Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Yacku ta n-ta kawka to do godziny 15-tej potem już pass z kawką i ostatnio z piwa przerzuciłam się na czerwone winko.Może to zasługa tego właśnie trunku ale nie odczuwam jesiennej deresji./polecam/

pozdrawiam Ewa

[ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2002-11-14 09:02 ]

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Najlepiej byłoby spotkać się realnie, niestety te odległości zostaje nam więc ta właśnie kawiarenka, szkoda tylko, że tak mało gości ją odwiedza.

pozdrawiam Ewa

Chyba wybróbuje te kuracje czerwonym winkiem bo mam chandrę choć nie ze względu na jesień ale na flegmatyczność bankowych panienek .Już od 3 tygodni robi papiery kredytowe /3 tygodnie temu złożyłam kompletny wniosek o kredyt /i nie może ich zrobić.Chyba na samą decyzję czy dostanę kredyt będę czekała miesiąc. Sama pracowałam w banku w kredytach i wiem ,że trwa to max. tydzień - jeśli się jest osobą dynamiczną.Skoro z taką kadrą i to w bardzo ważnym segmencie gospodarki jaką jest bankowość mamy wejść do UE- to nieciekawie ..............Wstrzymuje to mi wykonczeniówkę i jestem wściekła :evil:

Nic-napije się winka

Masz rację - choc nie wiem skąd jesteś - ale całe forum to taka jedna wielka hala gdzie można pogadać z tysiącem innych ludzi tylko w odróżnieniu od realu zajmuje to bardzo dużo czasu - NA KTÓREGO BRAK WIECZNIE NARZEKAM !! Ja niestety nazywam się tak jak mój nick - Jacek.

Pozdrowienia. :smile: :wink:

Agnes polecam Jasia Wedrowniczka - też znakomicie leczy chandry różnego rodzaju- nawiązując do pań z banków i róznego rodzaju instytucji (wszyscy je znają) to omijam z daleka bo wywołuj.a u mnie nie tylko chandre ale napady epilepsji połączone z gorączką i zawrotami głowy :smile: - więc wybrałem droge trudniejsza i dłuższą bez kredytów i całego z tym zamieszania,

pozdrawiam

A mi się Jacku wydaje,że takie spotkanie na Forum pochłania mniej czasu niż w realu i zawsze można wyjść w razie potrzeby.Ja podobnie jak Ty budowę planuję przeprowadzić bez kredytu bankowego.Jedynie związałam się bardziej z pracodawcą tzn. z Firmą zaciągając kredyt z funduszu socjalnego na budowę domu. Mam nadzieję,że druga strona tzn. Firma/ nie zechce się ze mną rozejść przed spłatą kredytu. Mnie natomiast bardziej denerwują wykonawcy z którymi też częściowo się związałam umową i trochę nawalają.Chyba nie uda mi się zrobić tego co zaplanowałam w tym roku.

Ewa

Uda ci się na 100 % jeżeli tak postanowisz!! Do odważnych świat należy...Wiem że ci się uda!

co do spotkań w realu czy tu - dla mnie spotkanie w realu jest tak nierealne że nie biore raczej go pod uwagę ( choc przyrzekłem sobie że następnego spotkania grupy w-wskiej nie opuszczę) a pisanie na forum zabiera duzo czasu nie w perspektywie dnia ale ogólnie,

nadto rozmowa która aby utrzymać wątek rozciąga się czsem na kilka dni to jest dla mnie trochę przydługo - jak na rozmowę :smile:

Dzięki za wsparcie też bym chciała,żeby się udało ale ...ten pędzący czas to jest straszne. czy masz też takie wrażenie, że tydzień składa się wyłącznie z poniedziałków i piątków a środek gdzieś przepada w czarnej dziurze.

Też miałam nadzieję na wybudowanie bez kredytu ale niestety nie udało się ,rzeczywistość weryfikuje ,a projekt mam naprawdę kosztochłonny /sam dach wyniósł 50 tyś/Z tymże biorę niewielki kredyt 40 tyś ,na krótki okres-bo zabrakło na samiutkie wykończenie ,panele terakota i to wszystko.Życzę jednak abyście nie musieli zaciągać kredytów ,choć poztyczka z Funduszu to również kredyt z tymże niżej oprocentowany,chyba iż jest to pożyczka bezzwrotna :smile:

A`propos whisky -jest to mój najulubieńszy trunek a że mieszkam tuż przy niemieckim mieście ,właśnie tam zaopatruję się w dobrą niepodrabianą whisky-uwielbiam ten smak..........

No właśnie chociaż trunkiem Nr 1 dla mnie jest METAXA jednak po wydatkach budowlanych tak szybko się jej nie napiję.Chyba,że w tej kawiarni.

pozdrawiam Ewa