emems 25.03.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Pewno!!!! że będzie ..PRZYTUPAJA na sto i dwie fajerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.03.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Madziu... zielonego jest duzo.. podzielimy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 25.03.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Noel... dla ciebie POTUPAJA http://lew.tu.koszalin.pl/~pspk/arch/tks22/pot4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 25.03.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Uff, dopiero mam chwilke, zeby tu przycupnac Maksiu - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.03.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 No Maksiu troszkę to potrwało,ale mam coś dla Ciebie! http://foto.onet.pl/upload/41/75/_235388_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.03.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Aga: oj przegiełaś teraz chyba pora wytoczyc cięższe działa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 25.03.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Witam popołudniowo Maksiu, widzę że masz dziś sesje zdjęciową w KK Agacka ! Piotrek na Krakowskiej czeka ciagle na czekoladkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 25.03.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 O kurcze !!!! Śnieg z deszczem pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 25.03.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Gdzie ten śnieg z deszczem pada??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 25.03.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Za oknem No chyba ze mam zwidy hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.03.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 P o c z y m p o z n a ć , ż e p r z e s a d z i ł e ś z k a w ą : -Otwierasz drzwi zanim ktoś zapuka. -Jeździsz na nartach nawet pod górę. -Zawsze dostajesz bilet pośpieszny, nawet parkingowy. -Masz kubek do kawy z obrazkiem swojego kubka do kawy. -Pielęgniarka musi mieć kalkulator naukowy aby zmierzyć twój puls. -Skończyłeś robić sweter, choć nie masz pojęcia jak robi się na drutach. -Mielisz ziarnka swojej kawy w swoich ustach. -Śpisz z otwartymi oczami. -Filmy video oglądasz na PLAY FF. -Jedyny czas kiedy tak w zasadzie stoisz nieruchomo jest podczas trzęsienia ziemi. -Twój ulubiony kubek do kawy jest ubezpieczony w PZU. -Zostałeś pracownikiem miesiąca w kawiarni a nigdy nie byłeś tam zatrudniony. -Zużyłeś w tym tygodniu trzy pary butów do tenisa. -Zacząłeś obgryzać paznokcie innych ludzi. -Nie mrugnąłeś od ostatniego księżycowego zaćmienia. -Jesteś tak rozdygotany, że ludzie używają twoich rąk by rozmieszać swoją margerite. -Na komputerze potrafisz napisać sześćdziesiąt słów na minutę... stopami. -Nie pocisz się... ty sączysz się. -Przetarło się uszko na twoim ulubionym kubku. -Zapominasz rozwinąć Snickers'a przed zjedzeniem. -Wybudowałeś miniaturę miasta z małych plastikowych mieszadełek. -Ludzie dostają rozstroju nerwowego od samego patrzenia na ciebie. -JACOBS posiada zastaw hipoteczny na twoim domu. -Ludzie mogą testować baterie w twoich uszach. -Kiedy stajesz gdzieś na wzgórzu zaczynasz słyszeć radio, choć nie masz odbiornika. -Kiedy ktoś pyta. "Jak się masz?", Ty mówisz: "Dobrze... do ostatniej kropli." -Chcesz być poddany kremacji bo tylko tak możesz spędzić swoją wieczność w konsystencji mielonej kawy. -Pragniesz powrócić jako kubek kawy w swoim następnym życiu. -Twoje urodziny są świętem państwowym w Brazylii. -Byłbyś skłonny posiedzieć bez przymusu w tureckim więzieniu. -Twój termos to po prostu mała cysterenka na kółkach. -Twoje wargi trwale są ukształtowane w popijającej pozycji. -Możesz pracować dłużej niż króliczek Energizer'a. -Twój nerwowy ruch można odnotować na skali Richter'a. -Twoje trzy ulubione rzeczy w życiu to: kawa przedtem, kawa podczas i kawa po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 25.03.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 A co z moja bardotka czekoladowa?. Na Rynku nie pada śnieg!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 25.03.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Piotrek to otwórz żaluzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 25.03.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 nie mam żaluzji ani firanek . Wstałem i sprawdziłem na Rynku w Krół-Stoł. mieście Krakowie pada tylko deszcz!!! Jak nie wierzysz to sprawdź na Magicznym Krakowie kamere na Rynek Ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.03.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 WITAJCIE........... w koncu dotarlam!...uffff Jak mi dzis do tej kawiarni daleko Ale jeeeeeessssssttttteeeeemmmm!!!! [/b]EWUSIA czytalam, ze tesknilas! i masz ciasto dla mnie. Jestes kochana!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.03.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 MAKSIU spóznione, ale szczere gratulki! WIELKIE LLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU i stale zaproszenie na bigosik do konca swiata i o jeden dzien dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 25.03.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Tola a czy zaproszenie na bigosik jest tylko dla Maksia ? Bo przy takim zimnie pewnie więcej osób miałoby ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.03.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 no tak a mnie na bigosik nie zaproszono! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 25.03.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Tola, Tola za chwile bedziemy gratulowac Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.03.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 OK ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA BIGOSIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts