Teska 24.06.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 ....łomatko!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.06.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Dzień dobry Teska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Tola witaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 24.06.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Teska - proszę nie odstawać mały rymik zapodawać.... dzisiaj jest dwudziesty czwarty, słońce - dzionek rymu warty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Noel.....nie umiem u mnie pada deszcz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 24.06.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Ależ Tesco, gdy deszcz pada, to się lepiej rymy składa, każda kropla to wiersz mały i zupełnie doskonały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 24.06.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 wiersze wierszem, rymem płynąno i kawe czynią zimnątrzeba nowej wnet zaparzyćno i ziarno gdzieś uprażyćcoby kawka była smacznaaromatem silną woniąaż smakosze się pokłoniąziarno podgrzejemy zacniepotem w młynku zręcznie mieląckardamonku, cynamonkuaby nutka była świeżai muszkatu ciut z moździeżazalejemy wszystko wrzątkiemw tygieleczku i na ogieńniech podgrzeje wszystko płomieńjuż aromat się rozpływanowy smaczek nam napływai rozkosze podniebieniasą nareszcie do nasyceniateraz filiżankę małąjuż zalewam pyszną kawąno i ciut śmietanki świeżejby na duszy było lżejbo esencja jest diabelskaa śmietanka jest anielska Równość musi być we wszystkimaby w zgodzie żyć i z bliskimi do tego jest potrzebatroche piekła troche nieba.http://www.committed-jp.com/kickback/img/coffe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 24.06.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Emems(ko)Głowę chylę - słów brakujeTwojej kawy woń już czuję...jej aromat, dzwięk mielenia...gorąc wody do parzenia...Czytam dalej - już mam dreszcze nie wypiję - czekam jeszczecynamonu wonią żyję ....jednak nie, przechylam, piję to ambrozja, gorąc czarnaczuję moce czaru ziarna,krew się wzburza, ręce drgają myśli czystsze w głowie grają..i przełykam haust gorącyi diabelski i nęcący....wlewam piekła ognie w siebienie, nie piekła - przeciem w niebiekofeina drąży ciało....a mi ciągle kawy mało....zmysły płoną, ciało żyjea ja dalej kawę pije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 24.06.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 O rety ale tu piekne wiersze ida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.06.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Witam i za kawę od eemeski chwytam Jak tutaj dzisiaj poetycko a u nas piękne słońce ijest ciepło chyba lato się przedziera nieśmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.06.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 ......i wszystko w porządku? to ja tak nieśmiało, że tylko kawy się chciałam napić rozpuszczalnej, bez cukru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 24.06.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 No i teraz mam dylemat, czy napisać tu poemat lub wiersz chociaż skromny czy popijać kawę wonną. Może jednak się napiję to duch we mnie tak ożyje, że co coś skrobnę tak od ręki w ramach poetyckiej podzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 24.06.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Już Noelku czas jest na mniei do domku biegnę zgrabniekawy zapach ciągle czującbo się tego nie da pojąćjak to miło jak to sielskokrocząc łąką wprost anielskąsłysząc dźwięki, śpiewy.. treleprzyjemnosci jest za wieletu czubatka mi pilukatu kukuła wnet zakukaa tam siedzą przepiureczkiw gnieździe małe już bocieczkiw dole szumi rzeka drogaNarew główna i odnogaszarak mi na miedzy kicnąłbober w wodę migiem hycnąłTak wygląda moja drogajakbym była już u Boga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 24.06.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Madzia, masz sielsko-anielsko-cudniście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.06.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Madzia pięknie pięknie sielsko i anielsko tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.06.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Ewusia, Aga, wiem mniej wiecej, któredy przebiega Madzi droga!Zdradzę Wam jej położenie i wybierzemy sie tam kiedyś. Co Wy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.06.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 witam popołudniem i sobie przy kawie wiersze poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.06.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Tola jestem za jak najbardziej I wieczorkiem do meczu proponuje małe LLLUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 nio to ja własnie zasiadłam...tylko nie wiem czy meczyk jest???? poczytam poezje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.06.2004 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 jest jest Teska Portugalia - Anglia 1:0 dla Anglii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts