Ivonesca 20.05.2003 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 witajcie !!! dla mnie również kawusia, z cukrem i mlekiem !!!! Smoku - jak tu zaglądniesz to polej coś mocniejszego bo nie mogę się otrząsnąć po odczytaniu wczorajszych wieczornych wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.05.2003 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Ja jednak pozostanę przy kawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.05.2003 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 No to coś aktualnego na 20 każdego miesiąca Facet miał mieć kontrolę skarbową, a jak każdy trochę kręcił przy zeznaniach. Nie wiedział jak się ubrać na tą okazję, poszedł więc po radę do znajomego doradcy podatkowego. Ten bez namysłu kazał mu się ubrać jak ostatni kloszard, żeby inspektor wiedział, że faktycznie ma do czynienia z nędzarzem. Facet nie uwierzył za bardzo i poszedł jeszcze do znajomego adwokata. Ten kazał mu się ubrać jak najlepiej, żeby inspektor traktował go poważnie. Strapiony, z mętlikiem w głowie poszedł po radę do rabina. Ten wysłuchał go spokojnie i mówi: - Tak jak mówisz, przypomina mi się pewna historia kobiety, która nie wiedziała jak się ubrać na noc poślubną. Matka kazała jej włożyć długą, grubą koszulę nocną, a koleżanka super seksowny komplecik... - A co to ma wspólnego ze mną?! - pyta sie facet. - Nieważne jak się ubierzesz. I tak cię wydymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.05.2003 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.05.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Ivonesca Ciebie to bawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.05.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Agacka- czemu się dziwisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.05.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Bo patrząc z perspektywy biednego podatnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.05.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Agacka - no tak, z perspektywy podatnika to nie wesoło ale podobało mi się porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.05.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 No to coś o rybkach?Dwóch facetów wypłynęło na środek jeziora aby łowić ryby. Wyciągają piękne sztuki jedna za drugą, ale po pewnym czasie przyszedł wieczór i jeden z nichmówi:- Słuchaj, musimy jutro wrócić w to miejsce, bo świetnie biorą ryby.- Nie ma problemu - mówi drugi, po czym bierze kredę i na dnie łódki rysuje kółko.Na to jego kolega:- Kur..na, co ty robisz?! Skąd wiesz, że jutro przypłyniemy tą samą lodka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.05.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 No coz, chyba pora na drugie sniadanko, a do niego jakis soczek poprosze:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 20.05.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Czesc wszystkim Jakos dzisiaj mi tak szaro i niewyraznie - brak slonca, gdzie sie nie obejrzec mowia o polityce, mszyca ogrod mi zzera, a w sobote 3 testy z prawa. Oj, zycie, zycie ... To moze chociaz dobra kawa na podniesienie nastroju, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.05.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 jaga35, kawusia jak najbardziej wskazana, a dla relaksu jekieś tango-solo i już jest humor mbz sprawdź pocztę, miłej lektury! Kawy nie piję bo idę spać Dobranoc:grin: :grin: !!! [ Ta wiadomość była edytowana przez: Krystian dnia 2003-05-20 12:03 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 20.05.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Krystian - tango solo?? Jezeli tango, to tylko z dobrym partnerem. Dobrej nocy. A wlasnie, czyzby po jakims nocnym tangu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.05.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Krystian, dzieki, zerknij na priva Jaga35, usmiechnij sie, zdasz te egzaminy na pewno, a pomysl, ze juz za chwile bedziesz miala wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.05.2003 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Coś pustawo w kawierence. Czyżby wszyscy poszli spać?Mąż i żona ogladają Milionerów. Mąż pyta żonę: - Może byśmy się pokochali? - Nie - odpowiada żona. - Na pewno, zastanów sie jeszcze ? - pyta mąż. - Na pewno nie! - mówi żona - Czy to jest Twoja ostateczna odpowiedź ? - pyta mąż - Tak! - odpowiada żonaNa to mąż: - W takim razie chciałbym zadzwonić do przyjaciółki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 20.05.2003 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Tdxls - dzieki Tobie dowiedzialam sie, dlaczego w firmie, w ktorej pracuje, tak czesto oglaszane sa promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.05.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.05.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 To na upalne dni... Jedzie Arab przez pustynie z żoną do lekarza. Arab oczywiście na wielbłądzie żoną 50m za nim na piechotę. Jadą tak juz 3 dni i w pewnym momencie arab nagle staje odwraca się i pyta żony: - Masz czarny mazak??? - Nieeeee.. - To śmigaj do domu po mazak! Po sześciu dniach zmizerniała żona powraca do swego wybrańca. - Masz!!! - Mam, mam, - a biały masz??? - Nieeee, nieee maaam.. - To jazda po biały mazak! Znów mija sześć dni, wraca.. - Masz!!! - Mam, mam. - To narysuj mi na plecach szachownice.. - ???!!! - Nooo! Mija chwila arab pyta: - Narysowałaś? - Tak, narysowałam.. - Proporcjonalną, dokładną ? - No pewnie.. - To podrap mnie w A4.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 20.05.2003 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Proszę kawę, z cukrem. Muszę sobie życie osłodzić. Mąż mi obciął fundusze na łazienkę - łeeee, łeeeeee łeeeeeee (walenie w stół piąstkami). Cholera, sponsora jakiegoś szukać... i co mu powiem - że na bidet zbieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2003 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 hihihi:smile: nio , ciekawa jestem jaką by minę zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts