Noel 07.04.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 ja tyż - żółty z aniołem stróżem czuwającym nad inwestorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.04.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Noel...to mamy takie same... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.04.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 witam no wiedziłam że tak będzie zostawic Was na parę dni samych to doczytać się nie można łapie kawkę i nadrabiam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 07.04.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Noel...to mamy takie same... A w zasadzie to nie kubek - toć to jest KUBEŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 07.04.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Krystian, impunująca budowla, a co dalej? kiedy następne zdjątka? Bo mamy 2004 rok jakbyś nie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.04.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Krystian: chata jak sie patrzy.... czekam na nowsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 07.04.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Krystian, impunująca budowla, a co dalej? kiedy następne zdjątka? Bo mamy 2004 rok jakbyś nie wiedział Właśnie I kwiecień na dodatek U Krystiana czas się zatrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.04.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 witam no wiedziłam że tak będzie zostawic Was na parę dni samych to doczytać się nie można łapie kawkę i nadrabiam zaległości jak się doczytasz to podziel się wrażeniami z koncertu Elli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 07.04.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Ewusia co w Trójmieście piszczy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.04.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Ivonesca już przeczytałem szczegółową relację na grupie wrocławskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.04.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Ivonesca już przeczytałem szczegółową relację na grupie wrocławskiej aż pobiegłam zobaczyć tę szczegółową relację .....myślałam że może ktoś coś dopisał ...no i co tu dużo mówić...jak opisac koncert???? trzeba po prostu na nim być .....było baaaaaaaaaaaaardzo sympatycznie, klubowo - kameranie i do tego piekny głos )))))))))...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 07.04.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Noelku, w Trójmieści wiosna aż piszczy coby w końcu móc rozwinąć skrzydła ale ona zaczyna na południu a kończy na północy czyli w praktyce wygląda to tak że we Wrocku kwitną drzewka owocowe a u mnie dopiero rozwijają się liście. A tak poza tym to słonko świeci i jest cudnie Jak postępy na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 07.04.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Noelku, w Trójmieści wiosna aż piszczy coby w końcu móc rozwinąć skrzydła ale ona zaczyna na południu a kończy na północy czyli w praktyce wygląda to tak że we Wrocku kwitną drzewka owocowe a u mnie dopiero rozwijają się liście. A tak poza tym to słonko świeci i jest cudnie Jak postępy na budowie? Łoj Ewusia raźno, raźno więźba powstaje, a za momencik dachóweczka będzie Cieszę się jak małe dziecko...fotografuję i fotografuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.04.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Noel.. to pokaz jakieś zdjęcia.. nie bądź samolub :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.04.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Krystian, impunująca budowla, a co dalej? kiedy następne zdjątka? Bo mamy 2004 rok jakbyś nie wiedział Właśnie I kwiecień na dodatek U Krystiana czas się zatrzymał Na razie wkleiłem lata 2000,2001,2002... 2003 - wkrótce...może dziś w nocy, 2004 - w sierpniu, jak będzie dachówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 07.04.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Noel.. to pokaz jakieś zdjęcia.. nie bądź samolub :D Maksiu - obiecuję wkleję tylko skanerek i ... będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 07.04.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Noel, Noel, Noel czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 07.04.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Witam w ten jeden z najbardziej szalonych i zakręconych dni... dopiro teraz zalookałam na 5 minutek... może kawci żłopnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.04.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 U Krystiana czas się zatrzymał A U NOELA się skaner wkleja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.04.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Witam w ten jeden z najbardziej szalonych i zakręconych dni... dopiro teraz zalookałam na 5 minutek... może kawci żłopnę emems - no co TY !!! Spokój, rozwaga, wyciszenie, przemyślenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts