Jasiu 19.10.2002 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2002 Witaj Lajkoniku ;o) Dopisz się do Forumowej mapy:http://forum.murator.com.pl/viewtopic.php?topic=4991&forum=47&start=30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 20.10.2002 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2002 Ponieważ nie ma z kim pić, bo wszystkim wszystko jedno, piję sam. Wczoraj był Guiness (za sondaże ), dzisiaj właśnie otwieram Murphy's... Pianka na ciemnym piwie to dopiero ma urok.... http://www.afternight.com/smiles/pint1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 20.10.2002 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2002 No to jest co oblewać. A może nie ma ? Cokolwiek, ktokolwiek myśli Irlanczycy zaakceptowali traktak Nicejski ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 21.10.2002 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 I do Unii wejdzie 10 państw a między nimi Bułgaria bo jeden z krajów kandydackich (zgadnijcie który)tonie w g.......A jego politycy są zadowoleni z siebie i kłamią dalej (bez względu na opcje polityczną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 24.10.2002 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 loniu!!!! dlaczego tak dosłownie - nmyślem że wszem i wobec wiadomo w którym to kraju dzieją się takie bezeceństwa.......ale dlaczego ja na tym cierpie - nie wiem, i chyba nikt nie odpowie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 24.10.2002 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 ,:smile:,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 24.10.2002 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 irlandczyki nie są złe-szczególnie ta pianka..............!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2002 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 On 2002-09-16 10:05, Jasiu wrote: Ja się chętnie przyłącze bo moi ziomkowie są jakoś mało rozmowni Potrzebny jest jeszcze jakiś nośny dramatycznie temat coby się wątek rozkręcił. Bo bez tego umarł w butach niom...masz racje nic sie nie dzieje w grupce..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.10.2002 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Czy Ktoś zna skuteczny sposób coby człowieka obudził jak poranna kawa nie pomaga Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 25.10.2002 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 W piątek rano to NIC nie pomoże.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.10.2002 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Po pysku Panie Dziejku .... "trzask prask" i po krzyku (dziadek Poszepszynski). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.10.2002 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Właśnie przed chwilą zostałam skutecznie obudzona dzięki redakcji Muratora, która w ostanim numerze zacytowała moje dwie wypowiedzi z tego wątku /mój szef jest szczęśliwym inwestorem i czyta to pismo/ skojarzył mój nick i moją wypowiedź na temat uzależnienia szczególnie w pracy.Jak myślicie jakie będą z tego konsekwencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.10.2002 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Sorry moja wypowiedź była w wątku psycholog dyżurny i dotyczyła choroby budowlanej.Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGACKA 25.10.2002 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Jako pobudkę polecam zostać księgowym w taki dzięń jak 25 nie da się spać a jak za pracochłonne to faktycznie zostają kawy i myśl o jutrzejszym WEEKENDZIE HURA!!! Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.10.2002 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Witam...Ja też sie dosiadę...ale kawkę chyba wypiję sama ...pusciutko.... GDZIE PIJECIE KAWKĘ?? budującyPozdrawiamTeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGACKA 29.10.2002 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Jestem nie wiem gdzie reszta może pomysleli że przestało wiać i poszli budować? Ja chętnie kawkę wysącze w miłym towarzystwie.Jest wtorek ale za to z krótkiego tygodnia.Budować jeszcze nie mogę-biurokracja mnie blokuje to chociaż podoświadczać z Wami sobie mogę.Piszecie o tylu tematach które mnie czekają że jak nie pozapominam to bedę nie do zagięcia.Ale fajnie.Oby tak dalej - tak trzymać ludzie piszcie coś !!!Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 13.11.2002 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 Puścichno tu coś, puściuchno czy w tej knajpie piwa nie dają czy sami abstnenci dookoła ? Nie ma z kim pogaworzyć, piwka skosztować..... umiera chyba ten przybytek. A choćby i małą kawkę..... a tu co pusto od paru dni! Może szyld należy wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.11.2002 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 No cóż słoneczko się pokazało zatem Ci, którzy nie dyskutują zażarcie w innych wątkach sączą sobie piweńko w plenerze pilnując przy okazji swojej budowy.Ja niestety ani nie dyskutuję ani nie pilnuję budowy bo narazie nic się tam nie dzieje. Zatem przyłączam się popijając całkiem spokojnie .. n-tą kawępozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.11.2002 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 O popołudniami też nikogo? Co z Wami ludzie? Dobre piwko czy tam kawkę i od razu depresja jesienna pryska a jak i to nie pomaga to "piątkowa głupawka" powinna załatwić sprawę Nostalgia ogarnia wszystko to pewnie dlatego że dni coraz krótsze i nawet na spacer się nie chce ani z psem, ani z dziećmi:smile: Pozdrawiam cieplutko klubowiczów Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 13.11.2002 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 Oj bywają bywają tylko trzeba sie rozejrzeć.. Edziu n-ta kawka to nie dla mnie nie mógłbym spać ...ale dobre piwko jest wskazane, co do jesiennej depresji to..... nie zauwazyłem jej jeszcze u siebie - pewnie jak zakończe to co zaplanowałem na placu boju to wtedy mnie ogarnie Ale od czego są znajomi i kawiarnie gdzie podadzą coś na ząb i czsem poleja "pianki na dwa palce" ...a jesli pogadać jest z kim to i o depresji sie zapomina! Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts