tola 02.06.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Ja też chcę na impreeeesssskę AGUSIA, MAKSIU, no to LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU http://lobrzoz.w.interia.pl/febr2001/serce.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 a eto dla tych cio mają robić nic http://www.aiw.cad.pl/nu_pagadi.swf Ech, miałam Ci ja kiedyś tę girkę! Super zabawa była, zwłaszcz jak się te jaja sypały jak dzikie ze wszystkich stron Ciekawe co ja z nią zrobiłam, bo nie mam już jej na pewno Dzięki za przypomnienie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 02.06.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Jam dzielny Noel stawiam się na milczącą prośbę towarzyszy do odblokowania Kawiarenki ku wspólnemu dobru ogółu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 02.06.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 "Ciężką pracą dla dobra jednostek" z tym hasłem przystępuje ochoczo z kilofem do pracy i sercem rwącym się....krople robotniczego potu zraszają me czoło...łup, łup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.06.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Pomoge, a co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 02.06.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Dzwięk łupnięć i uderzeń srebrzystego kilofa w muskularnym ręku przodownika Noela brzmi jakpieśń zachęcająca innych do przyłączenia się do jedynej słusznej sprawy jaką jest wyważenie drzwi kawiarenki....drzwi, których wyważanie będzie symbolem walki jednostki z brutalnym światem imperialistów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 02.06.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Noel... za twoje 900 LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUhttp://www.aiw.cad.pl/sodowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 O jejku.. kochane drzwi to znowu ja.. wiecie w jakiej sprawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 02.06.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 nioo to razzzzzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.06.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Maksiu Agacka gratulki okrąglaczków i wielkie LLLUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 02.06.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 W pracy swej Noel nie jest osamotniony......pomoc swą śle Noelowi batnia towarzyszka MBz(ka)która kopnięciami nogi uderza w dolną część wrót.....Nadeszły również hufce z krajów ludzi pracujących....prężnę ręce Ememski podają kubeczek tak potrzebnej wody....chłodzącej wnętrze łupiącego Noela i kopiącej Mbz(ki).... WYważono (wypadałoby wypuścić gołąbka pokoju) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 02.06.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Noel, przepraszam za pytanie, ale czy Ty na pewno dobrze się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Ewusia, ale to wlasnie jest poprawnie dzialający Noel.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 02.06.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 ha, ha, ha to ja wolę niepoprawnego Noela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.06.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 ...a mnie się Noel podoba w każdej wersji... Noel LLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU za Twoje 900 Wielkie LLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 02.06.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Ewusia STOP Noel normalny STOP Trochę go poniosła STOP socjalistyczna STOP idea wspólnej pracy STOP ale już OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 02.06.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Dla NOELA http://www.jonlake.com/images/Lightflow/WaterCup.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 02.06.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Noel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 02.06.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 To wyraża mój nastrój dzisiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 02.06.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Malinka, nie pękaj, popatrz na słoneczko, wyjdź na spacer, głęboko odetchnij...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts