tego co unosi się nad twoją aromatyczną z ostatniego postu . Obiecuję, że nauczę się tej trudnej sztuki w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.12.2003 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 per aspera.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.12.2003 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 I ranna zmiana śpi.. POBUDKAAAAAAA!!!!!!! Śpiochy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 31.12.2003 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Dzieńdoberek odpalamy po raz ostatni kawiarniany czajnik w starym roku...siadać i siorbać ile się da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.12.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Na Ciebie ZAWSZE można liczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 31.12.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Witam wszystkich w ostatnim dniu 2003 roku ............. Oby następne nie były gorsze a ucieszę się jak będą lepsze Madzia, to jak z tą kawusią? Mogę na Ciebie liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 31.12.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Kawkę już wypiłam, sama niestety A ponieważ lece już do domciu to wszystkim życzę wspaniałej zabawy sylwestrowej i spełnienia marzeń w nadchodzącym 2004 roku http://obrazki.babiniec.pl/Nowy%20Rok/4.gif i do zobaczenia w Nowym Roku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.12.2003 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 KOCHANI !!! Życzę Wam spełnienia wszystkiego, co tylko się Wam zamarzy...Niechaj szczęście Wam zawsze sprzyja, niechaj dobre duchy nie opuszczają Was ani na chwilę, niech Aniołowie prowadzą Was pod rękę w dobrym kierunku... BĄDŹCIE SZCZĘŚLIWIKOCHAJCIE LUDZISZUKAJCIE DOBRA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 31.12.2003 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Hello Ostatni raz w kawiarence w 2003 rokuŻyczę wam wszystkiego co najlepszei aby ten nowy 2004 był lepszy od 2003 a gorszy od 2005 roku Szampańskiego sylwestra życzy wam Madzialena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 31.12.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Ale tłok w naszej kawiarence i gwar, że trudno dojść do głosu. Z okazji zbliżającego się 2004 Nowego Roku pragnę życzyć wszystkim zrealizowania swoich postanowień i marzeń oraz ogrzania się przy własnym kominku. Pozdrawia Lechu (bez Czecha i Rusa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.12.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Kochani, i ja życzę Wam, nam wszystkim aby ten następny rok nie był taki wariacki, żebyśmy mieli czas, żeby na chwilkę się zatrzymać i pobyć razem... I dużo, dużo miłości (i oceanów szczęścia.. ) i zdrówka, przyjaźni i gdzieś tam w następnej kolejności ... pieniędzy na budowy i nie tylko... na wakacje też, choćby nad Bałtykiem, byle cudowne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 31.12.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Wszystkim obecnym i nieobecnym życzę wielu sukcesów. I tych większych i tych mniejszych. Aby spełniały się marzenia.Aby ciepło domu ogrzewało Was zawsze.Aby Przyjaciele pozostawali zawsze Przyjaciółmi. I żeby nigdy nam nie zabrakło naszego kawiarenkowego LLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!http://www.e-drinks.com.pl/images/szampan3.jpgA Zabawa Sylwestrowa wyglądała właśnie tak: http://www.watra.net/IMAGES/SYLWESTER/sylwester_03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts