maksiu 24.04.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 mik99: żona chciała Julie.. a mi było wszystko jedno, byle na pierwsze było Małgorzata no nic kłade się spać... jutro pobudka o 7.. bo na 10 do kościoła pozdrowienia dla nocnej zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 24.04.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Mik ale masz dobrą żonę. Dbaj o nią bo drugiej takiej nie znajdziesz. A jeżeli chodzi o Wolną Grupę i Stare Dobre to też ich słucham, nawet często. To anioł w ludzkiej skórze, a dodam jeszcze, że mam ich dwóch, bo synka też liczę. Wiesz Mik jak tak słucham to myślę że chyba muszę się poprawić. Może mój mąż też tak zacznie o mnie mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.04.2004 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 MAKSIU, 1000 buziaczkow dla Malgosi...i pamietaj, gdy ksiadz zapyta: - o co prosicie dla Malgrzaty? masz odpowiedziec; - o chrzest!!!!! ...a nie o ...jakies tam!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 24.04.2004 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Malinka::lol: przez żołądek do serca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 24.04.2004 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Maksiu miłych snów i ucałuj córeczkę. Oby jutro pokrzyczała w kościele. Mówią że jak dziecko w kościele krzyczy to potem pięknie śpiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.04.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Tolu: będę pamiętał.. o chrzest.. o chrzest.. o chrzest.. o chrzest.. o co to miało być???? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.04.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 No to jeszcze raz buziaczki dla nocnej zmiany i uciakam kolorowych snów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.04.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Kolorowych Maksiu. Aga gratulacje Ja już też uciekam Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.04.2004 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 DOBRANOC...KOLOROWYCH... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.04.2004 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Okrąglasom z ostatnich dni gratulacje i proszę o następne setki i tysiączki dla chwały tego forum i uciechy forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.04.2004 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Maksiu miłych snów i ucałuj córeczkę. Oby jutro pokrzyczała w kościele. Mówią że jak dziecko w kościele krzyczy to potem pięknie śpiewa Malinko, jak wieść rodzinna niesie w czasie chrztu darłem się głośniej od organów, a jeśli chodzi o śpiewanie... pominę to milczeniem Określenie w szkole moich zdolności wokalnych mianem "głuchoń" do dziś uważam za komplement na wyrost. Czasami tylko przy ognisku, po dooobrym grilu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.04.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Maksiu miłych snów i ucałuj córeczkę. Oby jutro pokrzyczała w kościele. Mówią że jak dziecko w kościele krzyczy to potem pięknie śpiewa Malinko, jak wieść rodzinna niesie w czasie chrztu darłem się głośniej od organów, a jeśli chodzi o śpiewanie... pominę to milczeniem Określenie w szkole moich zdolności wokalnych mianem "głuchoń" do dziś uważam za komplement na wyrost. Czasami tylko przy ognisku, po dooobrym grilu ... Nie wszystkie przepowiednie są prawdą i jesteś tego najlepszym przykładem albo może wyjątkiem A może ta przepowiednia dotyczy kobiet??? Ja w kościele krzyczałam i ze śpiewaniem radzę sobie całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.04.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Co gorsza lubię "śpiewać" Przeważnie partie wokalne wykonuję jadąc samotnie samochodem, tylko w terenie niezabudowanym, przy zamknietych oknach, a i tak mam wrażenie, że krowy na przydrożnych pastwiskach tracą mleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.04.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 A może nie jest tak źle jak myślisz. Śpiewałam kiedyś w chórze. Zawsze przed koncertem panowie którzy śpiewali basem i panie altowe robili sobie imprezke aby w dniu następnym mieć lepszy głos. Soprany oczywiście nie miały tam wstępu. Może poprostu nieodkryłeś jeszcze swojego talentu. Najważniejsze że lubuisz śpiewać. I to się chwali. A krowami się nie przejmuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 25.04.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Witajcie śpiewający i śpiewający inaczej (ja należe do tej drugiej grupy) Po śniadanku już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.04.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Witaj joanka Śniadanko zjedzone, czas kawki nastał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 25.04.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Ja już po śniadanku i nawet już na basenie rano byłam. Taki ranny ptaszek ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.04.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Krowami się nie przejmuję, bo mleka nie piję. Głos mam schnaps baryton. A słuch - pierwszy stopień umuzykalnienia - rozróżniam kiedy grają, a kiedy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.04.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 U nas niestety ostatnio gronkowiec panuje i jakoś basen nie wchodzi w grę. Fuu. Ale to że w niedzielę z samego rana się zdecydowałaś to podziwiam ja po całym tygodniu to w niedzielę nie mogę zwlec się z łożka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.04.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Krowami się nie przejmuję, bo mleka nie piję. Głos mam schnaps baryton. A słuch - pierwszy stopień umuzykalnienia - rozróżniam kiedy grają, a kiedy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts