loniu 16.09.2002 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 Tak sobie pomyślałem, że dyskusje w regionalnych klubach mogą być czasami męczące. Tak więc postanowiłem założyć wątek ponad regionalnych spotkań towarzyskich przy "kawie". Zapraszam wszystkich, do luźnych dyskusji na dowolne tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 16.09.2002 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 Ja się właśnie obudziłem i piję kawę ale strój chyba mam nie za bardzo kawiarniany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2002 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 On 2002-09-16 08:45, loniu wrote: postanowiłem założyć wątek ponad regionalnych spotkań towarzyskich przy "kawie". Zapraszam wszystkich, do luźnych dyskusji na dowolne tematy. jak o d...e maryni - czemu nie - chętnie pozdro Loniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 16.09.2002 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 A ja właśnie kawę wypiłem i się obudziłem !!!! Patrzę na forum i widzę, że dziwny wątek skleciłem, A choć poetą nie jestem to czasem mi się rymuje ...gdy kofeiny brakuje. Jednako wszystkich mających ochotę bzdury popisać zapraszam bo jak się wątek rozwinie to może w przyszłości usiądziemy przy winie, o bitwach stoczonych w czasie budowy opowieści snując i z rozrzewnieniem pochlipując, że budowy się pokończyły i znajome ludziska z Forum się zmyły. Z dziennika zdziecinniałego inwestora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 16.09.2002 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 Ja się chętnie przyłącze bo moi ziomkowie są jakoś mało rozmowni Potrzebny jest jeszcze jakiś nośny dramatycznie temat coby się wątek rozkręcił. Bo bez tego umarł w butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agus 16.09.2002 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 Ja też boleję, że Szczecinianie są tak mało rozmowni. Ale tak bez konkretnego tematu, to się chyba nie uda. Ale będę zaglądać regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 16.09.2002 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 Wiesz jasiu Właśnie z tych między innymi powodów założyłem ten wątek bo grupa wielkopolska jest nieliczna i anemiczna ha ha ha i znowu się rymneło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 16.09.2002 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 Słuchajcie, nie jest źle. I bez tematu wątek się rozkręca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 16.09.2002 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 Kudy nam do grupy Stołecznej, albo chociażby Trójmiejskiej Wrocław rozplotkowany - wiadomo Elita, Krakusy (o dziwo) nie żałują klawiatur. Bydgoszcz, Toruń i nawet jakieś skrzaty z Kampinosu piszą aż miło (muszę zerknąć na tą ostatnią grupę - o czym oni tak piszą ? O domkach z grzybków !?). Tylko ściana zachodnia jakoś tak niegadatliwa. Ciekawe dlaczego ....? Czy tu się nic nie buduje, czy wręcz przeciwnie - tyle roboty (na budowach), że nie ma czasu taczek załadować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 16.09.2002 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 A może nie wiedząc trafiliśmy na dziki zachód.Mario-lubuskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 16.09.2002 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 Jasiu, tak się złożyło, że większość skrzatów kampinoskich ma stałe łącza i dlatego jest taka gadatliwa . Przynajmniej dopóki się w te leśne ostępy nie wyniesiemy na dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 16.09.2002 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 Do Krasnali z Kampinosu.To możecie mnie potraktować jako najdalej na zachód wysuniętą placówkę. Bo (jak dobrze pójdzie) od przyszłego roku ja z kolei będę skrzatem z Puszczy Wkrzańskiej. Mamy tu nawet kilka Orłów Bielików i masę mniej dystyngowanych stworzeń. A co u was biega (lata) osobliwego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 16.09.2002 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 O kawiarenka, widze ze sa jeszcze wolne miejsca. To sie dosiade.Orly bieliki hmmm, u mnie sa golebie i inne mi nieznane ptaszki.Ale za to w sasiedztwie mam dosc bogatego sasiada ktory miedzy innymi wykupil w Bydgoszczy Zielen Miejska. Nie chwale sie sasiadem tylko przyblizam temat. A wiec ten gosc ma upodobania do tworzenia mini zoo, hodowle itp. Ma pawie, gesi tygrysie, kroliki, kozy, konie, kaczki, i to w roznych gatunkach. Wypisalem to co zapamietalem. A jest tego troche. Bardzo otwarty na odwiedziny z dziecmi, moja cora podczas obecnosci na dzialce tylko ciagle ciagnie do zoo( mini ). No nic ide zamowic kawe i skocze do toalety.Niebawem wracam.Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 16.09.2002 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 A u mnie są wszędzie srające gołębie na szczęście, tylko w pobliżu bloku w którym jeszcze mieszkam (a mam nadzieje, że już nie zbyt długo).Przychodźcie moi drodzy do kawiarenki bo inaczej będzie trzeba ogłosić upadłość (no i będzie kolejna tragedia w naszej gospodarce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 16.09.2002 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 Loniu a moze jakas nazwa kawiarenki. Dla zwyciescy staly stolik i darmowe korzystanie z wc Zglaszam "POD CEGŁĄ - Kawiarenka Budujacych" Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 16.09.2002 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 Świetny pomysł: Ogłaszam Przetarg nieograniczony na nazwę kawiarenki.Wygrywa ten kto zdobędzie od Forumowiczów nawięcej uśmiechów.Nagroda oprócz już wymienionej Piękny Pustak Porothrem 25P+W klasy 15 dowodzący, że URBAN jest głupi i ma wszy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 16.09.2002 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 No to się robi przyrodniczo.Ja mieszkam na granicy Rezerwatu przyrody"Ujście Warty"i przez to nawet ryb spokojnie polapać nie można.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 16.09.2002 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 Jasiu,My też jesteśmy z zachodu (Warszawa Zachód), co do grzybków to w Puszczy nie wolno zbierać, a ze zwierząt ... widziano sarenki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 16.09.2002 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 No i sporo bocianów, aż dziw że tak blisko Wawy. Widziałem też jakiegoś latającego drapieżnika ale nie miałem akurat przy sobie lornetki żeby mu się przyjrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 16.09.2002 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 Możecie wierzyć lub nie ale na skraju mojej działki widziano ostatnio dwa koty i psa - podobno rzadkie okazy...A tak serio to szczęściarze macie działki w urokliwych miejscach moja jest w mieście (a właściwie zaraz za jego granicami) i tyle. Ale za to na weekend jeżdżę do teściów a oni mają dom odbudowany na fundamentach starego młyna. Tak więc rzeczka obmywa mury jak się dobrze wystawi rękę przez okno to można zaczerpnąć wody. Chata położona jest w Puszczy Zielonce otoczona lasem jeziorkami ale za to 30 km do miasta. Dojazdy do pracy kosztowne i czasochłonne. Ale chyba warto. Widuje się tam sarny, dziki, inne rogate, ptaki śpiewają z rana jednym słowem cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts