EDZIA 01.04.2003 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Agacka początek wywodu przygnębiający, bo i godzina przygnębiająca ja zaczynam normalnie funkcjonować około 9,00 Agnes - dobrze, że z rana udało mi się pokrzepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.04.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Jak to miło tylu osobom poprawić humor z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.04.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 NO TO CO JESZCZE JEDNA KAWA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 01.04.2003 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 tak,tak humor się poprawia i nawet na kawke juz znalazłam czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.04.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Może nie obrzydzę Wam reszty dnia:Trzy wampiry wchodza do restauracji! Siadaja przy stoliku, podchodzi kelner i zamawiaja:- ja poprosze krwisty befsztyk , tylko taki niedopieczony - mowi pierwszy- a ja poprosze kurczaka tylko prawie nie ugotowanego, zeby bylo jeszcze duzo krwi- a trzeci mowi - a ja poprosze szklanke goracej wodyTamci dwaj zbaranieli.-Ej no stary co ty?-tak tak poprosze szklanke goracej wodyGdy kelner przyniosl im to co zamowili ten trzeci wyjmuje zakrwawiona podpaske i zanozajac w wodzie mowi:-DZISIAJ TYLKO HERBATKA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 hihihi..dobre.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 trzech ludozerców idzie na kolacje... jeden niesie kawałek reki.. drugi niesie kawałek nogi trzeci niesie stalową urne.. pozostali patrza na niego..i pytają ..a co bedziesz jadł?? on na to...eee zaleje gorącą wodą i bede miał gorący kubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.04.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Maz marynaz wysyla telegram do zony- Kochana zono wracam za trzy dni oczekuj mnie na lotnisku. Przylatuje po trzech dniach wychodzi z samolotu patrzy a jego zony nie ma i mowi.- A to ku..a, ale moze nie, moze czeka przed lotniskiem.Wychodzi przed lotnisko patrzy a jego zony nie ma i mowi- A to ku..a, ale moze nie, moze czeka na mnie w domu.Wsiada w taksowke jedzie do domu wchodzi patrzy, a w domu burdel wszystko porozwalane i mowi- A to ku..a, ale moze nie, moze czeka na mnie w lozku na gorze.Wchodzi do sypialni a tam jego zona pieprzy sie z dwoma facetami na raz. Tak stoi patrzy na to wszystko i mowi.- A to ku..a, ale moze nie, moze telegram nie doszedl.Specjalnie dla naszych kochanych mężów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 01.04.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 W tej miłej atmosferze poproszę kawkę, bo na herbatkę ochota jakoś mi przeszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek_S 01.04.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Moze sie czegos dowiemy od dzieci Skąd się biorą dzieci: Krzys, 6 lat Ale z pana dzieciak! Dzieci biora sie z brzucha mamy. A w brzuchu mamy sa rózne skladniki. Komórki, ale nie takie do rozmawiania... Julcia, 5 lat Dzieci? Jakby Ci to powiedziec? Z jedzenia sie robia, z picia niektórego, komórek... Jakich? Witaminowych. W kapuscie sa witaminy. W owocach tez. Musi byc duzo witamim. Nikola, 6 lat Zeby urodzic dziecko, trzeba sie dobrze odzywiac. Jesc banany, sliwki, jablka... Az brzuch bedzie duzy. Ale zadnych slodyczy. Dlaczego? Bo wtedy sie popsuje raczka. Piotrus, 4 lata Dzieci biora sie z gadania. Kiedys mama mówila do taty: Ty nie gadaj tyle, tylko uwazaj, bo z tego gadania beda dzieci. Ale tata chyba tak specjalnie sie zagadal, bo na urodziny dostalem braciszka zamiast pieska. Ola, 5 lat Dzieci dostaje sie za kare. Jak bylam na wakacjach u cioci, to ciocia mówila do wujka: Lepiej badz dzis grzeczny, chyba, ze chcesz miec drugie dziecko. Wujek potem byl caly dzien na grzybach. Jas, 6 lat Na dziecko trzeba sie zapisac do szpitala. Najpierw do szpitala idzie mama, a potem tata idzie z kwiatami. Tata musi mame wypisac ze szpitala i wtedy, razem z mama, dostaje od szpitala dziecko. A kwiaty zostaja w szpitalu. Justynka, lat 5 Dzieci sie klonuje. Trzeba isc do parku na spacer, nazbierac tych motylków do przyklejania do nosa, wydlubac ziarenka i polknac. I te klony potem rosna w brzuchu u mamy. U taty nie, bo tata nie ma czasu na spacery. Mareczek, lat 6 Slyszalem, ze dzieci sie rodza z plemników. Plemniki to takie ziarenka, które trzeba zasiac, a potem sie czeka dziewiec miesiecy. Trzeba najpierw wstrzyknac do pupy, najlepiej u lekarza. Sonia, lat 5 A na podwórku mówili, ze dzieci biora sie z seksu. Pan i pani ida na spacer, biora sie za rece, patrza i potem daja sobie buzi. I to jest seks. A jak ten seks robi mama i tata, to potem jest dziecko. Kasia, lat 6 Cos ty, to nie zaden seks, seks jest na golasa i z seksu nie ma dzieci. Mama i tata musza byc w ubraniu, to moga sie calowac i wtedy jest milosc. I z tej milosci biora sie dzieci potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.04.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 No jakoś udało mi się przeżyć nudne wykłady, zatem kawki się chEtnie napiję Czy ta kawka już za odpłatnością czy jeszcze gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 01.04.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Dziś jeszcze gratis. Może być nawet z mleczkiem i cukrem. A co to będzie dalej tego nie wie nikt chyba że REDAKCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 01.04.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Dziś jeszcze gratis. Może być nawet z mleczkiem i cukrem. A co to będzie dalej tego nie wie nikt chyba że REDAKCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.04.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Jakoś mało amatorów tej gratisowej kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.04.2003 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Edzia bo to z gratisami nigdy nie wiadomo! A dziś to już zupełnie:grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.04.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 A ja skorzystam na pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 01.04.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Cześć wszystkim Jak dawno mnie tu nie było ... Mówię Wam, ale życie jest pięęękne na urlopie (prawdziwym urlopie Edziu). Pogodę miałam zawodową, więc ruszyłam prosto na targ, kupiłam różne krzaczki i dalej do ogrodu. I już sobie rosną, bzy sobie rosną, migdałek rośnie i forsycja rośnie sobie też ... Jeszcze jutro posadzę pare pnączy, w tym kiwi, podobno ma pyszne owoce i mnóstwo w nich wit.C! Acha, i ananasy posadziłam też. Mam nadzieję, że w tym roku dadzą obfity plon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 01.04.2003 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Dzien dobry, dzien dobry, ja tez witam wszystkich! To moze na poczatek po soczku ( witaminki na wiosne, witaminki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 01.04.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Edzia, Ty sobie siedzisz w pracy, a ja miło gadam z pewną Olą ze Śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.04.2003 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Jago już w końcu idę na prawdziwy urlop od czwartku - mam nadzieję, że pogoda dalej będzie piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts