mbz 16.05.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 dzieki bardzo. S.P. tobie gratulowac bede w poniedzialek, coby nie zapeszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.05.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 No nie, chyba nikt mnie nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 16.05.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Mbz. Gratulacje i pozdrowienia ze Śląska, może coś więcej napiszesz, jaka duża, co na niej teraz rośnie, co masz w planach "zagospodarowania" zielenią, chyba że już gdzieś opisałaś".Pzdr. i życzę Wam dużej "frajdy" przy budowaniu.PWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.05.2003 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 dla mnie, dla mnie szmpana, proszę wypiję zdrówko za Twą działeczkę i to co ma tam powstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.05.2003 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Dzieki bardzo, dolewam wszystkim szampana, pijmy dalej! Dzialka ma 900m i na razie nic na niej nie rosnie (tylko jakas zablakana trawka i inne chwasty-znikoma ilosc). w najblizszym czasie planowane male zagospodarowanie, tzn. wyrownanie terenu, ogrodzenie tymczasowe i zasianie trawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.05.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 o, masz działkę prawie jak moja . ja mam 905 m2 ale w przeciwieństwie do Ciebie rośnie na niej duzo chwastów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 16.05.2003 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Mbz. No, no, to spory ogródek wyjdzie z tego mamy podobny "areał" bo 930m2, powiem Ci jest na pczątku sporo roboty. Podoba mi się Twoje podejście na poczatek zadbać o trawę, proponuję też pomyśleć o jakichś drzewkach. Ja jestem "fanem" drzew iglastych to jak mówi moja żona wszystkich owocowych, które owocują szyszkami ewentualnie, chociaż ostatnio oglądałem w ogrodzie piękną brzozę, która podobno tez szybko rośnie. Raości i miłego wypoczynku na działeczce życzę.PWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.05.2003 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 To bardzo ciekawe podejscie. Trawa przed domem ktorego nie ma A przylacza, wykopy, ciezki sprzet ... adios trawos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 16.05.2003 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 A może na trawie pod namiotem. W końcu to ekologicznie i trawka ocaleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 16.05.2003 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Witam, witam i cieszę się Madzia razem z Toba, no i poproszę trochę bąbelków (jeżeli jeszcze cos zostało) Trawę przed rozpoczęciem budowy jednak odradzam. Chyba, że jest to jakiś wydzielony kawałek przeznaczony finalnie pod ogród, z daleka od miejsca na dom. W innym przypadku zdewastują Ci trawkę doszczętnie. Pozdrawiam i piję za powodzenie w dalszych poczynaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.05.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Uwaga, wyjasniam sprawe trawki. Poniewaz budowa zacznie sie najpredzej za rok, a z trzech stron otaczaja mnie pola i droga,z ktorych strasznie sie kurzy, to trawka jest niezbedna, chocby po to, zeby jakos sie tam poruszac i milo spedzac czas chocby na grilku:smile: (to zreszta za rada sasiadow po podobnych doswiadczeniach). Poza tym nie planujemy tam na razie jakiejs super trawy jak na Wimbledonie:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.05.2003 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Czesc Agnieszko! Oczywiscie, ze zostalo babelkow, juz dolewam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 16.05.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Polecam wypad na moją trawkę serdecznie zapraszam. Może przy okazji pomożesz mi ją kosić, bo jak zawsze w maju rosnie na potęgę.PozdrawiamLeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.05.2003 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Dziekuje za zaproszenie, ale na razie nie skorzystam, bo jak sie pewnie domyslasz, teraz caly wolny czas ( no moze prawie caly) bede spedzac na swojej dzialce, zeby sie nia nacieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.05.2003 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 A teraz to juz sobie ide do domku, zycze wszystkim udanego weekendu i budowlanej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2003 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 ech...spózniłam sie na bąbelki:smile: ale gratuluję działeczki... Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 17.05.2003 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Co to? Nokogusieńko od wczoraj?! Ale ja muszę... Barman - jedną głębszą proszę! Aaaaaaaaaaalbo od razu całą butelkę na utopienie smutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.05.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 jejku...a co sie stało???? barman polej:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 18.05.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 kgadzino powiedz wraszcie co Cię TAK zasmuciło ??? Dla mnie setę bo już popołudnie...!!! PO ZDRÓWKO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.05.2003 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 Taki piękny dzień jak dziś, a słońce obanża znów TEN widok. Barman - polej jeszcze choć to dziś niedziela...... A... co mi tam. I polej Tesce (Teska - nie pytaj, nie każ mi tego opowiadać jeszcze raz! Poczytaj krakowską) i Krystianowi. Ale podwójnie - ze szczerego serca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts