kgadzina 14.05.2003 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Smoku - zrobiłeś z Agackiej ON. No i doigrałeś się. Agacka zrobiła z ciebie ONA. Poczekaj jeszcze chwilkę a zrobi z ciebie OFF! :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.05.2003 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 witam w piękny słoneczny cieplutki dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.05.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Teska jesteś na innej półkuli? U mnie leje jak z cebra! Gdzie to słońce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 14.05.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Czesc, czesc, u mnie tez pada Ale i tak mam dobry humor po dowcipach Agackiej Wiecej prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.05.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Siedzi Puchatek na kamieniu w lesie, nagle z krzaków wyskakuje ogromny zarośnięty dzik. Puchatek wystraszył się i pędzi do swojego domku a dzik za nim, Puchatek przez płotek a dzik za nim. Wpada Puchatek do swojej Chatki, zatrzaskuje w ostatniej chwili drzwi. Zdyszany stoi oparty o drzwi. Nagle słychać pukanie i słowa:- Jest Puchatek???Puchatek sie wystraszył że dzik chce mu zrobić krzywde i krzyknął:- Nie ma...Na to dzik:- To powiedz mu że prosiaczek z woja wrócił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 14.05.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Super A co dzis popijacie? ja soczek pomaranczowo-waniliowy, polecam, pyszny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.05.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 2 kawy, 1 kanapka, snickers i chcę juz do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 14.05.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Tradycyjnie kawka.Może pójdę w ślady AgackiDEFINICJE: BankierKtoś, kto pożyczy ci swój parasol podczas pięknej pogody, natomiast kiedy zaczyna padać, natychmiast go odbierze. HarcerzDziecko ubrane jak kretyn pod przywództwem kretyna ubranego jak dziecko. KonsultantKtoś, kto weźmie zegarek od twojej żony, powie ci, która godzina, po czym każe zapłacić za informacje. DyplomataKtoś, kto potrafi powiedzieć "[bip]" w taki sposób, że poczujesz podniecenie w związku ze zbliżająca się wyprawą.. EkonomistaEkspert, który potrafi dzisiaj dokładnie wyjaśnić, czemu jego wczorajsza prognoza na dziś się nie sprawdziła. KoleżankaOsoba przeciwnej płci, która ma "to coś”, co powoduje, że absolutnie nie masz ochoty się z nią przespać. PesymistaOptymista z bagażem doświadczeń. InformatykKtoś, kto naprawi problem, o którym nie wiedziałeś, w sposób, którego nie rozumiesz. PsychologKtoś, kto gapi się jedynie na innych ludzi, kiedy atrakcyjna kobieta wchodzi do pokoju. StatystykKtoś, kto jest niezły z liczbami, ale brakuje mu charakteru, aby zostać inżynierem. KsiądzOsoba, do której wszyscy ludzie zwracają się "ojcze" oprócz jego własnych dzieci, które używają zwrotu "wujku". TaniecWertykalna frustracja horyzontalnego pożądania. Ból głowySzeroko stosowana przez kobiety metoda antykoncepcji. IntelektualistaKtoś, kto jest zdolny przez ponad 2 godziny myśleć o czymś innym niż seks. JęzykOrgan seksualny, przez niektórych zdegradowany jedynie do funkcji mowy. MonogamiaZrepresjonowana poligamia. NanosekundaOdcinek czasu, jaki upływa pomiędzy zapaleniem się zielonego światła a facetem za tobą zaczynającym trąbić klaksonem. NimfomanTermin używany w stosunku do każdej osoby, która chciałaby mięć więcej seksu niż ma obecnie. Praca grupowaMożliwość zwalenia winy na inne osoby. WiecznośćCzas, jaki upływa od momentu, kiedy skończyłeś, do momentu, kiedy możesz wyjść od niej z mieszkania. ŁatwaTermin używany w stosunku do każdej kobiety, która traktuje sprawy seksu jak mężczyzna. Piłka nożnaTo, za co wychodzą za mąż kobiety, zupełnie nieświadomie. HardwareTa cześć komputera, która można kopnąć, kiedy software przestanie funkcjonować. InflacjaPowód, dla którego musisz przeżyć ten rok za pieniądze, jakie zarabiałeś w zeszlym. Fizyka kwantowaMurzyn w ciemnym pokoju szukający czarnego kota, którego tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 15.05.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Witam wszystkich, dzien dobry! Dzis zimna "Zoska" i u mnie sie sprawdza, zimno, ponuro, brr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 15.05.2003 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Czesc, a tu znów pusto? Dzisiaj ide do Zoski na imieniny, bedzie tam pyszne jedzonko i piciolo. Sniadanie bylo wiec skromne, zeby zachowac troche miejsca na te smakowitosci. A teraz tylko mala kawka - za zdrowie wszystkich Zosiek! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 16.05.2003 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Witam po nie tak znowu zimnnej Zośce i zapraazam na kawę.PozdrawiamLeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2003 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Witam...ech to ja sie do tej kawki przyłączam.. i mam jeszcze ciacho...oczywiscie po wczorajszej imprezce u Zośki Pozdrawiam wszystkich.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 16.05.2003 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Przyłączam się do kawki, niestety bez innych smakowitości. Również pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2003 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Ciechanka... zrobiłam rybkę z Twojego przepisu ( z koperkiem) ..mniam, pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 16.05.2003 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Cieszę się bardzo. Ja natomiast "sprzedałam" dalej Twój przepis i moim znajomym również smakowało. Pozdrawiam rybkolubnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.05.2003 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Witam wszystkich i ... zapraszam na szampana! jest co oblewac, bo wczoraj stal sie nastepny kroczek w strone wlasnego domku i stalam sie posiadaczka dzialki! Jejku jak sie ciesze!Komu szampana, komu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 16.05.2003 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Ja tam wolę pączka.Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.05.2003 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Teraz kawka i do papierów bo biureczko stęsknione pracy, ale za parę godzin weekend i życie znów będzie piękne.Robi się ładna pogoda więc rowerek i na działeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.05.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 mbz gratulacje, ja będę świętować w poniedziałek stanę się już właścicielką mojej działki. Nigdy nie sądziłam, że może być takie przyjemne i fascynujące wydanie takiej ilości pieniędzy a to przecież początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 16.05.2003 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 mbz i S.P.Gratulacje, oby tak dalej.Życzę optymizmu nie tylko na ten weekend.PozdrawiamLeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts