Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maćku z Tą Firmą umówiłam się na marzec więc myślę,że nie zawiodą. Obecny mój etap budowy to był garaż murowany i fundament czyli część murowana i tu właśnie te problemy.Pierwotnie planowałam, że jesienią zrobię fundamenty jednego i drugiego a w marcu prace będą równoległe, wymienne tzn.murarze pociągną mury garażu a górale będą stawiali dom a potem górale zrobią dach na garażu a murarze podciągną komin.Jednak radosna twórczość jest u mnie nieumiarkowana zatem poszłam do góry z murami garażu a góralom trudno wygospodarować czas na taki drobiazg jak dach na moim garażu a odległość prawie 100km. I stąd teraz moje problemy.

pozdrawiam Ewa

Maćku czy Ty się już z nimi kontatowałeś czy polegasz na moich informacjach ?

Czy zauważyłeś, że dziś mija 1 rocznica Twojego debiutu na Forum, moje gratujacje :lol:

pozdr.

Ewa

[ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2002-11-15 16:43 ]

Pogoda w łikend nam dopisała zatem wszyscy spędzali czas w plenerze a dziś no cóż nie dość, że poniedziałek to jeszcze deszczowy i pochmurny och

pozdr.Ewa

Ewa,

Nawiązałem z nimi dialog parę dni temu...

Rzeczywiście rocznica ! Chociaż pamiętam dokładnie, że rok temu pilnie musiałem zdecydować czy na gwałt kupować działkę i rozpoczynać budowę żeby się na dużą ulgę załapać. No i Forum pomogło ! Potem wróciłem na dobre po paru ładnyc miesiącach jak już szukaliśmy działki na poważnie.

To może w kawiarni wypada trochę pogadać o piątkowym występie. Nastawiałam się na duże przeżycie emocjonalne i poznawcze. Poznawcze było nieprawdaopobobne niestety emocjonalnie to nie ta energia.Nieprawdopobobne było również to, że z normalnych wydawałoby się mosiężnych mis można wydobyć tak niesamowite dźwięki.

Sorki,że znowu na tematy robocze :wink:

-Świetnie, że pytasz p.Nitkę - sam też miałem taki zamiar...-

p.Nitka był dziś na Forum ale wiadomości zadnej.Może jeszcze Ty spróbujesz.

pozdr.Ewa

O.K.spróbuję tego sposobu. .

pozdr. Ewa

[ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2002-11-19 23:04 ]

[ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2002-11-19 23:13 ]