Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

On 2002-09-16 10:05, Jasiu wrote:

Ja się chętnie przyłącze bo moi ziomkowie są jakoś mało rozmowni :sad:

Potrzebny jest jeszcze jakiś nośny dramatycznie temat coby się wątek rozkręcił. Bo bez tego umarł w butach :sad:

niom...masz racje nic sie nie dzieje w grupce..Pozdrawiam

Właśnie przed chwilą zostałam skutecznie obudzona dzięki redakcji Muratora, która w ostanim numerze zacytowała moje dwie wypowiedzi z tego wątku /mój szef jest szczęśliwym inwestorem i czyta to pismo/ skojarzył mój nick i moją wypowiedź na temat uzależnienia szczególnie w pracy.Jak myślicie jakie będą z tego konsekwencje :sad:

Jestem nie wiem gdzie reszta może pomysleli że przestało wiać i poszli budować? Ja chętnie kawkę wysącze w miłym towarzystwie.Jest wtorek ale za to z krótkiego tygodnia.Budować jeszcze nie mogę-biurokracja mnie blokuje to chociaż podoświadczać z Wami sobie mogę.Piszecie o tylu tematach które mnie czekają że jak nie pozapominam to bedę nie do zagięcia.Ale fajnie.Oby tak dalej - tak trzymać ludzie piszcie coś !!!

Aga

• 3 weeks później...

No cóż słoneczko się pokazało zatem Ci, którzy nie dyskutują zażarcie w innych wątkach sączą sobie piweńko w plenerze pilnując przy okazji swojej budowy.Ja niestety ani nie dyskutuję ani nie pilnuję budowy bo narazie nic się tam nie dzieje. Zatem przyłączam się popijając całkiem spokojnie .. n-tą kawę

pozdrawiam Ewa

O popołudniami też nikogo? Co z Wami ludzie?:grin: Dobre piwko czy tam kawkę i od razu depresja jesienna pryska a jak i to nie pomaga to "piątkowa głupawka" powinna załatwić sprawę:grin:

Nostalgia ogarnia wszystko to pewnie dlatego że dni coraz krótsze i nawet na spacer się nie chce ani z psem, ani z dziećmi:smile: Pozdrawiam cieplutko klubowiczów Aga

Oj bywają bywają tylko trzeba sie rozejrzeć..:smile:

Edziu n-ta kawka to nie dla mnie nie mógłbym spać ...ale dobre piwko jest wskazane, co do jesiennej depresji to..... nie zauwazyłem jej jeszcze u siebie - pewnie jak zakończe to co zaplanowałem na placu boju to wtedy mnie ogarnie :smile:

Ale od czego są znajomi i kawiarnie gdzie podadzą coś na ząb i czsem poleja "pianki na dwa palce" ...a jesli pogadać jest z kim to i o depresji sie zapomina!

Pozdrowienia!