EDZIA 18.05.2003 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 Witam mimo, że puściutko kawiarence.Wróciłam właśnie z weekndziku w górach, słoneczko pięknie przygrzewało i było o.k. dopiero teraz zauważyłam jak mam spieczoną twarz,a najgorzej wygląda nos,zatem smutki utopię raczej w soczku, żeby nie pogorszyć wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 18.05.2003 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 EDZIA, jak to puściutko ? Rozejrzyj się dokładnie, tam w kącie pod stołem leży Kgadzina z Krystianem pogrążeni w cierpieniu. Była Teska, ale nie wiem, co się z nią stało. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 19.05.2003 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 W kawiarence pustawo. Ja jednak zapraszam na kawę i pączka. Trzeba ten nowy tydzień zacząć optymistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 19.05.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Witam wszystkich slonecznie i wpraszam sie na kawke. Prawie caly weekend spedzilam na dzialce, kolo dzialki, myslac o dzialce, jejku, jakie to wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Smokuś...ja z tego cierpienia dopiero sie obudziłam :smile: piję kawkę...z bitą smietanką..a co tam ze kalorie:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 19.05.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Gratulacje!! Życzę cały czas takiego nastroju i euforii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 19.05.2003 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Teska i tdxls - dzieki wielkie Euforia trwa juz do dluzszego czasu, bo juz od lutego, kiedy po raz pierwszy zobaczylismy nasza (jejku!) dzialke, i od tamtego czasu bywalismy tam przynajmniej raz na tydzien. No ale teraz to jest juz inaczej:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.05.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Wreszcie znów mam internet - nelejcie coś na uczczenie *Facet chodzi cały czas nerwowo po domu. Od ściany do ściany. Żona w koću nie wytrzymuje i pyta : - Co jest ?! Mąż na to z ogniem w oczach: - Mam ochotę na sex !!! Żona odsuwa znacząco kołdrę i mówi : - No to chodź ... - No to chodzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 19.05.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 No to na uczczenie powrotu Agacki.Rozmawia dwóch kolegów - czy jak prześpię się z twoją żoną to będziemy rodziną? - nie, będziemy kwita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.05.2003 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 19.05.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Pewien bardzo pobozny pan uczeszczal co niedziele do kosciola. Za kazdym razem wychodzac z kosciola dawal koczujacemu nieopodal zebrakowi 10 zl. Sytuacja powtarzala sie od dluzszego czasu. W pierwsza niedziele pazdziernika pan wychodzi z kosciola, podchodzi do zebraka i daje mu 5 zlotych. - A dlaczego tylko 5? Zawsze bylo 10 - pyta zebrak. - No wie pan, poslalem syna na studia - odpowiada pan. - A dlaczego na mój koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 19.05.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Taka piękna pogoda, a Ty męczysz się myciem podłogi - mówi mąż do żony.- Wyszlabyś lepiej na dwór i umyła samochód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2003 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 dobre:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2003 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 a co to ???? Nikogo nie ma? Piję kawke w samotnosci:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.05.2003 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Melduję sie na posterunku. A na dobry poczatek dnia... inteligentny szef + inteligentny pracownik = korzyść inteligentny szef + pracownik idiota = produkcja szef idiota + inteligentny pracownik = promocja szef idiota + pracownik idiota = nadgodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.05.2003 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Dzien dobry, dzien dobry, no wlasnie, pusto tu cos ostatnio. Ale jestem i poprosze kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2003 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 a prosze...a lubisz z mleczkiem? smietanką ( bitą?) i cynamonkiem? Ja pije ostatnia tego dnia...z bitą smietanką i cynamonkiem:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.05.2003 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 A ja piję taką czarną, mocną i z gruntem bo głowa trochę boli. Wczoraj zakupiłam działkę. W końcu. Dzisiaj już posłałam chłopa do odpowiednich urzędów. Chyba jestem bez serca bo jego też głowa boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.05.2003 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 S.P., no to dzis juz serdeczne gratulacje Teska, ale pysznosci! Az nabralam ochoty i pozniej w domu sobie taka zrobie! Kawy nie pije za czesto, ale jak juz to ze smietanka albo mleczkiem skondensowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.05.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 witajcie !!! dla mnie również kawusia, z cukrem i mlekiem !!!! Smoku - jak tu zaglądniesz to polej coś mocniejszego bo nie mogę się otrząsnąć po odczytaniu wczorajszych wieczornych wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts