ziaba 20.01.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Takie proste rymowaniejest jak cegieł układaniepo malutku..do połowyi wnet werset jest gotowy potem lekko się dociśnieaby wyszło co za dużoi już rym tu siedzi śliczniei już słowa za wiersz służą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.01.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Jak by mało było słowadolejemy trochę kawysame przyjdą ..nie bój głowa..służyć będą do zabawy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 20.01.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 witam klub poezji budowlanej łoj takie talenty może by tak ktoś muzyczkę i będzie piosenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.01.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Hej, Emems-ik, chetnie usiade tu w kacie gdzies i kawe tez chetnie wypije i pojade z wami wirtualnie na ... np. Jawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.01.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 http://www.gify.3d.pl/images/zywnosc/napoje/java_steaming_md_wht.gifhttp://www.gify.3d.pl/images/zywnosc/napoje/java_steaming_md_wht.gifhttp://www.gify.3d.pl/images/zywnosc/napoje/java_steaming_md_wht.gifhttp://www.gify.3d.pl/images/zywnosc/napoje/java_steaming_md_wht.gif Ktoś wspominał coś o Javie, teraz pewno będzie już ciekawie, gdy siedzimy tak przy kawie. I nie straszna mroźna zima, gdy kubeczek w łapce trzymasz uśmięchnięta wtedy mina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 20.01.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Moi drodzy ja już płonę takie wiersze wypasione to jak balsam na mą duszę wybawienie na mą tuszę tak się śmieję, boki zrywam w tył i przód na krześle kiwam przez to sadło mi się trzęsie no i pewnie się wytrzęsie... a więc piszce i rymujcie wierszy składnych nie żałujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.01.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Coś ta kawa jest magiczna, wierszy już gromada liczna. A może ta zima miła poetów z nas uczyniła? Słowem dziwy nad dziwami, bo zostaliśmy budowlano-poetami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 20.01.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 I Noelek sie rozbawiłgimnastykę sobie sprawiłbo słoninka lubi czasemgdy się śmieje pięknym basem gdy trzęsionko dobre sprawiszgdy po uszy się ubawiszwtedy ona rozruszananieodkłada sie do rana I sadełko się niewiążegdy odżywiać będziesz mądrzeAle gdy poczujesz nosemgoloneczkę z wdzięcznym sosem Ślinka już na język spływakapie na stół - tak to bywa!Nie ma rady na układytak się robią nam ODKŁADY I Słoninka sobie rośniepomrukuje już radośnieWiększa jestem od przedwczorajdla mnie to jest istny raj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 20.01.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Emems-ka NiesłychanaRozbudzona dzisiaj z ranaNa zielono wiersze tworzy....Noel przed Nią się ukorzy...Bo to talent samorodny...w sferze wierszy bardzo płodny..Czyby kawcia Ją wspomogła ???Albo Ziaba dopomogła ???Ja się zwijam w twórczym bóluMoże Ona na red-bulu ??na sterydach, coca-coli ???że tak wiersze nam swawoli...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.01.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Madzia pisze wiersze cudnie i choć zbliża się południe a z wysiłku całym blady jednak nie dam już tu rady. Kornie więc chylę czoło, chociaż stare nogi bolą i wyznaję tutaj prędko: Madzia wielką jest poetką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 20.01.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 c.d.Droga ku tem wiedzie jedna i odkrycie prawdy sednaSądząc rzecz po Jej sukcesachMadzia jest na Emenemsach !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.01.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 ja nie mogę... rany Julek tu się robi strasznie czule poetycko i radośnie... zima wnet ustąpi wiośnie a na razie, chociaż zima plucha... śnieg się nie utrzyma resztę kawy dopijamy i do boju: odśnieżamy !! bo gdy lekko zmarznie toto łatwo wyrżnąć kuprem w błoto :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.01.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Ach, no wlasnie, wracac z pracyciezka sprawa,slisko,bloto - nie bardzo cacy,odsniezanie nie zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 20.01.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Niewiem, niewiem co się dzieje czy to świta? czy to dnieje? Rymem już od rana gadam Wiersze śmieszne se układam Lesiu, Lesiu, Lesiu drogi gdzie te Twoje stare nogi? i wyznania o wielkości niechcę robić ci przykrości. By mą skromną tu osóbkę nazwać wielką poetką pokrótce Tak niegodzi się uczynić mnie daleko by tak czynić. Mocium Panie, Mocium Panie Twe wezwanie wierszowane Rozbudziło rymowanie samo z siebie, Mocium Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.01.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Taka to już kolej rzeczy,najpierw zima, wiosna potem, która z rymów nas wyleczy,Ale teraz tak z polotem porymujmy do wieczoraniech najdłużej trwa ta pora, która minie, bo wszystko mijawszak mówiono: carpe diem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 20.01.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Już południe, już dwunastaDość gadania, dosć i bastaCzas do garów, napiec ciastajuż mi rozczyn się rozrasta Rośnie, puchnie się nadymaco też tutaj mi wyczynia.Już ucieka mi z naczyniacoraz więcej niczym dynia. Farsz przyrządzam twarogowytrochę cukru, jajek, masłaWnet zakrecam, już gotowyczasz nadziwać farszem ciasta. Teraz piecyk się nagrzewajeszcze wrzucę trochę drzewano i ciasta blachy wstawiami czasomierz już nastawiam Żeby nie przegapić kiedybędzie dobre, bez potrzebyzaglądania do piecykaprędko, prędko czas umyka. Piękne ciacho upieczonebędzie zaraz wnet zjedzoneBierzcie, jedzcie się częstujcieCom napiekła, już testujcie. http://www.countryhomebakers.com/cakes.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 20.01.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Toć nie tylko rymem zdobisz także niezłe ciasta robisz takie duże, ułożone pysznym kremem przełożone.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.01.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 kurcze blade,okna wstawiam,do Ememsa z rana gadam.Pomóż, błagam, okna które?!Może białe, może bure?Odpowiedzi ciągle nie ma,bo dziś wiersze pisać trzeba! Ememensie kończ tę kawę,prosze Ciebie o poradę!Okna wybrać trudna sprawa,Smakowała z mleczkiem kawa ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.01.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 ot, i tak z poezji chmurek ściągnął nas poważny temat żeby wybrać - okna bure ? białe ? - odpowiedzi nie ma... Emsik, poradź szybko Toli jakie okna wstawić ma niech Ją głowa już nie boli potem... znów kawa... do dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.01.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Muszę zdradzić się z pewnego niuansu, śladem ludzi z minionych już wieków, Madzia jest przykładem człowieka renesansu. Wiersze pisze, ciasta piecze i poszukuje leku na kłopoty budowlane. Ech już sam nie wiem co robi między jednym wierszem a drugim. Nalepiej kawałek pysznego ciasta zjem i spróbuję się lepiej pyszną kawą pobudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts