tdxls 09.06.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Maksiu widocznie masz rozsądniejszgo psaU mnie przenoszą sie z miejsca na miejsce.Parę dni spokój a później znów wywalony dół.KOOOOOOSZMAAAAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.06.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 dzień dobry Tolu, widzę, że przeżyłaś burzę, która niestety dotarła do mnie i nie zdążyłem zebrać siana dla teściowych "noelek" Przeżyłam Jamles, chociaz łatwo nie było, bo musialam akurat wyjść z domu. Dobrze, że nie pofrunęłam razem z parasolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.06.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 ...a co do kotów, to niektórzy tu dobrze wiedzą,co ja myślę o czarnym kocie, ktory wyjada mi ptaszki z gniazdna mojej działce - łobuz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.06.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Dzień dobry wszystkim U nas jest podział sprawiedliwy. Ja jestem kociara a mój mąz- psiarz. Mieszkać z nami zatem będą i kotek (może uda mi się męża namówić na dwa ) i piesek (niestety... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.06.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Ania - czemu piesek niestety ....moje dzieci to najlepiej by chciały 2 psy i 2 koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 09.06.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 U mnie odwrotnie jak u Ani, ja psiara, mąż kociarz Jak zamieszkaliśmy razem to w domu pojawił się najpierw kot a po jakimś czasie pies. Kot tego nie zaakceptował, obraził się na nas i wyprowadził z domu. O dwa budynki dalej. Jak szliśmy ulicą to przychodził się przywitać, odprowadzał do domu ale pewnej, przez siebie widzianej granicy nie przekraczał. Taki ambitny No i zostaliśmy tylko z psem I tak jest do dzisiaj Pojawiają się w domu inne zwierzęta ( rybki, żółw ) ale nie kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.06.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Piesek niestety bo ja jakoś nie bardzo... piesek teściów mnie znieczulił na urok psiaków. Nie lubimy się po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.06.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Aniu - ja tam wolę psiaki ...ale czasem trzeba iść na kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.06.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 My z mezem obydwoje psiarze, na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.06.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Trzeba, trzeba... Spójrz na to tak: Czy ta kotka jest winna, że nie urodziła się psiakiem? I dleczego gdyby była psiakiem to zasługiwałaby na Twoją miłość, a ponieważ jest kotem to nie zasługuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.06.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Madzia - mój małżonek tez bardziej psiarz...ale dzieci...dzieci chciały kotka więc jak tylko wyraziłam zdanie że może i weźmiemy tego kotka...to szalały i skakały ciesząc się...i jak mogłam odmówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.06.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Ivonka - to dobra z ciebie mamusia Moja o psa musialysmy z siostra prosic pare lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.06.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Ania - czemu piesek niestety ....moje dzieci to najlepiej by chciały 2 psy i 2 koty ze 3 króliki i jakieś chomiki, papugi, kanarki, rybki....itp,itd a na dzień Ojca zbierają na widły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.06.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Ivonka - to dobra z ciebie mamusia Moja o psa musialysmy z siostra prosic pare lat ewusia - no nie wiem Karolina ma 12 lat i to jej pierwsze zwierzę ....ale fakt....wcale aż tak bardzo o niego się nie dopominała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 09.06.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 U mnie tego małego psiaka moje pociechy męczą ile sił. Frajda jest na całego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.06.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 w końcu zdobyłem cytrynę......... jedną oszczędzajcie coś Agacki nie widać z tonikiem, ale chyba wkuwa na pamięć pismo od miłościwie panującego wojewody http://www.aromatynaturalne.pl/wla/wlasciwosci/fot/cyt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 09.06.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Znów witam - cholercia coś mi KRÓWKĘ wrąbało - czy czasem pod dzinik nie poszła ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.06.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Ivonka - to dobra z ciebie mamusia Moja o psa musialysmy z siostra prosic pare lat ewusia - no nie wiem Karolina ma 12 lat i to jej pierwsze zwierzę ....ale fakt....wcale aż tak bardzo o niego się nie dopominała Iwonka - cos ty mnie dzisiaj mylisz z Ewusia juz drugi raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.06.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 krówka podesłała tonichttp://www.cocacola.com.pl/_itemserver/produkty/kinley/kinley2bottles.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 09.06.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 http://www.sp3.turek.net.pl/wesolo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts