Agacka1719499039 27.05.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Łakocie,kawa...czy to raj?http://www.kultura.ahoj.pl/phorum/images/smiles/bryy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.05.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Witam wszystkich Malinka - jakie piekniutkie te paczuszki Mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 27.05.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Żeby docenić wartość jednego roku, zapytaj studenta, który oblał egzaminy. Żeby docenić wartość miesiąca, spytaj matkę, której dziecko przyszło na świat za wcześnie. Żeby docenić wartość godziny, zapytaj zakochanych czekających na to, żeby się zobaczyć. Żeby docenić wartość minuty, zapytaj kogoś, kto przegapił autobus lub samolot. Żeby docenić wartość sekundy, zapytaj kogoś, kto przeżył wypadek. Żeby docenić wartość setnej sekundy, zapytaj sportowca, który na olimpiadzie zdobył srebrny medal. Czas na nikogo nie czeka! Łap każdy moment, który ci został, bo jest wartościowy. Dziel go ze szczególnym człowiekiem - będzie jeszcze więcej wart. Tola nie wiem gdzie to wygrzebałaś,ale strasznie mi przypadło do serducha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.05.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 To moze jakies male LUUU ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.05.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 No to mozemy LLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUU'ac np za Shreka... obejrzalem wczoraj druga czesc i oczekuja dobrego polskiego dubbingu, bo sa mozliwosci zrobienia z tego filmu czegos dobrego, ale mimo wszystko pierwsza czesc byla lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.05.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Maksiu, ty to tak już na stałe zerwałeś ze szczecińską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.05.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 witajcie, witajcie najpierw się przywitam a potem będę czytać co nastukaliście....a jeszcze potem wyciągnę stoły z okazji zaległej niedzielnej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.05.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 a i oczywiście zaległe gratulacje dla wszystkich okrąglaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.05.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 SP.... skoro nie jestem wam potrzeby i dajecie sobie rade sami to udzielam się gdzie indziej, ale spokojnie przeglądam szczecińską i jak naprawdę będzie źle z wami, to sie pojawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 27.05.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Witojcie.................... u mnie dziś Matki Boskiej pieniężnej.............. i do pierwszego starczy ............(czerwca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 27.05.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Witam w południe, u mnie niestety pochmurno, zimno, mokro, brrrrr.. Czy ja się mylę czy mamy maj? Bo za oknem październik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 27.05.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Maksiu, ty to tak już na stałe zerwałeś ze szczecińską? SP... ty zawsze co najlepsze to chciałabyś dla siebie...... a trzeba się dzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.05.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 emems - muszę i ja zerknąć na konto - może i mi coś wpłacili ...a jak tam spotkanko??...ja niestety musze powiedzieć że spotkanie wrocławsko-krakowskie nie doszło do skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 27.05.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Ivonesca... było........ BOOOOOOSSSSSKKKKKKOOOOOOOOOOOOOOO moja budowa...... spacer nad Narwią.......grill....... bajki...... mieszkanie Toli...... budowa Toli........... działka Toli........ grilll..... gril.........grill........spanie...........grill...........grill........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.05.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 emems - no, rzeczywiście zabrzmiało cudownie ....dobrze że gdzieś tam pojawiło się "spanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.05.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Madzia: brakuje mi jednak w tym twoim opisie jednego spania... no chyba ze te bajki byly cala pierwsza noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 27.05.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Madzia, aż tyle punktów programu, to scenariusz był mocno napięty. Ale teraz słyszałem, ze zamiast piosenki: "Polesia czar" już sie śpiewa "Podlasia czar". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 27.05.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 ee tam wnikacie w szczegóły.. grunt to było BOOOOOOSKOOOOOOOOOOOOOOO i nie ma jak na PODLASIU..... (niech ktoś spróbuje zaprzeczyć) nigdzie nie ma tak jak u nas ( gdzieindziej jest inaczej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.05.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 witaj maksiu - przywieźli mi kruszywo pod kostkę...chyba musze zacząć robić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.05.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Iwonka: koniecznie rob zdjecia.. no chyba że nie masz ochoty podzielic sie doswiadczeniami z kolezankami i kolegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts