Noel 08.06.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Ivonesco nie uchudzi, nie uchodzi...a lokalne przywiązanie do wzorów postaci .... gdzie zapatrzenie w klubowiczów....nie uchodzi tyle męskich wzorców jest tu osiągalnych Nie jacyś obcy Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.06.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Iva spisałas się na medal....a wiesz chociaż co oni potrafią? to już musisz przetestowac sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.06.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Ivonesco nie uchudzi, nie uchodzi...a lokalne przywiązanie do wzorów postaci .... gdzie zapatrzenie w klubowiczów....nie uchodzi tyle męskich wzorców jest tu osiągalnych Nie jacyś obcy Panowie Noelku - już się poprawiam ...ale nie odważę się przypisywać klubowiczów jako pocieszycieli dla naszych Pań...bo jak nie trafię w gusta ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.06.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 to już musisz przetestowac sama sądziłam,że jakąś sondę już zrobiłaś,żeby nas w kanał nie wpakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.06.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Co do humoru, to też potrzebuję dziś pocieszacza http://www.desperados-beer.de/foto/Snapshots/Desperados-Snapshot-Feb2004.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.06.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 pocieszacz dla toli http://www.digikym.com/penfold/images/61.jpg dzięki Ivoneska, takich lubię...dziki wiatr w oczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.06.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Jamles, pocieszacz to ten pan, czy to coś co on pije??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.06.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Ivonesca, WIELKIE LLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Cię nie minie!! GRATULKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.06.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 tolu - wielkie dzięki ...ja tam znów bym nie widziała ...ciesze sie ze trafiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.06.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 trudno zauważyć "dziki wiatr..." w jego oczach więc jednak to ten płyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 08.06.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 tak, tak, tak, tak wiellllkie Ivonesca GRATULKI stawiamy Cię za WZORZEC !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.06.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 trudno zauważyć "dziki wiatr..." w jego oczach więc jednak to ten płyn och, Ty zazdrośniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.06.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 widziałas Iwonka.....?a my swoje wiemy i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.06.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 tak, tak, tak, tak wiellllkie Ivonesca GRATULKI stawiamy Cię za WZORZEC !!!! Noel - jaki wzorzec chyba gaduła okrutna kawiarniana .....a mi się cały czas wydawało że kim jak kim ale gadułą to nie można mnie nazwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.06.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 widziałas Iwonka.....?a my swoje wiemy i już dokładnie tak ...kurczę...miałam ochotę poszukać jeszcze jakiegoś "dzikiego" ale obiecałam Noelowi że już nie będę ...przynajmniej dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.06.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 trudno zauważyć "dziki wiatr..." w jego oczach więc jednak to ten płyn och, Ty zazdrośniku JA nie ......no dobra jestem zazdrośnikiem przez to nawet nie zauważyłem Twojego okrąglaka GRATULACJE LLLLLLLLLLLuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.06.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Iva no to gdzie jest LUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.06.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 widziałas Iwonka.....?a my swoje wiemy i już dokładnie tak ...kurczę...miałam ochotę poszukać jeszcze jakiegoś "dzikiego" ale obiecałam Noelowi że już nie będę ...przynajmniej dziś Iwonka, cierpliwie poczekam do jutra! Tymczasem, jesli o gadułach mowa, to Agacka ma 4200 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.06.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 jamles - ja sama też nie zauważyłam, tak że nic się nie martw ale LUUUUUUUUUUUUUUUUUU zawsze można zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.06.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 AGA NO TO LLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts