ewusia 05.01.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Kgadzina, napisałeś 11 111 post w KK Ładna liczba, no nie? A tych słodkości to po świętach możesz nie serwować , wszyscy przejedzeni to i pewnie nie bedzie chetnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 05.01.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Kgadzina,nie bądz gadzina i nie inspiruj do chęci pieczenia ciast natychmiast po świętach. Dosyć tej rozpusty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.01.2004 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Ewusia! Ale mnie namierzyłaś! To miała być taka tajemna tajemnicza liczba ale skoro się wydało to..... Skorpionko - chłopu słodyczy nigdy dość, chyba masz tego świadomość Ale skoro oferujesz swoje wypieki (nie tylko te na twarzy) to ja chętnie spróbuję. Jak juz wspominałem żoładek rozciągnięty po swiętach nie skurczy sie tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.01.2004 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Witam po dwoch tygodniach przerwy... no dziecko lekkkko odchowane, ma juz dwa tygodnie i mogłem wrócić do pracyno to, może jakiś obiadek? bo w domu to raczej nie będzie jak wróce z pracy...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 05.01.2004 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Tak się przyzwyczaiłem do wolnego Buuuuuu, a teraz robota i robota ani widu perspektyw na dłuższy weekend ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 05.01.2004 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Nio widać kulig się nieudał ja w robocie sobie siedzę i pogłebiam swoją wiedzę i nadrabiam wsio na wczoraj oby tylko TO! na wczoraj i do domu z sobą ciągnę ile tego już niepomnę papierami zawalona ktoś mnie zrobił dziś w balona wiadro kawy już zamawiam z petentami wciąż rozmawiam no i kawcię tu zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 05.01.2004 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Witam mroźnym, brrrrr, wieczorkiem Gorącej herbatki z miodem i cytrynką, oto czego mi trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.01.2004 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Witam zmiane wieczorną. jak tam w Nowym roku się wiedzie szanownym forumowiczą bo jak widzę jeszcze nie wszyscy wrócili z urlopów. Pozdrawiam aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 06.01.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Powitanko z ranajuż kawa podanahttp://www.mataru-cafe.com/image/coffe-image2.jpghttp://www.mataru-cafe.com/image/coffe-image2.jpghttp://www.mataru-cafe.com/image/coffe-image2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.01.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Dziekuje Madziu za kawke.. bo zimno dzis okrutnie z rana... coś ciepłego się napewno przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.01.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Witajcie, ja proszę o wrzątek.. u nas dziś -20 st. Brrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.01.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Witam wszystkich bardzo serdecznie i goraco (mimo aury) w Nowym Roku Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 06.01.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Witam miłe i piękne panie. Panów, jeżeli są też. I biorę kawkę chyba drugą. Pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.01.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 WITECIE !!! emems - dzięki za kawkę, maksiu - słodkości na tych zdjęciach... AgnesK - przy takim mrozie to tylko coś mocniejszego... mbz - witaj w nowym roku... tdxls - dzięki, że jedną zostawiłeś... Ledwo się wczoraj zmyłem to kgadzina zaserwował taaaaaaaaaaaakie ciacha... , że do disiaj wszystkie wyjedzone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 06.01.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Witam Wszystkich !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 06.01.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Noel dawaj jakąś poezję, to trochę sie towarzystwo rozkręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.01.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Niech będzie coś wesołego, optymistycznego i wiosennego, serca niech dostaną palpitacji, jak po wygranej...kumulacji... (7 000 000 zł !!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 06.01.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Kumulacja - racja, racjaTrzeba marzyć, wierzyć, śnićaby domek i dachówkaszybko w słońcu mogła lśnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.01.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Skąd Noelu o tym wiecie, że dachówka ,,na tapecie" ??? Gdy nie pomoże toto-lotek budować przyjdzie wiele lotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 06.01.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Ale pięknie rymujecie więc co teraz na tapecie? Bo rozmowa taka pikna że usmiech z buzi nie znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts