Yacek 14.11.2002 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Dzięki , nie znam co to, to nie pijam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 14.11.2002 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 z herbatek to tylko rum -(bez herbatki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 14.11.2002 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Ewa, (sorki ale trochę odbignę od tematów kawiarnianych wybaczcie ) mówisz, że Ci wykonawcy trochę nawalają. Czy to znaczy, że firma, którą wybrałaś nie jest tak dobvra jak się spodziewałaś ? Pytam bo ta firma jest u mnie w pierwszej 5 conajmniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.11.2002 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Maćku z Tą Firmą umówiłam się na marzec więc myślę,że nie zawiodą. Obecny mój etap budowy to był garaż murowany i fundament czyli część murowana i tu właśnie te problemy.Pierwotnie planowałam, że jesienią zrobię fundamenty jednego i drugiego a w marcu prace będą równoległe, wymienne tzn.murarze pociągną mury garażu a górale będą stawiali dom a potem górale zrobią dach na garażu a murarze podciągną komin.Jednak radosna twórczość jest u mnie nieumiarkowana zatem poszłam do góry z murami garażu a góralom trudno wygospodarować czas na taki drobiazg jak dach na moim garażu a odległość prawie 100km. I stąd teraz moje problemy.pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 14.11.2002 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Dzięki, To odetchnąłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.11.2002 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Maćku czy Ty się już z nimi kontatowałeś czy polegasz na moich informacjach ? Czy zauważyłeś, że dziś mija 1 rocznica Twojego debiutu na Forum, moje gratujacje pozdr. Ewa [ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2002-11-15 16:43 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 18.11.2002 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Znowu pustki .... hmmm, chyba pojde gdzie indziej.... szkoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.11.2002 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Pogoda w łikend nam dopisała zatem wszyscy spędzali czas w plenerze a dziś no cóż nie dość, że poniedziałek to jeszcze deszczowy i pochmurny ochpozdr.Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 18.11.2002 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Ewa,Nawiązałem z nimi dialog parę dni temu... Rzeczywiście rocznica ! Chociaż pamiętam dokładnie, że rok temu pilnie musiałem zdecydować czy na gwałt kupować działkę i rozpoczynać budowę żeby się na dużą ulgę załapać. No i Forum pomogło ! Potem wróciłem na dobre po paru ładnyc miesiącach jak już szukaliśmy działki na poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.11.2002 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 No ijakie odniosłeś wrażenie co do nich.Wysłałam dziś inf.do P W.Nitki z zapytaniem o opinię na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 18.11.2002 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Na razie bardzo dobre (ale było tylko jedno pytanie...). Bardzo dobre dlatego, że na podobne zapytania inne firmy (niekoniecznie budowlane) na ogół odpowidają po 3-5 dniach raoboczych. Tu odpowiedź była nazajutrz. Świetnie, że pytasz p.Nitkę - sam też miałem taki zamiar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.11.2002 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 To może w kawiarni wypada trochę pogadać o piątkowym występie. Nastawiałam się na duże przeżycie emocjonalne i poznawcze. Poznawcze było nieprawdaopobobne niestety emocjonalnie to nie ta energia.Nieprawdopobobne było również to, że z normalnych wydawałoby się mosiężnych mis można wydobyć tak niesamowite dźwięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2002 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 WitamTo Ja tez przycupnę w kawiarence...bo juz nie mam siły...taka mnie opanowała niemoc...Lubię...Jaska i herbatke chinska tez pijam...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2002 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 i jeszcze zapomniałam...winko tez lubie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 19.11.2002 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 A masz jakieś ulubione winko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 19.11.2002 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Tes Stanowczo od chińskich herbatek wyżej stawiam Wedrowniczka... wiec aby siły nam szybko powróciły.....Barman!! 2x Jasia na lodowisku pls!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.11.2002 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Sorki,że znowu na tematy robocze -Świetnie, że pytasz p.Nitkę - sam też miałem taki zamiar...- p.Nitka był dziś na Forum ale wiadomości zadnej.Może jeszcze Ty spróbujesz. pozdr.Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 19.11.2002 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Jak wysłałaś mu coś na priva to pewnie nic z tego bo wydaje mi się, że on nie czyta wiadomości prywatnych z Forum. Spróbuj na adres z jego profilu... ? Ja chyba ostatnio zbyt dużo "męczę" p.WN więc muszę trochę odczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.11.2002 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 O.K.spróbuję tego sposobu. . pozdr. Ewa [ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2002-11-19 23:04 ] [ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2002-11-19 23:13 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 20.11.2002 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 no tak przyszli, pogadali i poszli dalej, nic odpoczynku....nic o sobie, tylko budowa, budowa,budowa, praca i praca A teraz znowu pusto....ah co za dzień Chyba jestem zmęczony- Kelner jest tu coś do zjedzenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts