Krystian 12.05.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 MHAL - wyrazy współczucia, mnie się udało bez alergii dociągnąć prawie do 40-ki, a od niedawna mam regularnie katar od 8 marca !!! Kolega (lekarz) zamiast pożałować i spieszyć z pomocą to powiedział, że i tak późno się ,,uczuliłem" ! Może wśród kawiarnianych forumowiczów są lekarze (mój w przychodni jak nie ma gorączki to daje wit. C !!! ) którzy nam pomogą? Doradzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 12.05.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Krystian, kolega ma rację. Ja jestem alergikiem od dzieciństwa. Mam uczulenie na pyłki trawiastych, sierść kota i kiedys jeszcze na kurz. Teraz chyba doszło coś jeszcze bo trawy jeszcze nie kwitną Teraz to przynajmniej są dobre leki, których dawniej nie było! Ojciec ratował mnie lekami z darów, które cholernie usypiały - ale za to miałam specjalne zaświadczenie w szkole i traktowano mnie b.ulgowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 12.05.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Witam wszystkich w nowym tygodniu, niestety deszczowym i ponurym Agacka, moze jakis dowcip na poprawe humoru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 12.05.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Forum chodzi tak wolno że nie mam siły czekać aż coś raczy się wyświetlić. Ale pozdrawiam Was serdecznie - choć faktycznie pogoda pod psem a tu cały tydzień pracy przede mną. Może od jutra będzie lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.05.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Dowcipy dla Was to dla mnie ooooooogromna przyjemnośc służę bardzo:Penis jest jak pies: - placze sie miedzy nogami - lubi jak sie go glaszcze - cieszy sie razem z panem Dlaczego mezczyzni pragna ozenic sie z dziewicami?-Aby uniknac krytyki. Jak nazywa sie mezczyzna, który utracil 90% swej inteligencji?- Wdowiec. Po czym mozna poznac, ze facet jest podniecony?- Oddycha. Jak wygladalby swiat bez mezczyzn?- Bylby pelen szczesliwych, grubych kobiet Co wspólnego maja chmury i mezczyzni?- Jak znikaja za horyzontem - nastaje piekny dzien. Jak nazywa sie mezczyzna, któremu amputowano 90% mózgu?- Eunuch. Co to jest ma 4 nogi, IQ równe 90 i smierdzi piwem?- Maz i tesc ogladajacy mecz pilki noznej W czym jedzenie jest lepsze od seksu?- Godzinami nie trzeba czekac na kilka sekund przyjemnosci. Po co na koncu czlonka znajduje sie dziurka?- Aby mózg wlasciciela nie zginal z braku tlenu. Jakie sa trzy najwieksze nieszczescia dla mezczyzny?- Smierc zony, utrata pracy, RYSA NA LAKIERZE (na paznokciu zony)! Kiedy mezczyzna jest wart 5 zl?- Gdy w "Makro" pcha wózek na zakupy. Dlaczego faceci mówia o swoich czlonkach "mój przyjaciel"? - Bo pragna Wierzyc, ze ten kto kieruje ich zyciem - jest ich przyjacielem. Jaka wspólna ceche maja kafelki i mezczyzni? - Jak raz dobrze polozysz, to potem mozesz deptac cale zycie. Dlaczego tak malo jest kawalów o mezczyznach? - Bo to nie ladnie wysmiewac sie ze stworzen "inteligentnych inaczej". W jaki sposób mezczyzni przygotowuja sobie kapiel z babelkami? -Jedza wczesniej duzo fasolki... Jaka jest róznica pomiedzy mezczyzna a E.T.? -E.T. dzwonil do domu... Co dla mezczyzny oznacza posilek z 7 dan?-hot-dog i szesciopak... Co dla mezczyzny oznacza pomoc przy sprzataniu? -podniesienie nogi, zebys mogla poodkurzac... Jak nalezy rozumiec zachowanie mezczyzny, który kaze Ci przestac odkurzac i troche odpoczac? -prawdopodobnie przez odkurzacz nie slyszy telewizora... Czym rózni sie mezczyzna od kota?-koty zawsze trafiaja do kuwetki Po czym poznac, ze mezczyzna jest dobrze wychowany?-wychodzi z basenu gdy musi sie zalatwic... Nagi mezczyzna stoi przed lustrem i podziwia swoja meskosc:-dwa centymetry wiecej i bylbym królem... Na to jego zona zwraca mu uwage:-dwa centymetry mniej i bylbys królowa... Dlaczego mezczyzni tak lubia kawaly o blondynkach? -bo moga je zrozumiec... Czym rózni sie mezczyzna od komputera?-w komputerze wystarczy wydac JEDNO polecenie.... Dlaczego psychoanaliza mezczyzn zabiera mniej czasu niz psychoanaliza kobiet?-kiedy trzeba sie cofnac do dziecinstwa oni juz tam sa... Co ma wspólnego mezczyzna w lózku i jedzenie z mikrofalówki?-30 sekund i gotowe... Ilu mezczyzn potrzeba do wkrecenia zarówki?-dowiemy sie jak tylko którys wstanie z kanapy... Jaka jest róznica pomiedzy barem a lechtaczka? -wiekszosc mezczyzn nie ma problemu ze znalezieniem baru... Dlaczego mezczyzni nigdy nie pokazuja prawdziwych uczuc? -nie mozna pokazac czegos, czego sie nie ma... Kobieta: -czy kochasz mnie tylko dlatego, ze mój ojciec zostawil mi fortune? Mezczyzna: -alez skad, skarbie, kochalbym Cie tak samo, bez wzgledu na to, kto zostawilby Ci fortune... Dlaczego kobiety nie mrugaja podczas gry wstepnej? -nie maja na to czasu... Zona: -co to ma znaczyc, wracasz do domu na wpólpijany... Maz: -to nie moja wina, kochanie, zabraklo mi pieniedzy... Jak sprawic, zeby mezczyzna byl szczesliwy w sypialni? -przeniesc tam telewizor... Po czym poznac, ze mezczyzna ma orgazm? -przewraca sie i zaczyna chrapac... Jaka jest róznica miedzy mezczyzna a lekarzem?-lekarz jest uprzejmy gdy prosi, bys sie rozebrala,-lekarz slucha, gdy narzekasz, -lekarz myje rece zanim Cie dotknie. Dlaczego puszki z piwem tak latwo sie otwiera?-przyjrzyj sie, KTO je otwiera... Co to oznacza, gdy jestes w domu a mezczyzna okazuje Ci nagle zainteresowanie i sympatie?-pomylilas domy... Jaka jest róznica pomiedzy mezczyzna a wielbladem?-wielblad moze pracowac 8 dni bez picia, podczas gdy mezczyzna moze pic 8 dni nie pracujac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 12.05.2003 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Agacka, dzieki, no od razu lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.05.2003 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 AGACKA...łomatko...humorek od razu sie polepszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.05.2003 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 No to macie jeszcze jesen na dobranoc:Na jednym z przystanków wsiada dziewczyna i od razu podchodzi do kasownika chcac skasowac bilet. Autobus rusza a dziewczyna traci rownowage i siada na kolanach faceta, który siedzial w poblizu. Oczywiscie zrywa sie natychmiast i przeprasza go: - Przepraszam, myslalam ze zdaze jak stal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.05.2003 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 13.05.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Dziś trzynasty - uch, dym z głowy po przedwczorajszych atrakcjach dopiero zaczyna uchodzić. To ja może poproszę surowego mleka (zimniutkiego!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 13.05.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Puk,puk, dziendoberek Czy jest tu ktos, z kim mozna sobie kawke wypic i pogadac o pogodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.05.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Witam wszystkich! Wreszcie jakies sloneczko kgadzina - a jakiez to byly atrakcje? ja poprosze jak zwykle soczek i mam nadzieje, ze Agacka sie dzis pojawi i jakis dowcip opowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 13.05.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 No Agacka wczoraj się rozszalała z dowcipami. Ja mam dziś wolny dzień. Niania bawi moje dziecko a ja zaraz myk na zakupy. Nie mogłam się jadenak powstrzymać by choć na chwilkę to do Was nie zajrzeć. Pozdrawiam 13-tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.05.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Pojawi na pewno - to jest choze dziewcze pelne wigoru ... Aga - niezla reklama co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 13.05.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Kgadzina, to dopiero trzeci dzień "-wielblad moze pracowac 8 dni bez picia, podczas gdy mezczyzna moze pic 8 dni nie pracujac..." - Agacka Czyżbyś nie był prawdziwym mężczyzną ? Mbz, zajrzyj na krakowską, może coś Ci to wyjaśni. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Smok dnia 2003-05-13 11:11 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.05.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Smok, dzieki, juz zajrzalam i rzeczywiscie mi sie rozjasnilo Jaga35 - no i gdzie jestes, ja chcialam porozmawiac, ja! A pogoda sie popsula -pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 13.05.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Jestem, jestem, ale ciagle przeszkadzaja mi klienci. Istne urwanie glowy z nimi Jakos tak pustoostatnio na tym forum, pewnie najciekawsze dzieje sie za kulisami, jak w grupie krakowskiej na przyklad To chyba wiosna zadzialala i wszyscy buduja albo griluja. Szczerze wyznam, ze za grilowaniem nie przepadam, ale (jak to kobita ze wsi) ziemniaki z ogniska uwielbiam mniam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 13.05.2003 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Dym idzie dalej, mleko nie pomaga. Chyba trzeba mi do Wisły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.05.2003 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Wybaczcie troszkę dziś byłam zabiegana ,ale mam nadzieję jeszcze dziś zdążyć Wam coś wklepać Blondynka i dwie swinki leca w kosmos; Siedza juz w kapsule rakiety w skafandrach, gdy odzywa sie radio: - Huston do swinki nr 1...Huston do swinki nr 1 odbiór.... Na co odpowiada swinka: - Tu swinka nr 1 do Huston odbiór...Tu swinka nr 1... - Swinka nr 1 prosze wysunac antenki, prosze wysunac antenki odbiór... - Antenki wysuniete, antenki wysuniete bez odbioru... Nastepnie radio zwraca sie do drugiej swinki: - Huston do swinki nr 2, Huston do swinki nr 2 odbiór... - Swinka nr 2 do Huston odbiór... - Swinka nr 2 prosze uruchomic silniki, powtarzam uruchomic silniki odbiór.... - Silniki uruchomione, silniki uruchomione bez odbioru... Slychac szum rozgrzewanych silników, gdy po raz trzeci odzywa sie radio: - Huston do Blondynki, Huston do Blondynki odbiór... Na co odpowiada Blondynka; - Wiem,wiem,.. nakarmic swinki i niczego nie dotykac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.05.2003 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Uff zdążyłam jeszcze wczoraj:smile:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts