Ciechanka 15.04.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 Dzień dobry! Dziś dołączam do kawki ponieważ wczoraj mój domowy komputerek ogłosił bunt i ani rusz nie mogłam wejść na forum. Kawka i ciasteczko obowiązkowo z rana a po południu jadę na działkę obejrzeć jak zalewają fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 15.04.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 Witam wszystkich slonecznie Agacka, oczywiscie ze chcemy rozweselacz, chcemy bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noga 15.04.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 Spóźniłęm się? Czy dostanę jeszcze może odrobinkę rozweselacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 15.04.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 Agacka, rozweselacz, pliz:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 15.04.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 Rozweselacz dla wszystkich (szczególnie zamężnych):Mężulek zalotnie do żoneczki:-Kochanie...może tak jakiś szybki numerek,co???-A są jakies inne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 15.04.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 a na deser:W ciemnej uliczce napastnik przytyka do pleców ofiary pistolet:- Oddawaj wszystkie swoje pieniądze!Ofiara odpowiada:- Nie możesz mi tego zrobić, ja jestem posłem!- To rzeczywiście zmienia postać rzeczy, w takim razie oddawaj wszystkie moje pieniądze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 15.04.2003 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 Super, dzieki A teraz dlaczego nie mamy w Polsce autostrad: Polski minister udal sie w oficjalna podróz do Francji. Jednym z punktów wizyty byla kolacja u francuskiego odpowiednika. Widzac jego wspaniala wille, z obrazami wielkich mistrzów na scianach,pyta sie, jak on zapewnia sobie taki poziom zycia ze skromnej pensji urzednika Republiki. Francuz zaprasza go do okna: - Widzi pan te autostrade? - Tak. - Ona kosztowala 20 miliardów franków, firma wypisala fakture na 25, a róznice przekazala mi. Dwa lata pózniej minister francuski udaje sie do Polski i odwiedza swojego polskiego odpowiednika. Kiedy podjezdza pod domostwo ministra, jego oczom ukazuje sie najpiekniejszy palac, jaki widzial w zyciu. Pyta od razu: Nie rozumiem, dwa lata temu stwierdzil pan, ze prowadze ksiazece zycie, ale w porównaniu do pana... Polski minister podchodzi do okna: - Widzi pan tam autostrade? - Nie. - No wlasnie. [ Ta wiadomość była edytowana przez: mbz dnia 2003-04-15 11:59 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 15.04.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 Jesnak dziś jest zepsute to forum Strony otwierają się ok 15 minut i to nie wszystkie! Droga Redakcjo! czy da się coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.04.2003 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 strasznie wolniutko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.04.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Dzien dobry, w kolejny piekny i sloneczny dzien Mam nadzieje, ze dzis wszystko bedzie dzialac jak trzeba i pozagladacie tu czesciej Milego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noga 16.04.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Dzień dobry bardzo!Dzisiaj już forum działa jak należy. Pierwsza kawa też już krąży w żyłach.Zapowiada się kolejny piękny dzień.Pzdr dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.04.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 No nie, znowu nikt nie zaglada do kawiarenki I przyszlo mi samej popijac soczek koloru sloneczka swiecacego pieknie na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.04.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 jak poprawa u mnie dalej nic nie chce chodzić Pewien mężczyzna chciał napić sie piwa w barze. Jak pomyślał, tak zrobił. Wchodzi do baru, siada przy kontuarze i zamawia: - Poprosze duże piwo. Barman odwrócił sie, spojrzał na niego i od razu z gębą: - Wypier... stąd! Facet zdębiał. - Jak to... Dlaczego? Barman swoje: - Wypier... stąd, ale już! Goście dołączyli sie do niego: - Spier... stąd, natychmiast! Facet mocno skonfudowany wyszedł z baru. "Co jest, w mordę?" pomyślał. Obejrzał sie, czy nie jest brudny, albo czy coś z nim nie tak, ale nic nie zauważył. wzruszył ramionami i poszedł do następnego baru, a co bedzie z burakami gadał! Tam miał już trochę mniej szczęścia. Ledwie usiadł przy stoliku, barman z mordą: - Wypier... stąd! Goście, kiedy tylko zobaczyli, do kogo mowa to samo: - Spier... stąd natychmiast!!! Facet uciekł chyłkiem, już zupełnie zdezorientowany. "Co jest?" zastanawia się. A do trzech razy sztuka! Wszedł do najbliższego baru. Ledwie wszedł w drzwi a tu barman: - Spier... stąd! Goście: - Wypier..., natychmiast!!! Facet zmył sie jak niepyszny. Już więcej nie próbował. załamany i zdziwiony postanowił wrócić do domu. W drodze cały czas myślał, co jest do cholery grane. Wszedł do domu, zatrzasnął drzwi i poszedł do łazienki. Spojrzał w lustro... ... ... ... ... ... ... a tam Glemp!!! mam nadzieje że nikogo uczuć religijnych nie obraziłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.04.2003 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 No wreszcie ktos sie pojawil Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.04.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 mzb jak naprawia to forum to bedzie łatwiej!Na granicy rozmawiają dzieci polskie i rosyjskie:- A my mamy chleb! - wołają dzieci rosyjskie.- A my mamy chleb z masłem!! - rzekły na to dzieci polskie.- A my mamy Stalina!!! - rzuciły polityczna wypowiedz dzieci rosyjskie.- My tez możemy miel Stalina!!! - odrzuciły gryps dzieci polskie.- To nie będziecie mieli chleba z masłem!!! - wiadomo kto rzekł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.04.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Moze i tak Agacka, moze i tak A moze po prostu w tak piekna pogode wszyscy siedza na budowach i ciezko pracuja ? Czego wszystkim zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 16.04.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Dziendoberek To Forum chodzi tak wolno, ze wprost brakuje cierpliwosci, na dodatek nie mam polskich znakow (czy tylko ja?) Pozdrawiam serdecznie i juz dzisiaj zycze pogodnych Swiat, poniewaz od jutra jestem na urlopie. Niech te Dni przyniosa Wam wiele radosci i nadziei. Pojedzcie dobrych rzeczy, poodpoczywajcie i wracajcie pelni werwy i nowych pomyslow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.04.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Witaj Jaga! Dzieki za zyczenia, Tobie rowniez zycze wspanialych swiat, w cudownej atmosferze, smacznego jajeczka i bardzo mokrego dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.04.2003 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 ależ przez te spowolnienia ciężko Wam przesłać coś na rozweselenie:Policjant zatrzymuje samochód na autostradzie. Okno uchyla roztrzęsiona blondynka. - Co pani wyprawia? Jeździ pani od prawej do lewej krawędzi jezdni jak pijana! - Panie władzo - coś strasznego tak się przeraziłam! Jadę sobie spokojnie aż tu nagle przede mną drzewo! No bałam się potwornie że w nie uderzę więc skręciłam gwałtownie w prawo. A tam kolejne drzewo na wprost a ja na nie jadę! Więc skręciłam jeszcze mocniej w lewo a tam kolejne drzewo więc znowu skręciłam żeby nie uderzyć... Policjant zagląda do samochodu i mówi: - Spokojnie proszę pani. Ta choinka to tylko odświeżacz powietrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.04.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Nie ma z kim kawy wypić ?no gdzieście wszyscy poprzepadali chyba nie tak jak pewna żona Mężowi zaginęła żona. Kamień w wodę! On szaleje: wydzwania na policję, pogotowie, szuka po szpitalach, dręczy rodzinę i znajomych - NIC! Po dwóch dniach usilnych poszukiwań wpada do domu i... słyszy jakiś hałas w kuchni. Zagląda i widzi, że żona krząta się przygotowując mnóstwo kanapek... - Kochanie, ja od zmysłów odchodzę, co się stało, gdzie byłaś, pół miasta Cię szuka! - Ach, skarbie, nie uwierzysz, co mi się przytrafiło: porwało mnie paru facetów, zawiozło "na chatę", a tam przymusili do seksu: orgie, seks w pojedynkę, dwójkami, trójkami, grupowy, pozycje takie, siakie, z przodu, z tyłu, afrodyzjaki, gadżety, no mówię ci - koszmar! I tak przez cały tydzień! - Zaraz, zaraz, skarbie, jaki tydzień? Przecież nie było cię dwa dni? - No tak, ale ja tylko wpadłam na chwilę po kanapki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts