ewusia 18.05.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 no to są w końcu wyniki. Nie takich sie spodziewaliśny, raczej odwrotnie typowaliśmy. I takjest: z polaka 2, z gegry 4. A to geografia kiepsko jej poszła a z polskiego była bardzo zadowolona. I nie wchodzą w grę żadne błędy ortograficzne itp bo moja Ania jest "3 x d" tzn ma dyslekcję, dysgrafię i dysortografię. A pracy nie pokażą, chyba że napsać podanie, po rozdaniu świadectw i asyście dyrekcji. A jutro ustny z geografii.Ufffffffff, polejcie coś bo mnie trafi................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 18.05.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Nie wiedzialam, ze ten pies to takie skomplikowane zwierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.05.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 ewusia - czekaj, ale 2 to teraz jest ocena pozytywna, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Ale 2 to ocena mierna.. ale pozytywna... wiem co sam mialem mierna z matmy... co bardzo wkurzylo mojego matematyka, bo byl przekonany ze mnie uwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 18.05.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 jasne że pozytywna, tylko że byłyśmy pewne lepszej oceny, w końcu temat był tak sformułowany że nie można się było do niczego przyczepić. A napisała o pięknych książkach, mocno je osadziła w temacie i było tego na 11 stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.05.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 ewusia - to wedle życzenia: http://www.thomlarussa.com/Images/Finlandia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 18.05.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 dzięki Ivonka, już mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 oj ewusia.. może za duzo było te 11 stron. ja napisalem 2,5 strony i dostalem 4 z polaka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 18.05.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 rade nie rade..... LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.05.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 ewusia - rozumiem ...pewnie nauczyciel miał inną wizję w pojmowaniu tego tematu ...mam koleżankę która niedługo będzie bronić pracę doktorską.....wkurzała się niesamowicie na promotora bo ten poprawiał jej szyk zdania lub zastępował jedne wyrazy innymi i tak z 10 razy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.05.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Ewusia! Złość minie i niedługo będzie najważniejsze, że to już wszystko się przeżyło. Najważniejsze to iść do przodu. Z podniesioną głową i uśmiechem! No już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 18.05.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Jasne, najważniejsze to zdać maturę to zadanie na dzień dzisiejszy. A potem studia, itd, itd dzięki Wam, już mi lepiej tylko mojej Ani mi szkoda, bo bardzo przeżywa tą porażkę .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Ewusia: teraz widzi to jak porażke.. a za jakis czas bedzie sie z tego śmiała.. zobaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.05.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Pozdrów ją od nas i powiedz, że nie ma co przejmować się (aż tak bardzo) sprawami, na które nie ma się wpływu. Teraz już nie ma wpływu na ocenę więc trzeba zacisnąć zęby i skupić się na ustnych egzaminach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 krzys: mogą być i kelnerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 18.05.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 dzięki Wam, przekażę oczywiście, na pewno się ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.05.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Ufffffffff, polejcie coś bo mnie trafi................ Dobra.... polewamy... Dziewczynki nadstawiać kieliszki! http://www.cyf-kr.edu.pl/rowery/images/reklamy/bombery/bath.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.05.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 no,no,no.....poproszę w takim wypadku jakiegoś przystojnego kelnera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 18.05.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Ewusia - tak to jest z tymi maturami-sprawiedliwosci raczej nie uswiadczysz Najlepiej pisac matme, bo tam przynajmniej wszystko jasne i nie ma mozliwosci roznych interpretacji, a najgorszy niestety polak, bo tu zalezy duzo od widzimisie sprawdzajacego. Najwazniejsze, ze zdala - cieszcie sie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 18.05.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 mbz, jasne że się cieszymy tylko taki mały żal gdzieś tam uciska. Wiem że za parę dni jak emocje opadną bedziemy z tego żartować. No i na razie to należy się skupić na ustnych. A teraz papatki, lecę po ciacho francuskie z jabłkiem bo tylko ono dzisiaj ukoi żal mojej córci i do domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts