MALINKA 07.06.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Witaj emems Kawka na życzenie dla Ciebie i wszystkich, którzy jeszcze nie pili http://www.framingham.com/images/coffee.jpghttp://www.framingham.com/images/coffee.jpghttp://www.framingham.com/images/coffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.06.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 tak, tak malinka....zgadzam się " żyć nie umierać " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.06.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Witam wszystkich Noel i co, ze poniedzialkowa - za to tydzien krotszy (pracy oczywiscie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 07.06.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 No i tu Mbz (ko) Trafiłaś w sedno - krótszy tydzionek..(i kawka od razu inny smak ma...) ha długi weekend a ja z plecakowym opryskiwaczem po działce latać będę i pryskać, pryskać , pryskać...fajno na chwaścikach się wyżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.06.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Kurcze.. tez bym musial pobiegac z plecaczkiem.. moze w czwartek sie uda wyrwac na dzialke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.06.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Kurcze.. tez bym musial pobiegac z plecaczkiem.. moze w czwartek sie uda wyrwac na dzialke... w czwartek to można pospacerować z lub za baldachimem dobrodzieja a coby mieć siły to na razie rzucę pare kalorii http://www.kochen-und-geniessen.de/erdbeer_spargel/images/erdbeer.jpghttp://www.kochen-und-geniessen.de/erdbeer_spargel/images/erdbeer.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.06.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Witajcie w poniedziałek.Kawa od Malinki, ciacho od Jamlesa.....i chce się żyć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 07.06.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Ja też musiałabym biegać i pryskać ale nie chwaściki bo u mnie tego nie ma - topinambur niszczy wszystko. Ale ja muszę zniszczyć topinambur bo inaczej to z trawki i roślinek nici. Co za roślina raz posadzona rośnie przez 20 lat i na mojej budowie tego pełno. Mam nadzieję, że jak już poryskam to padnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.06.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Witajta....,kawa dla ratowania samopoczucia w poniedziałek,...a ciacho na dobry humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.06.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 na jeszcze lepszy humorhttp://www.kochen-und-geniessen.de/erdbeer_spargel/erdbeer_rezepte/sonstiges/images/47.0-0500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.06.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 no teraz to szleństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.06.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Kurcze.. tez bym musial pobiegac z plecaczkiem.. moze w czwartek sie uda wyrwac na dzialke... w czwartek to można pospacerować z lub za baldachimem dobrodzieja a coby mieć siły to na razie rzucę pare kalorii Noel a co poradzic kiedy nie da rady kiedy indziej.. teraz musze zasuwac w domu za dwóch.. ojciec mial wypadek... prawa reka unieruchomiona na dobry miesiac.. jak dobrze pojdzie... no i doba za krótka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.06.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 no teraz to szleństwo... i nie ma tu "bab zmuszonych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.06.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 no teraz to szleństwo... i nie ma tu "bab zmuszonych" Wszytko pod pełną kontrolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.06.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 maksiu zważywszy na okoliczności o których piszesz to dobrodziej dają Ci dyspenzę, albo zaliczą Twoją robotę jako konieczną a wtedy jakiś grosik albo małe LLLLLLLuuuuu w KK Twój wybór jest dla mnie oczywisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 07.06.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Ale by było świetnie gdzieś się spotkać .... Drugi spotkanie muratora jak to w lutym chyba nie prędko będzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 07.06.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 oooo mniam pyszna ta kawa u mnie to mężuś z plecaczkiem biega bo mszyce i meszka wszystko zrzerają w sobotę posadziłam Kanę i teraz pielenie pielenie i jeszcze raz pielenie a w domku tynki sie kładą jest boooooskooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.06.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Ale by było świetnie gdzieś się spotkać .... Drugi spotkanie muratora jak to w lutym chyba nie prędko będzie...... dla mnie to byłoby pierwsze spotkanie, ale akurat 28 sierpnia mojemu szwagrowi zachciało się żenić i to jeszcze gdziesik za Krakowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.06.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Ja dzisiaj swego syneczka wyprawiłam na trzydniową wycieczkę, Trójmiasto, Malbork, jak wróci, to czwartek i piątek wolne.......więc labę ma cały tydzień....CYSORZ TO MA KLAWE ZYCIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.06.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Ja dzisiaj swego syneczka wyprawiłam na trzydniową wycieczkę, Trójmiasto, Malbork, jak wróci, to czwartek i piątek wolne.... ...więc labę ma cały tydzień. ...CYSORZ TO MA KLAWE ZYCIE... a ja mam wolne w piątek za tydzień miało sie uczyć za ucznia to i wakacje już nie długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts